NuVa on loimaalaisten 13–19-vuotiaiden nuorten vaikuttajaelin, joka pyrkii omalla toiminnallaan edistämään loimaalaisille nuorille tärkeitä asioita ja osaltaan parantamaan loimaalaisten nuorten viihtyvyyttä.

Nuvalaiset osallistuvat kunnallisten luottamuselinten toimintaan osallistumalla eri valiokuntien kokouksiin, näin opettelevat kunnallista päätöksentekoa ja demokratiaa.

Nuorisovaltuuston vaalit

Nuorisovaltuustoon kaudelle syksy 2023 – kevät 2025 lähti mukaan 13 ehdokasta, joiden vaalikelpoisuus täyttyi. Täten varsinaisia vaaleja ei ollut aihetta toimittaa, koska nuorisovaltuuston vahvuus on 12+2 jäsentä.
Nuorisovaltuuston uusi kokoonpano ilmoitetaan näillä sivuilla lähiaikoina.

Ota yhteyttä ja kysy lisää nuorisovaltuuston toiminnasta nuvan jäseniltä nuva@loimaa.fi tai emil.mcniven@loimaa.fi 050 527 5953 tai teija.aartola-jalonen@loimaa.fi 040 353 1537.

Loimaalle on myönnetty 2.6. nuorisovaltuustomyönteinen kunta -sertifikaatti.

Loimaalle on myönnetty 2.6. Nuorisovaltuustomyönteinen kunta -sertifikaatti. Nuorisovaltuustomyönteinen kunta -sertifikaatti on tunnustus kunnille, jotka edistävät kiitettävällä tavalla kunnan nuorten osallisuutta ja nuorisovaltuuston toimintamahdollisuuksia. Sertifikaatti myönnettiin tänä vuonna etänä, ja tunnustuksen vastaanotti Nuorisovaltuuston jäsen Eemeli Tuominen. Puheessaan Eemeli antoi kiitosta niin kaupungille, kuin sertifikaatin myöntäjälle Nuva ry:lle. Eemeli piti sertifikaatin saamista myös oivallisena syntymäpäivälahjana, sillä Loimaan Nuorisovaltuusto täyttää tänä vuonna 20 vuotta.

Tiedote

Nuorisovaltuuston jäsenet 1.12.2022
Loimaan kaupungin nuorisovaltuuston vaalitoimikunta on nimennyt toimintakaudeksi 1.6.2021-30.5.2023 seuraavat jäsenet.

Lahtinen Sanna
Lehto Mona
Leppikoski Mette
Mäkelä Anni
Mäkelä Leevi
Mäkelä Markus
Penter Roger
Pietilä Elina
Salo Kerttu
Tuominen Eemeli

L Mäkelä, M Mäkelä ja R Penter kutsuttiin mukaan toimintaan kesken toimintakauden sääntöjen näin salliessa.

Nuva löytyy myös facebookista ja instagramista, ota seurantaan.