Loimaan kaupunki tarjoaa maksuttoman työkalun, jolla yrittäjä voi kartoittaa yrityksensä mahdollisuudet kansallisiin, julkisiin rahoitusinstrumentteihin.

Loimaan kaupunki testaa Granted AI -palvelua, joka kokoaa rahoitusinstrumentit yhdelle alustalle ja tuottaa profiloinnin perusteella analyysin yrityksen rahoitusmahdollisuuksista. Analyysi näyttää pisteytettyinä yrityksen mahdollisuudet eri rahoituksiin ja pääset tutustumaan parhaiten profiiliisi sopiviin rahoitusinstrumentteihin. Saat maksuttoman analyysin käyttöösi vastaamalla noin 20 kysymykseen alla olevan botin avulla. 

Profilointi on tarpeen, sillä se huomioi keskeiset tekijät, jotka vaikuttavat yrityksesi mahdollisuuksiin saada rahoitusta. Varaudu siis vastaamaan kysymyksiin esimerkiksi yrityksesi:
– omistuspohjasta, 
– taloudellisista tunnusluvuista, 
– henkilöstömäärästä, 
– kansainvälistymishalukkuudesta, 
– ja IPR-tilanteesta. 

Vastaa kysymyksiin rohkeasti parhaan näkemyksesi pohjalta, vaikka yksittäinen kysymys olisi haastava tai tietoa ei ole saatavillasi. Annettujen vastauksien lisäksi analyysi hyödyntää profiloinnissa julkisia tietolähteitä sekä tekoälyä. Bottikeskustelun lopuksi saat linkin analyysiin yrityksesi rahoitusmahdollisuuksista. Linkki toimitetaan myös ilmoittamaasi sähköpostiin. Halutessasi voit sparrata mahdollisuuksistasi rahoitusasiantuntijan kanssa.

GrantedAI-palvelu on yrittäjien käytössä heinäkuuhun 2024 saakka. Tämän jälkeen tiedot käyttäjien määrästä ja saatu palaute kerätään yhteen ja päätetään mahdollisesta jatkosta. Otamme mielellämme palautetta vastaan sähköpostitse yrityspalvelut@loimaa.fi.

Kännykkänäkymiä GrantedAi-palvelusta.