Invest in Loimaa

Loimaan yrityspuisto  

Loimaan eteläisen eritasoliittymän välittömään läheisyyteen on varattu alue yrityspuiston vaiheittaiseksi toteuttamiseksi. Alue näkyy hyvin valtatie 9 suuntaan. Tässä vaiheessa alueen pinta-ala on 1,8 hehtaaria.  

Asiassa on perustettu yhtiö, jossa yksityisten omistajien osuus osakepääomasta on 55% ja kaupungin kehittämisyhtiön osuus on 45%. Yhtiö etsii mahdollista vuokralle sijoittujaa, joka voi vuokrata koko tilan tai merkittävän osan tilasta. Pinta-alalta toteutettava kohde voi olla esimerkiksi 600 – 1 200 k-m². Tilan lunastaminen omaksi on aina mahdollista.

Kiinnostuitko? Lue lisää Loimaan yrityspuisto-sivulta.

Tilaa löytyy erilaisiin tarpeisiin

Eteläisen eritasoliittymän läheisyydestä löytyy tilaa monenlaisille yritysten toimitilahankkeille. Eritasoliittymän itäpuolella on liki 4 hehtaarin kortteli, joka on varattu liikenneaseman tai siihen verrattavien toimitilojen alueeksi.  

Sijoittuminen olemassa oleviin tiloihin 

Kauttamme saat tietoja mahdollisista vuokrattavista tai myynnissä olevista toimitiloista. Kaikki kohteet eivät ole avoimesti tarjolla, joten toimimme mielellämme tilojen tarvitsijoiden ja omistajien välissä.