Loimaan Yrityspuisto

Tule osaksi Loimaan kasvavaa kansainvälistä teknologiaklusteria

Loimaalaiset yritykset ja kaupunki yhteistyössä rakentavat keskeiselle paikalle valtatie 9 varrelle, keskustan kupeeseen, uuden nykyaikaisen yrityspuiston.

Alueelle haetaan kasvuyrityksiä, jotka haluavat tulla osaksi Loimaan menestyvää teknologiaklusteria. Parhaiten alue sopii valmistavalle teollisuudelle sekä teknologiateollisuuden alihankintaan erikoistuneille yrityksille hyvien liikenneyhteyksien ja alueen tarjoamien kumppanuussynergioiden ansiosta.

Yrityspuistoon rakennetaan vaiheittain kolme yrityshallia — ota yhteyttä ja pääset vielä vaikuttamaan kokonaisuuden toteutukseen!

Tutustu Loimaan yrityspuistoon: Loimaanyrityspuisto.fi

Tutustu Teknologiaklusteriin: Teknologiaklusteri.fi

Loimaan Yrityspuisto_havainnekuva_5_2020
Havainnekuva Loimaan Yrityspuistosta

Loimaan 9-tien yritysalue

Loimaan Yrityspuisto on osa isompaa Loimaan 9-tien yritysaluetta, joka sijoittuu keskustan kupeessa valtatie 9 molemmin puolin. Alueella sijaitsee mm. hitsaus-, automaatio-, maatalous-, pienkone- ja autoalan toimijoita. Alueelle on yrityspuiston lisäksi kaavoitettu erikokoisia liike-, teollisuus- ja toimitilatontteja. Eritasoliittymän tuntumaan on mahdollista sijoittaa myös liikenneasema. Tutustu Loimaan myynnissä oleviin vapaisiin yritystontteihin.

Tervetuloa vireään ja osaavaan toimintaympäristöön!