Tältä sivulta löydät tietoja liikuntapalveluiden käynnissä olevista tapahtumista ja kampanjoista.

Tapahtumat

Koko perheen hiihtopäivä

Keskiviikkona 24.2.
Urheilukeskuksen kentällä, Sammonkatu 10,
klo 12-18 välisenä aikana. Nonstop kokeilua.

Tule testaamaan maksutta erilaisia perinteisen ja vapaan hiihtotavan suksia. Välineitä löytyy kaiken ikäisille ja kokoisille hiihtäjille. Monoja on pienistä isoihin kokoihin (27-47) ja suksia 90cm-203cm asti.

Hiihtohalsterilla voit kokeilla vaikka pikkuväen kanssa hiihtoa sauvoitta tai hioa omaa tekniikkaa. Sen jälkeen tehdä pikku lenkin kentän ympäri ja siitä vaikka kiertää vielä pururadan.

Ohjaajat paikalla neuvomassa tekniikoita ja opastamassa hiihdon saloihin.
Ohjaajana TUL:n Päivi Luontola ja Loimaan liikuntapalveluiden ohjaajat

Mummot & mukulat, Vaarit & vekarat nyt suksille!

Noudatamme voimassa olevia koronaohjeistuksia. Suosittelemme maskin käyttöä sekä ottamaan huomioon turvavälit suositusten mukaan. Muutokset mahdollisia koronatilanteen mukaan. Tulethan vain terveenä paikalle.

Kampanjat

Saviseutu liikkuu -kampanjat

Saviseutu liikkuu -kampanjat ovat Saviseudun kuntien välinen, yhteinen kuntoilukisa. Haasteessa mukana Aura, Koski Tl, Loimaa, Marttila, Oripää ja Pöytyä.

Vuoden aikana kisaamme Saviseutu liikkuu hiihto-, kävely- ja pyöräilyhaasteissa. Kaikkien yhteystietojen antaneiden osallistujien kesken arvotaan palkintoja.

Kampanja-ajat

Saviseutu hiihtää 1.1.–30.4.
Saviseutu pyöräilee 1.4.–30.9.
Saviseutu kävelee 1.9.–31.12.

Lisätietoja
Liikunnanohjaaja Tarja Mäki p. 02 761 1252

Saviseutu hiihtää 1.1.-30.4.2021

Merkitse ylös hiihdetyt kilometrit. Palauta täytetty lomake Virkistysuimala Vesihoviin tai kirjastoon 15.5. mennessä. Lomakkeita saatavilla kirjastoista ja Vesihovista niiden aukioloaikoina. Voit myös tulostaa lomakkeen tai kirjata kilometrit alla olevista linkeistä.

Tulostettava lomake
Sähköinen kirjaaminen

Saviseutu kävelee 1.9.–31.12.2020

Kävelyhaaste on päättynyt ja käveltyjä kilometrejä Loimaalle tuli 17 628,5 km. Osallistujien kesken arvottiin palkintoja ja voittaneisiin on oltu yhteydessä.

Merkitse ylös päivittäin kävellyt / hölkätyt kilometrit. Palauta täytetty lomake 15.1.2021 mennessä Virkistysuimala Vesihoviin tai kirjastoon. Lomakkeita on saatavilla Vesihovista ja kirjastoista. Voit myös tulostaa lomakkeen tai kirjata kilometrit sähköisesti alla olevista linkeistä.

Tulostettava lomake
Sähköinen kirjaaminen

Syksyn Kävely keveämmäksi -haaste 70+ -vuotiaille 1.9.–31.12.2020

Kävely keveämmäksi haaste on päättynyt ja osallistujien kesken arvotiin palkintoja. Voittajiin on oltu yhteydessä.

Tule mukaan syyskauden kävely- ja jumppahaasteeseen ja osallistu arvontaan!

Kesän Kävely keveämmäksi -haaste on uudistettu syksyn liikuntahaasteeksi, joka jatkuu vuoden loppuun asti. Lähde kohottamaan kuntoasi jumppaamalla ja kävelyaskelin, saat voimia jalkalihaksiin ja hyvinvointia koko keholle.

Kävely kevyemmäksi -seurantalomakkeen voi hakea kirjastoista, Virkistysuimala Vesihovista sekä Alastaron, Hirvikosken ja Mellilän apteekeista tai tulostaa alla olevata linkistä.

Kävely kevyemmäksi -seurantalomake

Merkitse kävely- ja voimistelukerrat seurantalomakkeeseen ajalta 1.9.–31.12. Osallistut arvontaan palauttamalla lomakkeen 15.1.2021 mennessä johonkin Loimaan kirjastoista. Muista kirjoittaa lomakkeeseen nimesi ja yhteystiedot.

Arvontapalkinnot

Vesihovin 10-kortti (1kpl)
Hirvihovin kuntosalin 10-kortti (1kpl)
Hyvän olon liikunnan kevätlukukausimaksu (1 kpl).

Lisätietoja
Liikunnanohjaaja Tarja Mäki p. 02 761 1252

Jumppia ja liikuntavinkkejä