Tältä sivulta löydät tietoja liikuntapalveluiden käynnissä olevista tapahtumista ja kampanjoista.

Tapahtumat

Tällä hetkellä ei ole tiedossa tapahtumia.

Kampanjat

Saviseutu liikkuu -kampanjat

Saviseutu liikkuu -kampanjat ovat Saviseudun kuntien välinen, yhteinen kuntoilukisa. Haasteessa mukana Aura, Koski Tl, Loimaa, Marttila, Oripää ja Pöytyä.

Vuoden aikana kisaamme Saviseutu liikkuu hiihto-, kävely- ja pyöräilyhaasteissa. Kaikkien yhteystietojen antaneiden osallistujien kesken arvotaan palkintoja.

Kampanja-ajat

Saviseutu hiihtää 1.1.–30.4.
Saviseutu pyöräilee 1.4.–30.8.
Saviseutu kävelee 1.9.–31.12.

Lisätietoja
Liikunnanohjaaja Tarja Mäki p. 02 761 1252

Saviseutu hiihtää 1.1.-30.4.2021

Merkitse ylös hiihdetyt kilometrit. Palauta täytetty lomake Virkistysuimala Vesihoviin tai kirjastoon 15.5. mennessä. Lomakkeita saatavilla kirjastoista ja Vesihovista niiden aukioloaikoina. Voit myös tulostaa lomakkeen tai kirjata kilometrit alla olevista linkeistä.

Tulostettava lomake
Sähköinen kirjaaminen

Saviseutu pyöräilee 1.4.-30.8.2021

Pyöräilysuoritukset voidaan ilmoittaa sähköisesti, joka on nyt ensisijainen kirjaamismuoto.

Sähköinen kirjaaminen

Pyöräilylaatikoissa on myös vihot, jotka sijaitsevat ympäri kunnan aluetta. Kuntien kirjaamislaatikoiden  paikat löydät kuntien nettisivuilta. Pyöräilylaatikoiden sijainti Loimaalla
10 km:n matkasta saat kirjoittaa yhden nimen, 20 km matkasta kaksi jne. Kirjaukseen oikeuttavan pisteen voit suorittaa myös kävellen, juosten tai rullaillen.

Saviseutu kävelee 1.9.–31.12.2020

Kävelyhaaste on päättynyt ja käveltyjä kilometrejä Loimaalle tuli 17 628,5 km. Osallistujien kesken arvottiin palkintoja ja voittaneisiin on oltu yhteydessä. Kiitos kaikille osallistujille.

Merkitse ylös päivittäin kävellyt / hölkätyt kilometrit. Palauta täytetty lomake 15.1.2021 mennessä Virkistysuimala Vesihoviin tai kirjastoon. Lomakkeita on saatavilla Vesihovista ja kirjastoista. Voit myös tulostaa lomakkeen tai kirjata kilometrit sähköisesti alla olevista linkeistä.

Tulostettava lomake
Sähköinen kirjaaminen

Kevään Kävely kevyemmäksi -liikuntahaaste 70+ -vuotiaille

1.4.-31.8.2021

Tule mukaan kevään ja kesän kävely- ja liikuntahaasteeseen sekä osallistu arvontaan! Kävele, pyöräile tai liiku muuten vain, kaikki liikunta lasketaan.

Lähde kohottamaan kuntoasi jumppaamalla ja kävelyaskelin, saat voimia jalkalihaksiin ja hyvinvointia koko keholle.

Kävely kevyemmäksi -seurantalomakkeen voi hakea kirjastoista, Virkistysuimala Vesihovista sekä Alastaron ja Mellilän apteekeista tai tulostaa alla olevata linkistä.

Kävely kevyemmäksi -seurantalomake

Merkitse kävely- ja voimistelukerrat seurantalomakkeeseen ajalta 1.4.–31.8. Osallistut arvontaan palauttamalla lomakkeen 15.9.2021 mennessä johonkin Loimaan kirjastoista. Muista kirjoittaa lomakkeeseen nimesi ja yhteystiedot.

Arvontapalkinnot

Vesihovin 10-kortti (1kpl)
Hirvihovin kuntosalin 10-kortti (1kpl)
Hyvän olon liikunnan kevätlukukausimaksu (1 kpl).

Lisätietoja
Liikunnanohjaaja Tarja Mäki p. 02 761 1252

Jumppia ja liikuntavinkkejä

Lisää kaikille sopivia ohjattuja liikuntavinkkejä Loimaan liikuntapalveluiden Youtube-kanavalla