Tältä sivulta löydät tietoja liikuntapalveluiden käynnissä olevista tapahtumista ja kampanjoista.

Tapahtumat

Tällä hetkellä ei tapahtumia.

Kampanjat

Liikkuen läpi vuoden -kampanjat

Liikkuen läpi vuoden on LiikUn ja siihen osallistuvien kuntien uusi kolmen kampanjan kokonaisuus, joka sisältää Talviliikkuja, Haastepyöräily ja Syysliikkuja kampanjat. Liikkuen läpi vuoden -kampanja on tullut Saviseutu liikkuu kampanjan tilalle.

Tällä kokonaisuudella kannustetaan kaiken ikäisiä ja tasoisia lounais-suomalaisia liikkumaan ja merkkaamaan 18 eri liikuntalajillla tehdyt suoritukset Liikkuen läpi elämän mobiilisovellukseen. Näin ollen osallistuja voi seurata omaa liikuntahistoriaa ympäri vuoden sekä samalla osallistua kampanjoiden kuntakisoihin.

Talviliikkuja kampanja starttaa 10.1.2023

Talviliikkuja -kampanja järjestetään 10.1.-31.3. ja kirjauksia voi tehdä talven ulkoliikuntalajeista; hiihto, kävely, sauvakävely, juoksu, lumikenkäily, potkukelkkailu, luistelu, retkiluistelu, pyöräily ja maastopyöräily, sekä soveltava liikunta. Huono talvi tai lumitilanne ei siis estä osallistumista ja kaikki voivat osallistua kampanjaan omien kilometritavoitteiden mukaan.

Kuntakisassa on kolme sarjaa, alle 5000 asukkaan, sekä alle ja yli 10 000 asukkaan sarjat. Pääsääntöisesti kirjaukset tehdään mobiili- tai nettikirjauksina, mutta osassa kunnissa on käytössä liikuntakortti, joka toimii hyvänä vaihtoehtona, jos mobiilisovelluksen kokee haasteellisena.

Talviliikkuja -kampanja järjestetään yhteistyössä LiikUn sekä kampanjaan osallistuvien kuntien liikuntatoimien kanssa. LiikU ja kunnat arpovat kaikkien osallistujien kesken palkintoja, joista ilmoitetaan voittajille erikseen.

Uusi Liikkuen läpi vuoden mobiilisovelluksen voi ladata ilmaiseksi Google Play tai App Store mobiilikaupoista tai se löytyy myös nettiversiona osoitteesta Liikkuen läpi vuoden sivuilta.
Henkilöt, jotka ovat käyttäneet aikaisemmin Talviliikkuja tai Haastepyöräily mobiileja, saavat vanhalla koodilla tietonsa uuteen mobiiliin. Jos koodi on unohtunut, löytyy uudesta mobiilista koodin haku toiminta.

Voit myös tulostaa täytettävän liikuntakortin tästä.
Palauta liikuntakortti Vesihoviin 5.4.23 mennessä niin osallistut arvontaan.

Tarkemmat kampanjan tiedot sekä mobiili- ja nettikirjausohjeet löytyvät osoitteesta www.liiku.fi/talviliikkuja.

Kevään 2023 Haastepyöräilyn tarkemmat tiedot päivitetään kevään aikana.

Perinteinen Haastepyöräily -kampanja vapusta juhannukseen haastaa pyöräilemään niin koulumatka-, työmatka- tai harrastepyöräilyyn. Kampanjan tavoitteena onkin kannustaa pyöräilemään kaiken ikäisiä ja kuntoisia pyöräilijöitä sekä samalla osallistumaan kuntakisaan oman kuntasi sarjassa. Laitetaan kaikki pyörät pyörimään!

LiikUn Haastepyöräily Kampanja-aika  peruskampanja1.5. – 25.6. ja kuntien oma mahdollinen jatkokampanja 26.6. –

Pyöräily, maastopyöräily ja soveltava liikunta –  voit tehdä suorituksen erilaisilla polkupyörillä, sähköpyörällä, tandempyörällä, kickbikellä jne…

Mobiilikirjaus

Kirjaukset hoidetaan mobiilikirjauksina ja suoritus merkitään kilometreinä. Mobiilikirjaukseen voi merkitä kyseisenä päivänä suoritetun matkan (ei viikon kokonaistulosta)

Lataa mobiilisovellus Android Google Play / Apple App Store kaupasta, löydät sen nimellä Haastepyöräily.

Mobiilikirjausohjeet

Kirjaaminen pyöräilykorttiin

Vaihtoehtoisesti voi myös tulostaa/ladata pyöräilykortin, johon voit kirjata päivittäisen kilometrimäärän. Pyöräilykortteja on myös saatavilla Vesihovista.

Tulostettava pyöräilykortti

Kampanjaan osallistuneiden kesken arvotaan palkintoja

Kampanjan pääpalkintona haastepyöräilyssä on polkupyöriä  3 kpl, jotka arvotaan kaikkien kuntien kesken. Loimaan kaupunki arpoo myös itse omia palkintoja.

Kampanjasta lisää tietoa Liikun Haastepyöräily -sivulla.

Video mobiilisovelluksen lataamisesta ja käytöstä (Youtube)

Syysliikkuja kampanjan tiedot Loimaan osalta lisätään tänne myöhemmin.

Kampanjan pääsivulle pääset tästä Syysliikkuja kampanja.

Lisätietoja myös Liikkuen läpi vuoden kampanjan -sivulta.

Ikäihmisten liikuntakampanjat

Tule mukaan kevään ja kesän kävely- ja liikuntahaasteeseen sekä osallistu arvontaan! Kävele, pyöräile tai liiku muuten vain, kaikki liikunta lasketaan.

Lähde kohottamaan kuntoasi jumppaamalla ja kävelyaskelin, saat voimia jalkalihaksiin ja hyvinvointia koko keholle.

Kävely kevyemmäksi -seurantalomakkeen voi hakea kirjastoista, Virkistysuimala Vesihovista tai tulostaa alla olevata linkistä.

Kävely kevyemmäksi -seurantalomake

Merkitse kävely- ja voimistelukerrat seurantalomakkeeseen ajalta 1.4.–31.8. Osallistut arvontaan palauttamalla lomakkeen 15.9.2022 mennessä johonkin Loimaan kirjastoista. Muista kirjoittaa lomakkeeseen nimesi ja yhteystiedot.

Arvontapalkinnot

Vesihovin 10-kortti (1kpl)
Hirvihovin kuntosalin 10-kortti (1kpl)
Hyvän olon liikunnan kevätlukukausimaksu (1 kpl).

Lisätietoja
Liikunnanohjaaja Tarja Mäki p. 040 5718 620

Jumppia ja liikuntavinkkejä

Lisää kaikille sopivia ohjattuja liikuntavinkkejä Loimaan liikuntapalveluiden Youtube-kanavalla