Teatterit ja elokuvat

Loimaan kaupungin yhteistyökumppanina toimiva Loimaan Seudun Teatteriyhdistys tarjoaa harrastusmahdollisuuksia, taidekasvatusta sekä kulttuurielämyksiä. Teatteritaiteen perusopetus alkoi 2013 yhteistyössä Loimaan työväenopiston kanssa. Nuorisoteatteri ja aikuisten harrastajateatteritoiminta ovat monipuolinen ja alati kehittyvä osa loimaalaista kulttuuri-identiteettiä.

Loimaan Seudun Teatteriyhdistys pyörittää Loimaan teatteria ja Kertunmäen kesäteatteria. Loimaan teatteri on toiminut jo yli 30 vuoden ajan tarjoten monipuolisia teatterielämyksiä kaiken ikäisille. Metsän ja kallioiden keskellä Kertunmäellä on esitetty jo 40 vuotta yleisön suosioon nousseita kesäteatterikappaleita.

Krekilän Myllyn Kesäteatteri sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Krekilän kylässä Kuivakosken partaalla. Vanhan ajan tunnelmaa henkivän myllymiljöön kesäteatteri on viihdyttänyt hulvattoman hauskoilla esityksillä jo vuodesta 1981.

Tervetuloa nauttimaan teatterielämyksistä!

L-Kino

Hyvän vastaanoton saanut L-Kino on pyörinyt jo useamman vuoden Loimaan Kinemassa ja vakiinnuttanut asemansa ohjelmistossa. L-Kino monipuolistaa ohjelmistoa ja sen myötä elokuvan ystävät pääsevät katsomaan tarjonnan hieman harvinaisempia helmiä.

L-Kinossa on kaksi esityskautta, kevät ja syksy. Kummallakin kaudella esitetään viiden elokuvan sarja, joita pääsee katsomaan kausikortilla edullisimmillaan 5 €/elokuva. Kausikortti maksaa 20 € ja 15€ opiskelijoilta ja työttömiltä. Ja sisältää kaikki viisi elokuvaa. L-Kinon näytöksiin saa myös kertalippuja, 7,50 €/näytös. Kausikortti kannattaa, vaikkei ihan kaikkiin viiteen elokuvanäytökseen ehtisikään – kolmeen näytökseen saakka kausikortti tulee kertalippua edullisemmaksi.

L-Kino toteutetaan yhteistyössä Loimaan kaupungin kanssa.