Liikuntapaikkojen varaukset

Loimaan liikuntapalveluista voivat erilaiset, lähinnä loimaalaiset seurat ja yhdistykset sekä ryhmät ja yksityiset henkilöt varata säännöllisiä tai tilapäisiä vuoroja sekä sisä- että ulkoliikuntapaikoista.

Varaukset tehdään oheisilla lomakkeilla, jotka toimitetaan liikuntapalveluille sähköisesti liikunta@loimaa.fi tai kirjallisena Liikuntapalvelut, Ylistaronkatu 36, 32200 Loimaa.

Sisäliikuntatilojen vakiovuorojen varaus

Sisäliikuntatilojen vakiovuorojen haku kaudelle 2023-2024

Kaikkien Loimaan kaupungin sisäliikuntatilojen talvikauden (elokuu-toukokuu) vakiovuorot ovat haettavissa 24.5.2023 mennessä. Vakiovuoroja eri sisäliikuntatiloihin haetaan vakiovuorolomakkeella, joka toimitetaan liikuntapalveluille ilmoitettuun määräaikaan mennessä.

Hakemuksen liitteeseen tietoja: yhdistyksen/hakijan nimi, haettava tila, harjoitusryhmän nimi, laji, ikäluokka, ryhmän koko, sarjajoukkueilla taso (jos on tiedossa) sekä yli 19-vuotiaiden osalta, onko kyseessä lajiliiton organisoima kilpaurheilutoiminta.

Tilavaraus on aina tehtävä kirjallisesti ja lomakkeeseen on täytettävä kaikki tarvittavat kohdat, myös yhdistyksen Y-tunnus tai yhdistyksen rekisterinumero. Mikäli hakijalla ei ole Y-tunnusta, merkitään hakemukseen ryhmän yhteyshenkilön tai varaajan henkilötunnus.

Toimitettujen hakemusten perusteella tiloista tehdään vuorojen jakoehdotus tulevalle kaudelle. Liikuntasihteeri päättää liikuntahallien vuorot ja rehtorit koulujen salien vuorot. Vapaita vuoroja voi varata myös kesken kauden.

Sisäliikuntatilojen vakiovuorojen haku kesäkaudelle

Sisäliikuntapaikkojen kesän vakiovuorot (kesä-heinäkuu) myöntää liikuntasihteeri toukokuun aikana. Ne ovat haettavissa huhtikuun loppuun mennessä.

Tilojen käytöstä peritään sivistysvaliokunnan vahvistaman hinnaston mukainen korvaus.

Varattavia sisäliikuntatiloja ovat:

  • liikuntahallit
  • koulujen salit: HYK, Kauhanoja, Keskuskoulu, Kirkonkylä, , Niinijoki, Puistokadun koulu,
  • Kojonkulman monitoimitila Ahjo, Kaupungintalon liikuntatila, Metsämaa Kalliohovi, Virttaan liikuntatila

Sisäliikuntatiloihin ja niiden lisätietoihin voi tutustua Sisäliikuntapaikat-osiossa.

Sisäliikuntatilojen tilapäiset käyttövuorot

Liikuntahallien osalta tilapäiset, yksittäiset käyttövuorot varataan liikuntasihteeriltä. Vuorot haetaan sisäliikuntapaikkojen tilapäisvuoron hakulomakkella.

Koulujen tilojen osalta tilapäiset vuorot varataan suoraan kouluilta. Koulujen yhteystiedot löytyvät Koulut-sivulta.

Ulkoliikuntatilojen varaus

Ulkoliikuntapaikkojen kesän käyttövuorot ovat haettavissa huhtikuussa ja käyttövuorot myöntää liikuntasihteeri. Vuoroja haetaan ulkoliikuntapaikkojen vakiovuorolomakkeella ja tilapäisvuorolomakkeella.

Kenttien käytöstä peritään sivistysvaliokunnan vahvistaman hinnaston mukainen korvaus.

Varattavia ulkoliikuntapaikkoja ovat:

  • Hirvihovin urheilukenttä ja juoksuradat, beachvolley- ja tenniskentät
  • Urheilukeskuksen tekonurmikenttä, pesäpallostadion, tenniskentät, beachvolley-kenttä ja hiekkaharjoituskenttä
  • Alastaron urheilukenttä

Ulkoliikuntapaikkoihin ja niiden lisätietoihin voi tutustua Ulkoliikuntapaikat-osiossa.

Vuorojen peruutukset

Käyttämättä jäävä vuoro on perustelua peruuttaa hyvissä ajoin viimeistään 3 vrk ennen vuoroa. Käyttämättä jääneet peruuttamattomat vuorot laskutetaan normaalin varauksen mukaan. Peruutukset ja muutokset vain kirjallisena osoitteeseen: liikunta@loimaa.fi

Kaupungin peruuttamista vuoroista ei laskuteta.