Liikuntapaikkojen varaukset

Loimaan liikuntapalveluista voivat erilaiset seurat ja yhdistykset sekä ryhmät ja yksityiset henkilöt varata säännöllisiä tai tilapäisiä vuoroja sekä sisä- että ulkoliikuntapaikoista.

Varaukset tehdään tältä sivustolta löytyviltä sähköisillä lomakkeilla.
Lisätiedot liikunta@loimaa.fi

Sisäliikuntatilojen vakiovuorojen haku

Kaikkien Loimaan kaupungin sisäliikuntatilojen talvikauden (elokuu-toukokuu) vakiovuorot ovat haettavissa 24.5. mennessä. Vakiovuoroja eri sisäliikuntatiloihin haetaan sähköisellä lomakkeella määräaikaan mennessä.

Hakemuksen lisätietoja kohtaan tulee määritellä tarkemmin seuraavat asiat: harjoitusryhmän nimi, laji, ikäluokka, ryhmän koko, sarjajoukkueilla taso (jos on tiedossa) sekä yli 19-vuotiaiden osalta, onko kyseessä lajiliiton organisoima kilpaurheilutoiminta.

Tilavaraus on aina tehtävä kirjallisesti ja sähköiseen lomakkeeseen on täytettävä kaikki tarvittavat kohdat, myös yhdistyksen Y-tunnus tai yhdistyksen rekisterinumero. Mikäli hakijalla ei ole Y-tunnusta, merkitään hakemukseen ryhmän yhteyshenkilön tai varaajan henkilötunnus.

Toimitettujen hakemusten perusteella tiloista tehdään vuorojen jakoehdotus tulevalle kaudelle. Liikuntapalvelupäällikkö päättää liikuntahallien vuorot ja rehtorit koulujen salien vuorot. Vapaita vuoroja voi varata myös kesken kauden.

Sisäliikuntatilojen vakiovuorojen haku kesäkaudelle

Sisäliikuntapaikkojen kesän vakiovuorot (kesä-heinäkuu) myöntää liikuntapalvelupäällikkö toukokuun aikana. Ne ovat haettavissa huhtikuun loppuun mennessä.

Tilojen käytöstä peritään sivistyslautakunnan vahvistaman hinnaston mukainen korvaus.

Varattavia sisäliikuntatiloja ovat:

  • liikuntahallit
  • koulujen salit: HYK, Kauhanoja, Keskuskoulu, Kirkonkylä, , Niinijoki, Puistokadun koulu,
  • Kojonkulman monitoimitila Ahjo, Kaupungintalon liikuntatila, Metsämaa Kalliohovi, Virttaan liikuntatila

Sisäliikuntatiloihin ja niiden lisätietoihin voi tutustua Sisäliikuntapaikat-osiossa.

Sisäliikuntatilojen tilapäiset käyttövuorot

Liikuntahallien osalta tilapäiset, yksittäiset käyttövuorot varataan liikuntapalvelupäälliköltä. Vuorot haetaan sisäliikuntapaikkojen sähköisellä hakulomakkeella.

Koulujen tilojen osalta tilapäiset vuorot varataan suoraan kouluilta, koulujen sivuilla olevalla sähköisellä lomakkeella. Koulujen yhteystiedot löytyvät Koulut-sivulta.

Ulkoliikuntatilojen varaus

Ulkoliikuntapaikkojen kesän käyttövuorot ovat haettavissa huhtikuussa. Vuoroja haetaan ulkoliikuntapaikkojen sähköisellä hakulomakkeella.

Kenttien käytöstä peritään sivistyslautakunnan vahvistaman hinnaston mukainen korvaus.

Varattavia ulkoliikuntapaikkoja ovat:

  • Hirvihovin urheilukenttä ja juoksuradat, beachvolley- ja tenniskentät
  • Urheilukeskuksen tekonurmikenttä, pesäpallostadion, tenniskentät, beachvolley-kenttä ja hiekkaharjoituskenttä
  • Alastaron urheilukenttä

Ulkoliikuntapaikkoihin ja niiden lisätietoihin voi tutustua Ulkoliikuntapaikat-osiossa.

Vuorojen peruutukset

Käyttämättä jäävä vuoro on perustelua peruuttaa hyvissä ajoin viimeistään 3 vrk ennen vuoroa. Käyttämättä jääneet peruuttamattomat vuorot laskutetaan normaalin varauksen mukaan. Peruutukset ja muutokset vain kirjallisena osoitteeseen: liikunta@loimaa.fi

Kaupungin peruuttamista vuoroista ei laskuteta.