Kuntoliikunta

Kuntoliikunnassa treenataan muun muassa aerobista ja anaerobista kuntoa, lihasvoimaa, liikkuvuutta, keskivartalon voimaa sekä myös venytellään. Tunneilla käytetään erilaisia välineitä ja tehdään kuntopiiriharjoitteita.

Kuntoliikuntaa Hirvihovin liikuntakeskuksessa

Circuit ti klo 17.30–18.30, ylätasanne
Kiertotreeninäkin tunnettu circuit on tehokas liikuntamuoto, jossa kierretään harjoituksesta toiseen ja hyödynnetään apuvälineitä. Tunti tähtää kestävyyden ja voimien kasvattamiseen. Treeni alkaa lämmittelyllä ja päättyy venyttelyyn.

Kuntoliikunta to klo 17.30–18.30, Hirvihovin sali
Tunti koostuu alkuverryttelystä, sykkeen kohotusjaksosta, lihaskuntoharjoittelusta ja loppuvenyttelystä.

Tunneille mukaan juomapullo ja oma jumppa-alusta.
Kausimaksut: 30 € 1 krt/vko, 60 € 2 krt /vko. Maksut Vesihovin kassalle.

LAVIS-lavatanssijumppa®

Lavis on uusi hauska ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu tanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. Lavista tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa, että kukaan talloo varpaille. Lavatanssijumpan tanssiaskeleet ja koreografiat ovat niin helppoja, että mukaan pääsee tottumattomampikin tanssija. Tunnilla annetaan myös hypytön vaihtoehto.

Syksy 2024 Lavis ® -ryhmä tiistaisin vko 34 alkaen.
Hirvihovin sali ti 20.8.24 alkaen klo 15-16. Hinta 30 €/kausi.
Ennakkoilmoittautuminen aukeaa pe 9.8.24 klo 12, linkki Ohjattuliikunta etusivulla. Tervetuloa!

Kausimaksulliset ryhmät

Kausimaksullisissa ryhmissä (kuntoliikunta, lavis ja hyvän olon jumppa) ei ole enää kertamaksua, vain kausimaksu.
Ohjattujen ryhmien kausimaksut suoritetaan ensisijaisesti Vesihovin kassalle ja kuitti toimitetaan ryhmän ohjaajalle. Kausimaksu voidaan myös laskuttaa. Maksuvaihtoehtoina käyvät myös ePassi, Smartum, Ticket Mind&Body ja Eazybreak.

Vesijumppa

Vesihovissa maanantaisin ja keskiviikkoisin. Jumppa-ajat saattavat muuttua tilanteen mukaan, ajantasaiset aikataulut löytyvät vesihovi.fi -sivuilta. Vesijumppa sisältyy uimalipun hintaan. Iltaisin vesijumppaa voi tehdä omatoimisesti myös Hydrohex vesitreenitabletin avulla.