Kuntoliikunta

Kuntoliikuntaryhmät

Kuntoliikunnassa treenataan mm. aerobista ja anaerobista kuntoa, lihasvoimaa, liikkuvuutta, keskivartalon voimaa sekä myös venytellään. Tunneilla käytetään erilaisia välineitä ja tehdään kuntopiiriharjoitteita.

Hirvihovi 10.1. alk.    

  • tiistai ja torstai klo 18.00 – 19.00 liikuntasali, 1 lohko

Maksut: 1x vko / kausimaksu 30€ / kausi. 2x vko / kausimaksu 60€ / kausi.

LAVIS-lavatanssijumppa®

Lavis on uusi hauska ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu tanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. Lavista tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa, että kukaan talloo varpaille. Lavatanssijumpan tanssiaskeleet ja koreografiat ovat niin helppoja, että mukaan pääsee tottumattomampikin tanssija. Tunnilla annetaan myös hypytön vaihtoehto.
Lavis-ryhmän koko 30 osallistujaa.

Hirvikosken yhtenäiskoulun sali 10.1. alk.

  • tiistaina klo 15.00- 16.00

Maksu: 30€/ kausi.
Ryhmä on täynnä. Vapaita paikkoja voi tiedustella liikunnanohjaaja Tarja Mäeltä.

Kausimaksulliset ryhmät

Kausimaksullisissa ryhmissä (kuntoliikunta, lavis ja hyvän olon jumppa) ei ole enää kertamaksua, vain kausimaksu.
Ohjattujen ryhmien kausimaksut suoritetaan ensisijaisesti Vesihovin kassalle ja kuitti toimitetaan ryhmän ohjaajalle. Kausimaksu voidaan myös laskuttaa. Maksuvaihtoehtoina käyvät myös ePassi, Smartum, Ticket Mind&Body ja Eazybreak.

Vesijumppa

Vesihovissa maanantaisin ja keskiviikkoisin. Jumppa-ajat saattavat muuttua tilanteen mukaan, ajantasaiset aikataulut löytyvät vesihovi.fi -sivuilta. Vesijumppa sisältyy uimalipun hintaan. Iltaisin vesijumppaa voi tehdä omatoimisesti myös Hydrohex vesitreenitabletin avulla.