Kuntoliikunta

Kuntoliikunnassa treenataan muun muassa aerobista ja anaerobista kuntoa, lihasvoimaa, liikkuvuutta, keskivartalon voimaa sekä myös venytellään. Tunneilla käytetään erilaisia välineitä ja tehdään kuntopiiriharjoitteita.

Kuntoliikuntaa Hirvihovin liikuntakeskuksessa

Circuit ti klo 17.30–18.30, ylätasanne UUSI!
Kiertotreeninäkin tunnettu circuit on tehokas liikuntamuoto, jossa kierretään harjoituksesta toiseen ja hyödynnetään apuvälineitä. Tunti tähtää kestävyyden ja voimien kasvattamiseen. Treeni alkaa lämmittelyllä ja päättyy venyttelyyn.

Äijien kuntojumppa ke klo 15–16, Hirvihovin sali UUSI!
Äijäjumppa on miehille suunnattu kurssi, jossa harjoitetaan monipuolisesti sekä lihaskuntoa että kestävyyttä. Teemoja ovat esim. kahvakuula, kierto- ja kehonpainoharjoittelu, lihashuolto ja venyttely. Sopii sekä aloittelijoille että kokeneille treenareille.

Kuntoliikunta to klo 17.30–18.30, Hirvihovin sali
Tunti koostuu alkuverryttelystä, sykkeen kohotusjaksosta, lihaskuntoharjoittelusta ja loppuvenyttelystä.

Tunneille mukaan juomapullo ja oma jumppa-alusta.
Kausimaksut: 30 € 1 krt/vko, 60 € 2krt /vko. Maksut Vesihovin kassalle.

LAVIS-lavatanssijumppa®

Lavis on uusi hauska ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu tanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. Lavista tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa, että kukaan talloo varpaille. Lavatanssijumpan tanssiaskeleet ja koreografiat ovat niin helppoja, että mukaan pääsee tottumattomampikin tanssija. Tunnilla annetaan myös hypytön vaihtoehto.

Hirvikosken yhtenäiskoulun (HYK) sali
tiistaisin klo 15–16. Ryhmä käynnistyy 22.8.

Ennakkoilmoittautuminen! Ilmoittautumislinkki aukeaa 11.8.2023 klo 12 ja sulkeutuu, kun ryhmä on täynnä. Ryhmään mahtuu 30 osallistujaa. Hinta 30 €/kausi
Ilmoittautumiseen

Kausimaksulliset ryhmät

Kausimaksullisissa ryhmissä (kuntoliikunta, lavis ja hyvän olon jumppa) ei ole enää kertamaksua, vain kausimaksu.
Ohjattujen ryhmien kausimaksut suoritetaan ensisijaisesti Vesihovin kassalle ja kuitti toimitetaan ryhmän ohjaajalle. Kausimaksu voidaan myös laskuttaa. Maksuvaihtoehtoina käyvät myös ePassi, Smartum, Ticket Mind&Body ja Eazybreak.

Vesijumppa

Vesihovissa maanantaisin ja keskiviikkoisin. Jumppa-ajat saattavat muuttua tilanteen mukaan, ajantasaiset aikataulut löytyvät vesihovi.fi -sivuilta. Vesijumppa sisältyy uimalipun hintaan. Iltaisin vesijumppaa voi tehdä omatoimisesti myös Hydrohex vesitreenitabletin avulla.