Kuntoliikunta

Kuntoliikuntaryhmät

Kuntoliikunnassa treenataan mm. aerobista ja anaerobista kuntoa, lihasvoimaa, liikkuvuutta, keskivartalon voimaa sekä myös venytellään. Tunneilla käytetään erilaisia välineitä ja tehdään kuntopiiriharjoitteita.

Hirvihovi 16.8.22 alkaen        

  • tiistai ja torstai klo 18.00 – 19.00 liikuntasali, 1 lohko

Maksut: 1x vko / kausimaksu 30€ / kausi. 2x vko / kausimaksu 60€ / kausi.

LAVIS-lavatanssijumppa®

Lavis on uusi hauska ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu tanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. Lavista tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa, että kukaan talloo varpaille. Lavatanssijumpan tanssiaskeleet ja koreografiat ovat niin helppoja, että mukaan pääsee tottumattomampikin tanssija. Tunnilla annetaan myös hypytön vaihtoehto.
Lavis-ryhmän koko 30 osallistujaa.

Hirvikosken yhtenäiskoulun sali 16.8.22 alkaen

  • tiistaina klo 15.00- 16.00

Maksu: 30€/ kausi.

Lavikseen ilmoittautuminen

Ilmoittatumislinkki aukeaa12.8. klo 12.00 ja sulkeutuu, kun ryhmä on täynnä. Ryhmään mahtuu 30 hlöä.
Ilmoittautumiseen

Painonhallinta ryhmät

Hirvihovin liikuntakeskuksessa

  • tiistaisin klo 16.30-17.30
  • torstaisin klo 16.30-17.30

Painonhallinta ryhmiä alkaa kaksi, tiistain ryhmä ja torstainryhmä. Ryhmät on suunnattu 20-65-vuotiaille, joiden painoindeksi on yli 30. Ryhmän tavoitteena on aloittaa liikunta jälleen turvallisesti, löytää itselle sopiva liikuntamuoto ja treenata kohti kevyempää oloa. Kokoontumisia on yhteensä 14, jotka sisältävät muun muassa monipuolisesti liikuntaa, luentoja ravinnosta ja hyvinvoinnista sekä lihaskuntotestejä.

Ilmoittautuminen

Ryhmään on ennakkoilmoittautuminen, ilmoittautuminen aukeaa 17.8. klo 12. Ilmoittautuminen sulkeutuu ryhmän täyttyessä. Ryhmän koko 15.

Tiistairyhmä Ilmoittaudu
Torstairyhmä Ilmoittaudu

Kausimaksulliset ryhmät

Kausimaksullisissa ryhmissä (kuntoliikunta, lavis ja hyvän olon jumppa) ei ole enää kertamaksua, vain kausimaksu.
Ohjattujen ryhmien kausimaksut suoritetaan ensisijaisesti Vesihovin kassalle ja kuitti toimitetaan ryhmän ohjaajalle. Kausimaksu voidaan myös laskuttaa. Maksuvaihtoehtoina käyvät myös ePassi, Smartum, Ticket Mind&Body ja Eazybreak.

Vesijumppa

Vesihovissa maanantaisin ja keskiviikkoisin. Jumppa-ajat saattavat muuttua tilanteen mukaan, ajantasaiset aikataulut löytyvät vesihovi.fi -sivuilta. Vesijumppa sisältyy uimalipun hintaan. Iltaisin vesijumppaa voi tehdä omatoimisesti myös Hydrohex vesitreenitabletin avulla.