Hyvä tietää

Matkailuneuvonta

Loimaan ja seutukunnan matkailutarjonnasta saa lisätietoja matkailuneuvonnasta, jota hoitaa Sarka-museon henkilökunta.

Katso neuvonnan aukioloajat Sarka-museon sivuilta.

Ryhmille

Loimaalta löytyy erilaisille ryhmille monipuolista nähtävää ja koettavaa, maukkaat ateriat ravintoloista, kahviloista ja tilausravintoloista sekä mukavat majoitusvaihtoehdot pidempään viihtyville.

Kerää omatoimisesti mieleisesti paketti sivuilta löytyvien kohteiden perusteella tai ole yhteydessä Saran matkailuinfoon tai matkailuoppaisiin, niin räätälöimme juuri teille sopivan paketin.

Opaspalvelut

Loimaan Seudun Matkailuoppaat ry:n auktorisoidut oppaat ovat palveluksessanne. Yhdistys on toiminut aktiivisesti seudun tunnetuksi tekemisen puolesta jo vuodesta 1990 lähtien. Opasyhdistyksen opastusalueeseen kuuluvat kaikki Loimaan seudun kunnat: Aura, Koski Tl, Loimaa, Marttila, Oripää ja Pöytyä.

Oppaan avulla näet, kuulet ja koet enemmän –  ota yhteyttä!

Saapuminen Loimaalle

Loimaa sijaitsee Lounais-Suomessa, valtatie 9 varrella Turun ja Tampereen puolessa välissä. Valtatie 2 menee kaupungin pohjoispuolen läpi ja Helsinkiin on noin kahden tunnin ajo- tai junamatka. Eli Loimaa on lähellä ja aina matkan varrella olet sitten menossa etelään tai pohjoiseen, itään tai länteen.

Loimaalla on rautatieasema ja junia kulkee useita päivässä sekä arkisin että viikonloppuisin. Lähimmät lentoasemat ovat Turussa ja Tampereen kupeessa Pirkkalassa.

Oheisista linkeistä löydät juna- ja bussiaikatauluja Loimaalle.