Hubi Loimaa

Etäopiskele tai etätyöskentele Loimaalla!

Hubi Loimaa on yhteisöllinen tila, jossa voi etäopiskella korkeakoulujen opintoja, etätyöskennellä tai pitää palavereita ja kokouksia. Tarpeen tullen tila toimii myös ryhmäkoulutustilana. Tilassa on käytössä EduRoam-yhteydet ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen järjestelmiin.

Hubi Loimaan käyttö on maksutonta.

Ketkä voivat käyttää tiloja

  • ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen opiskelijat
  • Novidan opiskelijat
  • etätyötä tekevät
  • seudun yhdistykset
  • seudun yritykset

Etäopiskelu ja -työskentely 

Tilan käyttöä valvotaan ja sisäänpääsy vaatii henkilökohtaisen poletin, jonka käyttäjä lunastaa ammattiopiston toimistosta. Samalla käyttäjä sitoutuu noudattamaan tilan sääntöjä. Hubi Loimaa on avoinna joka päivä klo 06-22. 

Tilassa ei ole tietokoneita, vaan käyttäjä tuo oman koneen mukanaan. Ergonomiasta on huolehdittu hankkimalla 2 GetUpDiskiä, ja GetUpSit-aktiivituoli. Lisäksi tilassa on kosketusnäyttötaulu, sekä projektori ja valkokangas.  

Oppilaitoksen lounasaikoina on mahdollista syödä Taika-ravintolassa tai oppilasruokalassa. Taika-ravintola on avoinna vaihtelevasti ja siellä voi maksaa kassalle. Oppilasruokalan lounaslippu ostetaan Novidan toimistosta. Tilassa ei ole kahvinkeittomahdollisuutta, mutta oppilaskunnan kahvio palvelee sen aukioloaikoina.

Tilavaraukset

Etäopiskelu- ja etätyöskentely eivät vaadi tilan varausta.

Ryhmät voivat varata koko tilan tai puolet siitä kokouksia, palavereita ja koulutuksia varten. Kokouksen tai palaverin järjestäjä lunastaa poletin ja on vastuussa koko ryhmästä. 

Halutessasi varata tilan, ota yhteyttä sähköpostitse hubi.loimaa@loimaa.fi.

Varauskalenterista voit helposti katsoa, milloin tila on varattu.

Palaute 

Onko tila hyvä näin vai löytyykö kehitettävää? Puuttuuko sieltä jotain tarpeellista? Palautetta tilan kehittämiseksi voi antaa sähköpostitse hubi.loimaa@loimaa.fi.