Tilavaraukset

Huom. korona-aikana tiloja varaavat tahot sitoutuvat varauksen yhteydessä noudattamaan kyseisellä hetkellä voimassa olevia turvallisuusohjeistuksia.

Nuorisotilat

Vakinaisten käyttövuorojen hakeminen koskee seuraavia tiloja:
Nuorisotalo (Citynuokkari), Hirvikosken nuorisotila, Mellilän nuorisotila ja Alastaron nuorisotila. Haettavana ovat vuorot sekä päivä- että iltakäyttöön.

Nuorisotilojen käyttövuorot jaetaan nuorisopalveluiden oman käytön lisäksi ensisijaisesti nuorisotyötä tekevien järjestöjen ja nuorten ryhmien käyttöön. Nuorisotilojen varaus on maksutonta.

Leirikeskus Kalikka

Leirikeskus Kalikan kesän käyttövuorot tulevat hakuun maaliskuun alussa.
Täytä lomake ja palauta nuova@loimaa.fi. Tiedustelut Nuorisosihteeri Tiina Toivola 050 463 6233. Lisätietoja Kalikasta ja varauksesta Virkistysalue Kalikka -sivulta.

Konsertti- ja juhlatalo Heimolinna

Heimolinna on konsertti- ja juhlatalo, jota on mahdollista varata erilaisiin tilaisuuksiin. Juhlava, 200 hengen tila sijaitsee keskustassa Keskuspuiston kulmalla. Lisätietoja tilasta ja varaamisesta kulttuuripalveluiden Heimolinna-sivulta.

Melliläjärven rantasaunan ja takkatuvan käyttövuorot

Käyttövuorot haetaan kirjallisesti liikuntasihteerille osoitetulla erillisellä hakulomakkeella ja toimitetaan sähköpostitse liikunta@loimaa.fi.

Vuokrattavana on joko rantasauna tai takkatupa erikseen tai molemmat yhdessä. Vuorot ovat päivävuoro 9.00-16.00 tai iltavuoro 16.30-23.00.

Kesäajan 1.5.-31.8 väliselle ajalle ajoittuvien vuoroille on keskitetty haku, joka päättyy 31.3. Kesä-ajalle vapaaksi jääneiden ja muulle ajalle (1.1.-30.4. ja 1.9.-30.4.) sijoittuvat vuorot ovat jatkuvassa haussa ja nämä vuorot myönnetään saapumisjärjestyksessä.

Vuokraushinnat löytyvät oheisesta liitteestä ja myönnetyistä vuoroista ilmoitetaan viranhaltijapäätöksellä.

Melliläjärven rantasaunan ja takkatuvan varaustilannetta voi tarkastella varausohjelmasta. Täältä ei voi suoraan varata tilaa.

Ohje: Valitse viikko jota haluat tarkastella sen jälkeen tilatyyppi- pudotusvalikosta virkistysalueet niin näet varaustilanteen.

Liikuntatilojen varaukset

Loimaan liikuntapalveluista voivat erilaiset, lähinnä loimaalaiset seurat ja yhdistykset sekä ryhmät ja yksityiset henkilöt varata säännöllisiä tai tilapäisiä vuoroja sekä sisä- että ulkoliikuntapaikoista.

Varaukset tehdään liikunnan sivuilta löytyvillä lomakkeilla, jotka toimitetaan liikuntapalveluille sähköisesti tai kirjallisesti vakiovuorojen osalta vuosittaiseen määräaikaan mennessä.

Käytöstä peritään sivistysvaliokunnan vahvistaman taksan mukainen korvaus.

Lisätietoja liikuntatilojen varaamisesta Liikuntapaikkojen varaukset -sivulta.

Hubi Loimaa

Yritykset, yhdistykset ja muut toimijat voivat varata hubia kokouksia ja palavereja varten. Hubista on mahdollista varata ns. luokkatila tai koko tila. Hubi Loimaan käyttö on maksutonta. Varauksia hoitaa projektityöntekijä Ari Hietala. Lisätietoja Hubi Loimaan varaamisesta Hubi Loimaa -sivulta.

Pääkirjaston Elers-huone

Elers-huoneen voi varata ryhmien kokoontumistilaksi. Tilaan mahtuu noin 20 henkeä. Tila soveltuu myös liikuntarajoitteisille. Tilassa on projektori, valkokangas, kaiuttimet ja langaton internet-yhteys. Myös liitu- ja valkotaulu ovat käytettävissä. Tilassa on vesipiste sekä kahvin- ja vedenkeitin. Tila on käytössä vain kirjaston aukioloaikana. Tilan käytöstä ei peritä maksua.

Lisätiedot ja varaukset pääkirjaston asiakaspalvelusta
02 761 1220
kirjasto@loimaa.fi

Mellilän kirjaston kokoushuone

Kokoushuoneen voi varata ryhmien kokoontumistilaksi. Tilaan mahtuu noin 15 henkeä. Tila soveltuu myös liikuntarajoitteisille. Tilassa on langaton internet-yhteys sekä kahvinkeittomahdollisuus. Tilan käytöstä ei peritä maksua.

Lisätiedot ja varaukset Mellilän kirjaston asiakaspalvelusta
02 761 1229
mellilan.kirjasto@loimaa.fi