Tilavaraukset

Nuorisotilat

Vakinaisten käyttövuorojen hakeminen koskee seuraavia tiloja:
Nuorisotalo (Citynuokkari), Hirvikosken nuorisotila, Mellilän nuorisotila ja Alastaron nuorisotila. Haettavana ovat vuorot sekä päivä- että iltakäyttöön.

Nuorisotilojen käyttövuorot jaetaan nuorisopalveluiden oman käytön lisäksi ensisijaisesti nuorisotyötä tekevien järjestöjen ja nuorten ryhmien käyttöön. Nuorisotilojen varaus on maksutonta.

Leirikeskus Kalikka

Leirikeskus Kalikan kesän käyttövuorot tulevat hakuun maaliskuun alussa.
Täytä lomake ja palauta nuova@loimaa.fi. Tiedustelut Nuorisosihteeri Tiina Toivola 050 463 6233.

Melliläjärven rantasaunan ja takkatuvan käyttövuorot

Käyttövuorot anotaan kirjallisesti liikuntasihteerille osoitetulla erillisellä hakukaavakkeella ja toimitetaan sähköpostitse liikunta@loimaa.fi.

Vuokrattavana on joko rantasauna tai takkatupa erikseen tai molemmat yhdessä. Vuorot ovat päivävuoro 9.00-16.00 tai iltavuoro 16.30-23.00.

Kesäajan 1.5.-31.8 väliselle ajalle ajoittuvien vuoroille on keskitetty haku, joka päättyy 31.3. Kesä-ajalle vapaaksi jääneiden ja muulle ajalle (1.1.-30.4. ja 1.9.-30.4.) sijoittuvat vuorot ovat jatkuvassa haussa ja nämä vuorot myönnetään saapumisjärjestyksessä.

Vuokraushinnat löytyvät oheisesta liitteestä ja myönnetyistä vuoroista ilmoitetaan viranhaltijapäätöksellä.

Liikuntatilojen varaus

Vakiovuorot

Kaikkien Loimaan kaupungin sisäliikuntatilojen vakiovuorot (elokuu-toukokuu) julistetaan haettaviksi toukokuun 15. päivään mennessä.

Kaikista tiloista muodostetaan jakoehdotus. Liikuntasihteeri myöntää liikuntahallien ja koulujen rehtorit koulujen salien vakiovuorot ennen kesälomia.

Sisäliikuntapaikkojen kesän vakiovuorot (kesä-heinäkuu) myöntää liikuntasihteeri toukokuun aikana.

Ulkoliikuntapaikkojen kesän käyttövuorot julistetaan haettaviksi 30.4. mennessä ja käyttövuorot myöntää liikuntasihteeri.

Käytöstä peritään sivistysvaliokunnan vahvistaman taksan mukainen korvaus.

Tilapäiset käyttövuorot

Liikuntahallien osalta tilapäiset käyttövuorot (ottelut, turnaukset ja yksittäinen vuoro) myöntää liikuntasihteeri.

Koulujen liikuntasalien osalta tilapäiset vuorot myöntää koulun rehtori.

Hubi Loimaa

Yritykset, yhdistykset ja muut toimijat voivat varata hubia kokouksia ja palavereja varten. Hubista on mahdollista varata ns. luokkatila tai koko tila. Hubi Loimaan käyttö on maksutonta. Varauksia hoitaa projektityöntekijä Ari Hietala. Lisätietoja Hubi Loimaasta ja sen varaamisesta.

Pääkirjaston Elers-huone

Elers-huoneen voi varata ryhmien kokoontumistilaksi. Tilaan mahtuu noin 20 henkeä. Tila soveltuu myös liikuntarajoitteisille. Tilassa on projektori, valkokangas, kaiuttimet ja langaton internet-yhteys. Myös liitu- ja valkotaulu ovat käytettävissä. Tilassa on vesipiste sekä kahvin- ja vedenkeitin. Tila on käytössä vain kirjaston aukioloaikana. Tilan käytöstä ei peritä maksua.

Lisätiedot ja varaukset pääkirjaston asiakaspalvelusta
02 761 1220
kirjasto@loimaa.fi

Mellilän kirjaston kokoushuone

Kokoushuoneen voi varata ryhmien kokoontumistilaksi. Tilaan mahtuu noin 15 henkeä. Tila soveltuu myös liikuntarajoitteisille. Tilassa on langaton internet-yhteys sekä kahvinkeittomahdollisuus. Tilan käytöstä ei peritä maksua.

Lisätiedot ja varaukset Mellilän kirjaston asiakaspalvelusta
02 761 1229
mellilan.kirjasto@loimaa.fi