Tilavaraukset

Huom. korona-aikana tiloja varaavat tahot sitoutuvat varauksen yhteydessä noudattamaan kyseisellä hetkellä voimassa olevia turvallisuusohjeistuksia.

Nuorisotilat

Nuorisotilojen käyttövuorojen hakeminen toimintakaudeksi 2024-25
Vakinaisten käyttövuorojen hakeminen koskee seuraavia tiloja:Citynuokkari, Hirvikosken nuorisotila, Mellilän nuorisotila ja Alastaron nuorisotila. Haettavana ovat vuorot sekä päivä- että iltakäyttöön.
Nuorisotilojen käyttövuorot jaetaan nuorisopalveluiden oman käytön lisäksi ensisijaisesti nuorisotyötä tekevien järjestöjen ja nuorten ryhmien käyttöön.
Hakemukset tulee toimittaa viimeistään 31.8.2024 os. Asemakatu 5, 32200 Loimaa tai sähköisesti nuova@loimaa.fi. Hakemuslomakkeita saatavilla Loimaan kaupungin sivustolta (www.loimaa.fi/vapaa-aika/tilavaraukset/). Lisätietoja nuova@loimaa.fi.

Leiri- ja virkistysalue Kalikka

Kalikka on Loimaan kaupungin leiri- ja virkistysalue, jossa voi käydä uimassa, saunomassa, pelailemassa ja grillaamassa. Matala hiekkaranta on lapsiystävällinen ja isoon rantasaunaan mahtuu useampi saunoja yhtä aikaa. Järvellä on myös hyvät kalastusmahdollisuudet. Alueen rakennuksineen voi varata esim. kokous-, leiri- tai virkistyskäyttöön.

Leirikeskus Kalikan kesän käyttövuorot tulevat hakuun maaliskuun alussa.
Lisätietoja Kalikasta, hinnoista ja varauksesta Virkistysalue Kalikka -sivulta.

Konsertti- ja juhlatalo Heimolinna

Heimolinna on konsertti- ja juhlatalo, jota on mahdollista varata erilaisiin tilaisuuksiin. Juhlava, 200 hengen tila sijaitsee keskustassa Keskuspuiston kulmalla. Lisätietoja tilasta, hinnoista ja varaamisesta kulttuuripalveluiden Heimolinna-sivulta.

Melliläjärven rantasauna ja takkatupa

Melliläjärven rantasauna ja takkatupa sijaitsee omassa rauhassaan kirkasvetisen tekojärven rannalla Mellilässä. Vuokrattavana on joko rantasauna tai takkatupa erikseen tai molemmat yhdessä. Paikka sopii hyvin esimerkiksi pieniin perhejuhliin tai työpaikkojen tyhy-päivän virkistyskäyttöön.

Lisätietoja tiloista, hinnoista ja varaamisesta Melliläjärven rantasauna ja takkatupa -sivulta.

Sisä- ja ulkoliikuntapaikat

Loimaan liikuntapalveluista voivat erilaiset, lähinnä loimaalaiset seurat ja yhdistykset sekä ryhmät ja yksityiset henkilöt varata säännöllisiä tai tilapäisiä vuoroja sekä sisä- että ulkoliikuntapaikoista.

Varaukset tehdään liikunnan sivuilta löytyvillä lomakkeilla, jotka toimitetaan liikuntapalveluille sähköisesti tai kirjallisesti vakiovuorojen osalta vuosittaiseen määräaikaan mennessä.

Lisätietoja liikuntatiloista, hinnoista ja varaamisesta Liikuntapaikkojen varaukset -sivulta.

Hubi Loimaa

Yritykset, yhdistykset ja muut toimijat voivat varata hubia kokouksia ja palavereja varten. Hubista on mahdollista varata ns. luokkatila tai koko tila. Hubi Loimaan käyttö on maksutonta. Lisätietoja Hubi Loimaan varaamisesta Hubi Loimaa -sivulta.

Pääkirjaston Elers-huone

Elers-huoneen voi varata ryhmien kokoontumistilaksi. Tilaan mahtuu noin 20 henkeä. Tila soveltuu myös liikuntarajoitteisille. Tilassa on projektori, valkokangas, kaiuttimet ja langaton nettiyhteys. Myös liitu- ja valkotaulu ovat käytettävissä. Tilassa on vesipiste sekä kahvin- ja vedenkeitin. Tila on käytössä vain kirjaston aukioloaikana. Tilan käytöstä ei peritä maksua.

Lisätiedot ja varaukset pääkirjaston asiakaspalvelusta
02 761 1220
kirjasto@loimaa.fi

Mellilän kirjaston kokoushuone

Kokoushuoneen voi varata ryhmien kokoontumistilaksi. Tilaan mahtuu noin 15 henkeä. Tila soveltuu myös liikuntarajoitteisille. Tilassa on langaton internet-yhteys sekä kahvinkeittomahdollisuus. Tilan käytöstä ei peritä maksua.

Lisätiedot ja varaukset Mellilän kirjaston asiakaspalvelusta
02 761 1229
mellilan.kirjasto@loimaa.fi