Hubi Loimaa

Etäopiskele tai etätyöskentele Loimaalla!

Hubi Loimaa on yhteisöllinen tila, jossa voi etäopiskella korkeakoulujen opintoja, etätyöskennellä tai pitää palavereita ja kokouksia. Tarpeen tullen tila toimii myös ryhmäkoulutustilana. Tilassa on käytössä EduRoam-yhteydet amk:ien ja yliopistojen järjestelmiin.

Hubi Loimaan käyttö on maksutonta.

Hubin käyttö poikkeustilan aikana 13.4 saakka

Hubi Loimaa on opiskelijoiden ja etätyöntekijöiden käytössä myös poikkeustilan aikana, kuitenkin niin että tilassa on kerrallaan korkeintaan 5 henkilöä. Ryhmäkokouksia tai koulutuksia ei Hubissa järjestetä toistaiseksi.

Jos on pieniäkään flunssan oireitä, jäädään kotiin etäopiskelemaan tai etätöihin.  Hubista löytyy käsien pesumahdollisuus sekä käsidesiä.

Etäopiskelu ja -työskentely 

Tilan käyttöä valvotaan ja sisäänpääsy vaatii henkilökohtaisen poletin, jonka käyttäjä lunastaa projektihenkilö Ari Hietalalta. Samalla käyttäjä sitoutuu noudattamaan tilan sääntöjä. Etäopiskelu- ja etätyöskentely eivät vaadi tilan varausta. Hubi Loimaa on avoinna joka päivä klo 06-23. 

Tilassa ei ole tietokoneita, vaan käyttäjä tuo oman koneen mukanaan. Ergonomiasta on huolehdittu hankkimalla 2 GetUpDiskiä, ja GetUpSit-aktiivituoli. Lisäksi tilassa on kosketusnäyttötaulu, sekä projektori ja valkokangas.  

Oppilaitoksen lounasaikoina on mahdollista syödä Taika-ravintolassa tai oppilasruokalassa. Taika-ravintolassa voi maksaa kassalle ja oppilasruokalan lounaslippu ostetaan Novidan toimistosta. Tilassa ei ole kahvinkeittomahdollisuutta, mutta oppilaskunnan kahvio palvelee sen aukioloaikoina.

Ryhmät 

Koko tilan tai puolet siitä voi varata kokouksia, palavereita ja koulutuksia varten. Kokouksen tai palaverin järjestäjä lunastaa poletin ja on vastuussa koko ryhmästä. 

Palaute 

Onko tila hyvä näin vai löytyykö kehitettävää? Puuttuuko sieltä jotain tarpeellista? Palautetta tilan kehittämiseksi voi antaa sähköpostitse ari.hietala@novida tai yrityspalvelut@loimaa.fi.