Hubi Loimaa

Etäopiskele tai etätyöskentele Loimaalla!

Hubi Loimaa on yhteisöllinen tila, jossa voi etäopiskella korkeakoulujen opintoja, etätyöskennellä tai pitää palavereita ja kokouksia. Tarpeen tullen tila toimii myös ryhmäkoulutustilana. Tilassa on käytössä EduRoam-yhteydet ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen järjestelmiin.

Hubi Loimaan käyttö on maksutonta.

Ketkä voivat käyttää tiloja

  • ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen opiskelijat
  • Novidan opiskelijat
  • etätyötä tekevät
  • seudun yhdistykset
  • seudun yritykset

Hubin käyttö korona-aikana

Hubi Loimaa on opiskelijoiden ja etätyöntekijöiden käytössä myös epidemian aikana. Ajalla 1. – 28.3 hubissa voi olla korkeintaan 6 henkilöä yhtäaikaa. Tämä koskee sekä etätyöskentelijöitä ja etäopiskelijoita että ryhmäkokouksia.

Suosittelemme vahvasti maskin käyttöä tilassa aina, kun siellä on enemmän kuin yksi henkilö ja aina tilaan tultaessa. Korkeintaan 6 henkilön ryhmäkokouksia tai koulutuksia voidaan Hubissa järjestää erikseen sovittaessa.

Jos on pieniäkään flunssan oireitä, jäädään kotiin etäopiskelemaan tai etätöihin.  Hubista löytyy käsien pesumahdollisuus sekä käsidesiä.

Etäopiskelu ja -työskentely 

Tilan käyttöä valvotaan ja sisäänpääsy vaatii henkilökohtaisen poletin, jonka käyttäjä lunastaa projektihenkilö Jarkko Kantolalta. Samalla käyttäjä sitoutuu noudattamaan tilan sääntöjä. Hubi Loimaa on avoinna joka päivä klo 06-23. 

Tilassa ei ole tietokoneita, vaan käyttäjä tuo oman koneen mukanaan. Ergonomiasta on huolehdittu hankkimalla 2 GetUpDiskiä, ja GetUpSit-aktiivituoli. Lisäksi tilassa on kosketusnäyttötaulu, sekä projektori ja valkokangas.  

Oppilaitoksen lounasaikoina on mahdollista syödä Taika-ravintolassa tai oppilasruokalassa. Taika-ravintolassa voi maksaa kassalle ja oppilasruokalan lounaslippu ostetaan Novidan toimistosta. Tilassa ei ole kahvinkeittomahdollisuutta, mutta oppilaskunnan kahvio palvelee sen aukioloaikoina. Huom! Vallitsevan koronatilanteen vuoksi ravintolapalvelut eivät toistaiseksi ole käytössä.

Tilavaraukset

Etäopiskelu- ja etätyöskentely eivät vaadi tilan varausta.

Ryhmät voivat varata koko tilan tai puolet siitä kokouksia, palavereita ja koulutuksia varten. Kokouksen tai palaverin järjestäjä lunastaa poletin ja on vastuussa koko ryhmästä. 

Halutessasi varata tilan, ota yhteyttä projektityöntekijä Jarkko Kantolaan: jarkko.kantola@novida.fi.

Varauskalenterista voit helposti katsoa, milloin tila on varattu.

Palaute 

Onko tila hyvä näin vai löytyykö kehitettävää? Puuttuuko sieltä jotain tarpeellista? Palautetta tilan kehittämiseksi voi antaa sähköpostitse jarkko.kantola@novida.fi tai yrityspalvelut@loimaa.fi.