Ohjattu liikunta

Lukukausi 2023-2024

Liikuntapalveluiden syyslukukausi alkaa 21.8. eli viikolla 34.

Liikuntapalveluiden syksyn ohjelma löytyy myös joka kotiin jaettavasta Loimaan työväenopiston opinto-ohjelmasta. Opinto-opas jaetaan viikolla 32.

Muutokset alkamisajankohtiin mahdollisia. Muutoksista tiedotetaan täällä liikunnan sivuilla sekä kaupungin facebook-kanavissa. Viikoilla 42 ja 8 (koulujen lomaviikot) ohjatut ryhmät ovat tauolla. Tarkemmin ryhmien sisältöihin pääsee tutustumaan alasivuilla.

Ryhmiin ilmoittautuminen

Ikäihmisten kuntosaliharjoittelun alkeiskurssi

To 14.9. alkaen, klo 13- 14
Hirvihovin kuntosali

Uusi ikäihmisille suunnattu kuntosaliharjoittelun alkeiskurssi alkaa torstaina 14.9. Ryhmään mahtuu 12 osallistujaa. Kurssille on ennakkoilmoittautuminen, joka aukeaa pe 8.9. klo 12.
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen sulkeutuu kun ryhmä on täynnä.

Kurssin hinta 30 € (+6€ avainkortti) ja se maksetaan Vesihovin kassalle, ennen kurssin alkua. Kurssi sisältää 8 ohjattua kertaa ja 8 omatoimista kertaa.

SenioriCircuit ilmoittautumiset

SenioriCircuit, kevyt
Hirvihovin kuntosali
tiistaisin klo 13–14

Kurssi pitää sisällään 8 ohjattua ja 8 omatoimista kertaa. Tunti kehittää aerobista kuntoa ja lihaskestävyyttä. Harjoittelu tehdään kiertoharjoitteluna. Tunti alkaa yhteisellä alkulämmittelyllä ja päättyy lyhyeen loppuvenyttelyyn. Tunti sopii, jos saliharjoittelu ja laitteet ovat ennestään tuttuja, sekä naisille että miehille.

Ennakkoilmoittautuminen! Ilmoittautumislinkki aukeaa pe 11.8.2023 klo 12 ja sulkeutuu, kun ryhmä on täynnä. Ryhmään mahtuu 12 henkilöä. Ilmoittautumiseen
Hinta 30 € 
Lisätietoja: liikunnanohjaaja Tarja Mäki p. 040 571 8620

Lavis®-ryhmään ilmoittautuminen

Lavis® -ryhmä1 Tiistai
Hirvikosken yhtenäiskoulun (HYK) sali
tiistaisin klo 15–16. Ryhmä käynnistyy 22.8.

Ryhmä on täynnä! Ryhmään mahtuu 30 osallistujaa.
Hinta 30 €/kausi

Kausimaksulliset ryhmät

Kausimaksullisissa ryhmissä (kuntoliikunta, lavis ja hyvänolon liikunnat) ei ole enää kertamaksua, vain kausimaksu. Maksut suoritetaan Vesihovin kassalle. Kausimaksu 30€. Maksuvaihtoehtoina käyvät myös ePassi, Smartum, Tyky ja Edenred Virike.

Koronan vaikutukset ohjaukseen ja kausimaksuun

Koronapandemian jatkuminen voi aiheuttaa muutoksia liikuntaryhmien toteuttamiseen: ryhmäkokoihin, aikatauluihin ja opetustapoihin tai keskeytyä kokonaan. Etäopetukseen siirtyneiden ryhmien kurssimaksua ei palauteta.

Muut keskeytykset

Mikäli liikuntaryhmään ilmoittautunut keskeyttää opiskelunsa henkilökohtaisista syistä mm. sairastuminen, kurssimaksua ei palauteta.

Huomioithan koronatilanteen

Osallistuthan tunneille vain täysin terveenä. Huomioidaan ryhmissä turvavälit ja hyvä käsihygienia. Ota tunneille mukaan omat salikäsineet, jumppa-alusta ja juomapullo.

Seuraamme ohjeistuksia koronapandemiaan liittyen ja toimintaa sopeutetaan niiden mukaan. Lisätietoja ajankohtaisista suosituksista Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin Koronavirusepidemia -sivulta.

Liikunnanohjaus

Liikuntapalvelut järjestää kuntalaisille monipuolisesti erilaisia ohjattuja ryhmiä, liikuntakampanjoita ja tapahtumia ympäri vuoden.

Pääpaino on erityisliikunnassa, mutta liikunnanohjausta on tarjolla myös kunto- ja terveysliikuntaryhmissä sekä lasten ja nuorten liikuntaryhmissä.

Erityisliikuntaryhmiä ovat muun muassa erilaiset toimintakykyä ylläpitävät ryhmät, kuten tuoli-, vesi- ja kuivanmaan jumpat.

Liikunnanohjaajat opastavat kaikissa liikuntaan liittyvissä asioissa ja heiltä saa myös liikuntaneuvontaa. Kysy rohkeasti!