Ohjattu liikunta

Lukukausi 2023-2024

Liikuntapalveluiden kevätlukukausi alkaa viikolla 2.

Liikuntapalveluiden ohjelma löytyy myös joka kotiin jaettavasta Loimaan työväenopiston opinto-ohjelmasta.

Muutokset alkamisajankohtiin mahdollisia. Muutoksista tiedotetaan täällä liikunnan sivuilla sekä kaupungin facebook-kanavissa. Viikoilla 42 ja 8 (koulujen lomaviikot) ohjatut ryhmät ovat tauolla. Tarkemmin ryhmien sisältöihin pääsee tutustumaan alasivuilla.

Ryhmiin ilmoittautuminen

Ikäihmisten kuntosaliharjoittelun alkeiskurssi

Alastarohallin kuntosali
torstaisin 25.1. alkaen klo 10.00-11.00

Ilmoittautuminen ryhmään aukeaa 17.1.24 klo 12 ja sulkeutuu, kun ryhmä on täynnä.
Ryhmään mahtuu 12 henkilöä.
Ilmoittautumislinkki
Ilmoittautuminen sulkeutuu kun ryhmä on täynnä.

Kuntosalikurssi sisältää 8 ohjattua kertaa ja 8 omatoimista kertaa. Ryhmään mahtuu 12 osallistujaa. Kurssinhinta 30 €. (+20€ korttipantti) Maksu Vesihovin kassalle.
Lisätietoja: liikunnanohjaaja Tarja Mäki p. 040 571 8620

Seniori Circuit kevyt 2024

Hirvihovin kuntosali
tiistaisin klo 13.00–14.00

Ilmoittautuminen ryhmään aukeaa 17.1.24 klo 12 ja sulkeutuu, kun ryhmä on täynnä. Ryhmään mahtuu 12 henkilöä.
Ilmoittautumislinkki

SenioriCircuit- kurssi pitää sisällään 8 ohjattua ja 8 omatoimista kertaa. Tunti kehittää aerobista kuntoa ja lihaskestävyyttä. Harjoittelu tehdään kiertoharjoitteluna. Tunti alkaa yhteisellä alkulämmittelyllä ja päättyy lyhyeen loppuvenyttelyyn. Tunti sopii, jos saliharjoittelu ja laitteet ovat ennestään tuttuja. Kurssinhinta 30 €. Maksu Vesihovin kassalle.
Lisätietoja: liikunnanohjaaja Tiina Suokas p. 050 468 5982.

Liikkuva minä -opintopiiri

Loimaan kaupungin kirkko, yläsali Turuntie 32
tiistaisin 23.1.- 24 alkaen klo 9.00-10.00.
Ilmoittautumiset 19.1. mennessä tarja.maki(at)loimaa.fi
tai p. 040 571 8620. Opintopiiri on maksuton.
Lisätietoja opintopiirin sisällöstä.

Kausimaksulliset ryhmät

Kausimaksullisissa ryhmissä (kuntoliikunta, lavis ja hyvänolon liikunnat) ei ole enää kertamaksua, vain kausimaksu. Maksut suoritetaan Vesihovin kassalle. Kausimaksu 30€. Maksuvaihtoehtoina käyvät myös ePassi, Smartum, Tyky ja Edenred Virike.

Koronan vaikutukset ohjaukseen ja kausimaksuun

Koronapandemian jatkuminen voi aiheuttaa muutoksia liikuntaryhmien toteuttamiseen: ryhmäkokoihin, aikatauluihin ja opetustapoihin tai keskeytyä kokonaan. Etäopetukseen siirtyneiden ryhmien kurssimaksua ei palauteta.

Muut keskeytykset

Mikäli liikuntaryhmään ilmoittautunut keskeyttää opiskelunsa henkilökohtaisista syistä mm. sairastuminen, kurssimaksua ei palauteta.

Huomioithan koronatilanteen

Osallistuthan tunneille terveenä. Huomioidaan ryhmissä turvavälit ja hyvä käsihygienia. Ota tunneille mukaan omat salikäsineet, jumppa-alusta ja juomapullo.

Seuraamme ohjeistuksia koronapandemiaan liittyen ja toimintaa sopeutetaan niiden mukaan. Lisätietoja ajankohtaisista suosituksista Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin Koronavirusepidemia -sivulta.

Liikunnanohjaus

Liikuntapalvelut järjestää kuntalaisille monipuolisesti erilaisia ohjattuja ryhmiä, liikuntakampanjoita ja tapahtumia ympäri vuoden.

Pääpaino on erityisliikunnassa, mutta liikunnanohjausta on tarjolla myös kunto- ja terveysliikuntaryhmissä sekä lasten ja nuorten liikuntaryhmissä.

Erityisliikuntaryhmiä ovat muun muassa erilaiset toimintakykyä ylläpitävät ryhmät, kuten tuoli-, vesi- ja kuivanmaan jumpat.

Liikunnanohjaajat opastavat kaikissa liikuntaan liittyvissä asioissa ja heiltä saa myös liikuntaneuvontaa. Kysy rohkeasti!