Ohjattu liikunta

Kevätlukukausi

Liikuntapalvelujen ohjattu toiminta alkoi 1.2.2022. Osallistujamääriä rajataan tarvittaessa ryhmäkohtaisesti turvavälit huomioiden. Muutokset mahdollisia. Ilmoitamme muutoksista täällä verkkosivuilla sekä kaupungin facebook -kanavissa.

Seuraamme tarkasti STM:n, THL:n, AVI:n ja VSSHP:n ohjeistuksia koronapandemiaan liittyen ja toimintaa sopeutetaan niiden mukaan. Lisätietoja ajankohtaisista suosituksista Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin Koronavirusepidemia 2022 -sivulta.

Viikolla 8 ohjatut ryhmät ovat tauolla. Muutamien ryhmien alkamisajankohtiin on tullut pieniä muutoksia, mm. joihinkin tuolijumppiin ja kuntoliikuntaan. Muuttuneet ajat löytyvät ko. ryhmän kohdalta.
Kevätkauden tulostettava ohjelma

Ryhmiin ilmoittautuminen

Ikäihmisten kuntosalikurssi

4.3. 2022 alkaen
perjantaisin klo 9.15 – 10.30
Hirvihovin kuntosalilla

Kurssi on täynnä.
Ilmoittautuminen aukeaa 24.2.22 klo 9.00. Kurssille mahtuu 10 osallistujaa.
Ilmoittautuminen sulkeutuu, kun ryhmä on täynnä.
Lisätietoja Tarja Mäki p. 040 571 8620.
Ilmoittaudu kurssille tästä.

Painonhallinta ryhmä

Tiistaisin 18.1. alkaen klo 16.30- 17.30, Hirvihovin liikuntakeskus
Ilmoittautuminen aukeaa 12.1.2022 klo 9.00. Ilmoittautuminen sulkeutuu, kun ryhmä on täynnä. Ryhmään mahtuu 15 henkilöä.
Ilmoittaudu tästä Ryhmä on täynnä.

Lavis® -ryhmiin ilmoittautuminen

Ilmoittatumislinkit aukeavat 11.8.21 klo 9.00 ja sulkeutuvat kun ryhmät ovat täynnä. Ryhmiin mahtuu 20 hlö/ ryhmä.

Lavis 1 tiistai ryhmä on täynnä
Lavis 2 keskiviikko ryhmä on täynnä

Kausimaksulliset ryhmät

Kausimaksullisissa ryhmissä (kuntoliikunta, lavis ja hyvänolon liikunnat) ei ole enää kertamaksua, vain kausimaksu. Maksut suoritetaan Vesihovin kassalle. Kausimaksu 30€. Maksuvaihtoehtoina käyvät myös ePassi, Smartum, Ticket Mind&Body ja Eazybreak.

Koronan vaikutukset ohjaukseen ja kausimaksuun

Koronapandemian jatkuminen voi aiheuttaa muutoksia liikuntaryhmien toteuttamiseen: ryhmäkokoihin, aikatauluihin ja opetustapoihin tai keskeytyä kokonaan. Etäopetukseen siirtyneiden ryhmien kurssimaksua ei palauteta.

Muut keskeytykset

Mikäli liikuntaryhmään ilmoittautunut keskeyttää opiskelunsa henkilökohtaisista syistä mm. sairastuminen, kurssimaksua ei palauteta.

Huomioithan koronatilanteen

Osallistuthan tunneille vain täysin terveenä. Huomioidaan ryhmissä turvavälit ja hyvä käsihygienia. Ota tunneille mukaan omat salikäsineet, jumppa-alusta ja juomapullo.

Seuraamme tarkasti STM:n, THL:n, AVI:n ja VSSHP:n ohjeistuksia koronapandemiaan liittyen ja toimintaa sopeutetaan niiden mukaan. Lisätietoja ajankohtaisista suosituksista Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin Koronavirusepidemia 2022 -sivulta.

Liikunnanohjaus

Liikuntapalvelut järjestää kuntalaisille monipuolisesti erilaisia ohjattuja ryhmiä, sekä liikuntakampanjoita ja tapahtumia ympäri vuoden.

Pääpaino on erityisliikunnassa, mutta liikunnanohjausta on tarjolla myös kunto- ja terveysliikuntaryhmissä, sekä lasten ja nuorten liikuntaryhmissä.

Erityisliikuntaryhmiä ovat muun muassa erilaiset toimintakykyä ylläpitävät ryhmät: kuten tuoli-, vesi- ja kuivanmaan jumpat.

Liikunnanohjaajat opastavat kaikissa liikuntaan liittyvissä asioissa ja heiltä saa myös liikuntaneuvontaa. Kysy rohkeasti!