Ohjattu liikunta

Kesän 2024 ohjatut liikunnat

Kesällä ohjatut liikunnat pidetään ajalla 3.6.–20.6. Osa tunneista jatkuu myös juhannuksen jälkeen heinäkuulle saakka, 24.6.–25.7.asti. Tuntien perässä on maininta mitkä ryhmät jatkavat heinäkuulle. Ohjaukset alkavat maanantaina 3.6. Kesän ohjatut tunnit ovat maksuttomia. Tervetuloa kaikki mukaan liikkumaan mahdollisuuksien mukaan!

Ota mukaan tunneille sään mukainen varustus; aurinkolasit, vesipullo ja tarvittaessa jumppa-alusta (kuntoliikuntaan).

Hyvän olon liikunta

 • ma klo 9–10 Alastaro halli, jatkuu 22.7. asti
 • to klo 10–11 Hirvihovi, jatkuu 25.7. asti

Katsomo- ja tuolijumppa

 • ma klo 11–12 Hirvikosken yleisurheilukentän katsomo, jatkuu 22.7. asti
 • ma klo 14–15 Kalliohovi, jatkuu 22.7. asti
 • ke klo 11–12 Loimaan pesäpallostadionin katsomo (Sammonkatu 6)

Sauvakävely/porrastreenit ja jumppa

 • ti klo 13–14 Porrastreeni ja kävely, keskusta Vesitorni (Vesitorninkuja 11) kokoontuminen kuntoportaiden luona, jatkuu 23.7. asti.
 • ke klo 13–14 Kimppakävelyt, lähtö Hirvihovin liikuntakeskus.
 • ke klo 14.15–15.15 Sauvakävely ja jumppa Mellilä. Kokoontuminen kuntosalin edustalla, jatkuu 24.7. asti.

Kuntosali- ja tasapainoharjoittelu

 • ti klo 10–11 Keskuspuisto, ulkokuntolaitteet, jatkuu 23.7.asti.
 • ti klo 11- 12 Keskuspuisto +70-vuotiaat, ulkokuntolaitteet.
 • ke klo 9–10 Ulkokuntosali Alastaro (Aapiskuja 5)

Kuntoliikunta

 • ti klo 17–18 Kuntoliikunta Hirvikosken yleisurheilukenttä. Sään mukainen varustus; aurinkolasit, vesipullo, jumppa- alusta. Huom! Tämä tiistain kuntoliikuntaryhmä jatkaa 25.6.–23.7. klo 16.30–17.30.
 • to klo 17–18 Kuntoliikunta, Hirvikosken yleisurheilukenttä.  Kuntoliikuntaa ei ole torstaina 20.6.2024.

Soveltava liikunta

 • to klo 11.30–12.30 Hirvihovi, jatkuu 25.7.asti

Lavis

 • to klo 14–15 Hirvikosken yleisurheilukenttä.

Tässä myös tulostettava ohjelma pdf-muodossa.

Katsomo- ja tuolijumppa
Tuolijumppa kehittää lihaskuntoasi ja liikkuvuuttasi, nostaa sykettä myös kevyesti. Sopii kaikille! ->paikalle pääsee myös apuvälineen kanssa. Paikan päällä myös muutamia tuoleja. Säänmukainen varustus ja vesipullo mukaan

Hyvän olon liikunta
Voimaa ja kehonhallintaa, jumpataan sinisen taivaan alla, pilke silmäkulmassa, iloisessa tunnelmassa. Säänmukainen varustus; päähine, jumppa- alusta ja vesipullo

Kuntosali- ja tasapainoharjoittelu Keskuspuisto
Tunnilla tehdään monipuolisia voima- ja tasapainoharjoitteita keskuspuiston kuntoilulaitteita apuna käyttäen. Säänmukainen ulkoliikuntavarustus, päähine ja vesipullo mukaan.

Porrastreeni ja kävely
Teemme sauvakävelylenkin ja venyttelyt. Ota mukaan omat kävelysauvat, jos sinulla on /haluat käyttää. Ohjaajalla on muutamia sauvoja mukana.

Kuntoliikunta
Monipuolista liikuntaa välineillä ja oman kehon painolla. Mukaan juomapullo ja oma jumppa- alusta. Sateen sattuessa tunti pidetään sisällä.

Ulkokuntosali Alastaro
Tunnilla tehdään voima- ja tasapainoharjoitteita ulkokuntolaitteita apuna käyttäen. Säänmukainen ulkoliikuntavarustus, päähine ja vesipullo mukaan.

Sauvakävely ja jumppa Mellilä
Kävelyn lomassa teemme jumppaliikkeitä ja venyttelyjä. Ota mukaasi omat kävelysauvat, säänmukainen varustus ja juomapullo. Ohjaajalla muutamia sauvoja mukana. Pieni sade ei menoa haittaa, mutta kovalla sateella tunti on peruttu.

Lukukausi 2024-2025

Syksyllä aloitamme viikolla 34 syyslukukausi päättyy viikolla 50. Kevätlukukausi alkaa viikolla 2 ja päättyy viikolla 22. Ohjatut ryhmät ovat tauolla koulujen lomaviikoilla 42 ja 8.

Liikuntapalveluiden ohjelma löytyy myös joka kotiin jaettavasta Loimaan työväenopiston opinto-ohjelmasta. Muutokset alkamisajankohtiin mahdollisia. Muutoksista tiedotetaan täällä liikunnan sivuilla, liikunnan facebook- sekä kaupungin facebook-kanavissa. Tarkemmin ryhmien sisältöihin pääsee tutustumaan alasivuilla. Osallistuthan tunneille vain terveenä.

Ryhmiin ilmoittautuminen

Hirvihovin liikuntasali tiistaisin klo 15-16.
Ryhmään on ennakkoilmoittautuminen!
Linkki aukeaa pe 9.8.24 klo 12.00.
Ilmoittautuminen

Lisätietoja: liikunnanohjaaja Tarja Mäki p. 040 571 8620

Hirvihovin kuntosali perjantaisin klo 8.30–9.30. (23.8. alkaen.)
Kurssi sisältää 8 ohjattua ja 8 omatoimista kertaa.
Ilmoittautuminen aukeaa 9.8.24 klo 12.00.

Ilmoittaudu kurssille tästä

Ryhmään mahtuu maks.12 hlöä. Hinta 30 € (sis. ohjaus+ omavalintainen kuntosalikortti). Seniorikortilla kurssin hinta 15€

Uusi kurssi suunnitteilla syksyllä 2024.
Ilmoitamme tiedot myöhemmin.
Lisätietoja Tarja Mäki p. 040 571 8620.
Opintopiiri on maksuton.
Lisätietoja opintopiirin sisällöstä.

Uusi ryhmä suunnitteilla, ilmoitamme tiedot myöhemmin.

Hirvihovin kuntosali
tiistaisin klo 13.00–14.00

Ilmoittautuminen ryhmään aukeaa xx.yy. klo 12. ja sulkeutuu, kun ryhmä on täynnä. Ryhmään mahtuu 12 henkilöä.
Ilmoittautumislinkki

SenioriCircuit- kurssi pitää sisällään 8 ohjattua ja 8 omatoimista kertaa. Tunti kehittää aerobista kuntoa ja lihaskestävyyttä. Harjoittelu tehdään kiertoharjoitteluna. Tunti alkaa yhteisellä alkulämmittelyllä ja päättyy lyhyeen loppuvenyttelyyn. Tunti sopii, jos saliharjoittelu ja laitteet ovat ennestään tuttuja. Kurssinhinta 30 €. Maksu Vesihovin kassalle.

Lisätietoja: liikunnanohjaaja Tiina Suokas p. 050 468 5982.

Kausimaksulliset ryhmät

Kausimaksullisissa ryhmissä (kuntoliikunta, lavis ja hyvän olon liikunnat) ei ole enää kertamaksua, vain kausimaksu. Maksut suoritetaan Vesihovin kassalle. Kausimaksu 30€. Maksuvaihtoehtoina käyvät myös ePassi, Smartum, Tyky ja Edenred Virike.

Mikäli liikuntaryhmään ilmoittautunut keskeyttää opiskelunsa henkilökohtaisista syistä mm. sairastuminen, kurssi/kausimaksua ei palauteta.

Liikunnanohjaus

Liikuntapalvelut järjestää kuntalaisille monipuolisesti erilaisia ohjattuja ryhmiä, liikuntakampanjoita ja tapahtumia ympäri vuoden.

Pääpaino on erityisliikunnassa, mutta liikunnanohjausta on tarjolla myös kunto- ja terveysliikuntaryhmissä sekä lasten ja nuorten liikuntaryhmissä.

Erityisliikuntaryhmiä ovat muun muassa erilaiset toimintakykyä ylläpitävät ryhmät, kuten tuoli-, vesi- ja kuivanmaan jumpat.

Liikunnanohjaajat opastavat kaikissa liikuntaan liittyvissä asioissa ja heiltä saa myös liikuntaneuvontaa. Kysy rohkeasti!