Ohjattu liikunta

Syyslukukausi 2022

Liikuntapalveluiden syyslukukausi alkaa viikolla 33, ma 15.8.
Muutokset alkamisajakohtiin mahdollisia. Ilmoitamme muutoksista täällä verkkosivuilla sekä kaupungin facebook -kanavissa. Viikolla 42 ( koulujen syysloma) ohjatut ryhmät ovat tauolla.
Tarkemmin ryhmien sisältöihin pääsee tutustumaan alasivuilla, jotka päivittyvät elokuun alussa.

Ryhmiin ilmoittautuminen

Ilmoittautumislinkit aukeavat 12.8.22 klo 12.

Lavis® -ryhmään ilmoittautuminen

Hirvikosken yhtenäiskoulun sali,16.8.22 alkaen tiistaina klo 15.00- 16.00. Ilmoittatumislinkki aukeaa 12.8.22 klo 12.00 ja sulkeutuu, kun ryhmä on täynnä. Ryhmiin mahtuu 30 hlö/ ryhmä.
Lavis ilmoittautuminen

SenioriCircuit ilmoittautumiset

SenioriCircuit, kevyt
tiistai klo 13- 14
Hirvihovin kuntosali
Ilmoittautumiseen

SenioriCircuit, keskiraskas
keskiviikko klo 15- 16
Hirvihovin kuntosali
Ilmoittautumiseen

Kumpaankin ryhmään mahtuu 10 henkilöä. Ilmoittautumislinkki aukeaa 12.8.2022 klo 12.00 ja sulkeutuu kun ryhmä on täynnä.

Painonhallintaryhmät ilmoittautuminen

Tiistai klo 16.30-17.30 (30.8.alk)
Ilmioittaudu tiistairyhmään

Torstai klo 16.30-17.30 (1.9. alk.)
Ilmoittaudu torstairyhmään

Ryhmät kokoontuvat Hirvihovin liikuntakeskuksessa. Ryhmiin on ennakkoilmoittautuminen, ilmoittautuminen aukeaa 17.8. klo 12. Ilmoittautuminen sulkeutuu ryhmän täyttyessä. Kumpaankin ryhmään mahtuu 15 henkilöä.

Ikäihmisten kuntosalikurssi ilmoittautuminen

Torstai klo 13.00 – 14.15 (8.9. alk.)
Ilmoittautuminen

Ryhmä kokoontuu Hirvihovin kuntosalilla. Ryhmään on ennakkoilmoittautuminen, ilmoittautuminen avataan torstaina 1.9. klo 9.00. Ilmoittautuminen sulkeutuu ryhmän täyttyessa. Ryhmän koko on 12 henkilöä.
Kurssin hinta on 30 € (+korttipantti 6 €).

Kausimaksulliset ryhmät

Kausimaksullisissa ryhmissä (kuntoliikunta, lavis ja hyvänolon liikunnat) ei ole enää kertamaksua, vain kausimaksu. Maksut suoritetaan Vesihovin kassalle. Kausimaksu 30€. Maksuvaihtoehtoina käyvät myös ePassi, Smartum, Ticket Mind&Body ja Eazybreak.

Koronan vaikutukset ohjaukseen ja kausimaksuun

Koronapandemian jatkuminen voi aiheuttaa muutoksia liikuntaryhmien toteuttamiseen: ryhmäkokoihin, aikatauluihin ja opetustapoihin tai keskeytyä kokonaan. Etäopetukseen siirtyneiden ryhmien kurssimaksua ei palauteta.

Muut keskeytykset

Mikäli liikuntaryhmään ilmoittautunut keskeyttää opiskelunsa henkilökohtaisista syistä mm. sairastuminen, kurssimaksua ei palauteta.

Huomioithan koronatilanteen

Osallistuthan tunneille vain täysin terveenä. Huomioidaan ryhmissä turvavälit ja hyvä käsihygienia. Ota tunneille mukaan omat salikäsineet, jumppa-alusta ja juomapullo.

Seuraamme tarkasti STM:n, THL:n, AVI:n ja VSSHP:n ohjeistuksia koronapandemiaan liittyen ja toimintaa sopeutetaan niiden mukaan. Lisätietoja ajankohtaisista suosituksista Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin Koronavirusepidemia 2022 -sivulta.

Liikunnanohjaus

Liikuntapalvelut järjestää kuntalaisille monipuolisesti erilaisia ohjattuja ryhmiä, sekä liikuntakampanjoita ja tapahtumia ympäri vuoden.

Pääpaino on erityisliikunnassa, mutta liikunnanohjausta on tarjolla myös kunto- ja terveysliikuntaryhmissä, sekä lasten ja nuorten liikuntaryhmissä.

Erityisliikuntaryhmiä ovat muun muassa erilaiset toimintakykyä ylläpitävät ryhmät: kuten tuoli-, vesi- ja kuivanmaan jumpat.

Liikunnanohjaajat opastavat kaikissa liikuntaan liittyvissä asioissa ja heiltä saa myös liikuntaneuvontaa. Kysy rohkeasti!