Ohjattu liikunta

Syksyn 2021 ohjattu liikunta

Syyslukukausi 2021 on alkanut tiistaina 17.8. voimassa olevien rajoitusten ja suositusten mukaan. Koronarajoitukset ja suositukset voivat muuttaa alkamisaikoja ja ohjelmaa.

Syyslukukausi 17.8.-17.12.2021, syyslomaviikolla, (vko 42) ohjatut ryhmät tauolla.
Ohjatut tunnit pidetään aluksi mahdollisuuksien mukaan ulkona, aina kun sää sen sallii, varustus sen mukaan.

Syksyn ryhmät ja aikataulut löytyvät sivuvalikosta, vasemmalta.
Tulostettava viikko-ohjelma (PDF)

Ryhmiin ilmoittautuminen

Lavis® -ryhmiin ilmoittautuminen

Ilmoittatumislinkit aukeavat 11.8.21 klo 9.00 ja sulkeutuvat kun ryhmät ovat täynnä. Ryhmiin mahtuu 20 hlö/ ryhmä.

Lavis 1 tiistai ryhmä on täynnä
Lavis 2 keskiviikko ryhmä on täynnä

Kausimaksulliset ryhmät

Kausimaksullisissa ryhmissä (kuntoliikunta, lavis ja hyvänolon liikunnat) ei ole enää kertamaksua, vain kausimaksu. Maksut suoritetaan Vesihovin kassalle. Kausimaksu 30€. Maksuvaihtoehtoina käyvät myös ePassi, Smartum, Ticket Mind&Body ja Eazybreak.

Koronan vaikutukset ohjaukseen ja kausimaksuun

Koronapandemian jatkuminen voi aiheuttaa muutoksia liikuntaryhmien toteuttamiseen: ryhmäkokoihin, aikatauluihin ja opetustapoihin tai keskeytyä kokonaan. Etäopetukseen siirtyneiden ryhmien kurssimaksua ei palauteta.

Muut keskeytykset

Mikäli liikuntaryhmään ilmoittautunut keskeyttää opiskelunsa henkilökohtaisista syistä mm. sairastuminen, kurssimaksua ei palauteta.

Huomioithan koronatilanteen

Osallistuthan tunneille vain täysin terveenä. Huomioidaan ryhmissä turvavälit ja hyvä käsihygienia. Ota tunneille mukaan omat salikäsineet, jumppa-alusta ja juomapullo.

Seuraamme tarkasti STM:n, THL:n, AVI:n ja VSSHP:n ohjeistuksia koronapandemiaan liittyen ja toimintaa sopeutetaan niiden mukaan. Lisätietoja ajankohtaisista suosituksista Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin Koronavirusepidemia 2021 -sivulta.

Liikunnanohjaus

Liikuntapalvelut järjestää kuntalaisille monipuolisesti erilaisia ohjattuja ryhmiä, sekä liikuntakampanjoita ja tapahtumia ympäri vuoden.

Pääpaino on erityisliikunnassa, mutta liikunnanohjausta on tarjolla myös kunto- ja terveysliikuntaryhmissä, sekä lasten ja nuorten liikuntaryhmissä.

Erityisliikuntaryhmiä ovat muun muassa erilaiset toimintakykyä ylläpitävät ryhmät: kuten tuoli-, vesi- ja kuivanmaan jumpat.

Liikunnanohjaajat opastavat kaikissa liikuntaan liittyvissä asioissa ja heiltä saa liikuntaneuvontaa. Kysy rohkeasti!