Ohjattu liikunta

Kevätlukukausi 2023

Liikuntapalveluiden kevätlukukausi alkaa viikolla 2, 9.1.23.
Muutokset alkamisajakohtiin mahdollisia. Ilmoitamme muutoksista täällä verkkosivuilla sekä kaupungin facebook -kanavissa. Viikolla 8 (koulujen talviloma) ohjatut ryhmät ovat tauolla. Tarkemmin ryhmien sisältöihin pääsee tutustumaan alasivuilla.

Ryhmiin ilmoittautuminen

Ikäihmisten kuntosalikurssi ilmoittautuminen

Alastaron kuntosalilla
Torstaisin 2.2. alkaen klo 11-12.15

Ilmoittautuminen aukeaa pe 27.1. klo 9. Ryhmä kokoontuu Alastaron kuntosalilla. Ryhmään on ennakkoilmoittautuminen. Ilmoittautuminen sulkeutuu ryhmän täyttyessä. Ryhmän koko 12 henkilöä. Kurssin hinta 30 € (+korttipantti 10 €).

Ilmoittautuminen kuntosalikurssille

SenioriCircuit ilmoittautumiset

Kumpaankin ryhmään mahtuu 12 henkilöä. Ilmoittautumislinkki aukeaa 11.1.23 klo 12. ja sulkeutuu kun ryhmät on täynnä.

SenioriCircuit kevyt
Hirvihovin kuntosali ,tiistaisin 17.1.23 alkaen klo 13- 14.15
Ilmoittautumiseen

SenioriCircuit teho
Hirvihovin kuntosali, keskiviikkoisin 18.1.23 alkaen, klo 15.00-16.15
Ilmoittautumiseen

Liikkuva minä -opintopiiri ilmoittautuminen

Mellilän nuokkari
tiistaisin 17.1.2023 alkaen klo 9.30-11.00.

Ilmoittautumiset 13.1.2023.mennessä. Ilmoittautuminen ja tiedustelut: tarja.maki@loimaa.fi, / 040 571 8620

Lavis® -ryhmään ilmoittautuminen

Hirvikosken yhtenäiskoulun sali,16.8.22 alkaen tiistaina klo 15.00- 16.00. Ilmoittatumislinkki aukeaa 12.8.22 klo 12.00 ja sulkeutuu, kun ryhmä on täynnä. Ryhmiin mahtuu 30 hlö/ ryhmä. Ryhmä on täynnä.
Lavis ilmoittautuminen

Kausimaksulliset ryhmät

Kausimaksullisissa ryhmissä (kuntoliikunta, lavis ja hyvänolon liikunnat) ei ole enää kertamaksua, vain kausimaksu. Maksut suoritetaan Vesihovin kassalle. Kausimaksu 30€. Maksuvaihtoehtoina käyvät myös ePassi, Smartum, Ticket Mind&Body ja Eazybreak.

Koronan vaikutukset ohjaukseen ja kausimaksuun

Koronapandemian jatkuminen voi aiheuttaa muutoksia liikuntaryhmien toteuttamiseen: ryhmäkokoihin, aikatauluihin ja opetustapoihin tai keskeytyä kokonaan. Etäopetukseen siirtyneiden ryhmien kurssimaksua ei palauteta.

Muut keskeytykset

Mikäli liikuntaryhmään ilmoittautunut keskeyttää opiskelunsa henkilökohtaisista syistä mm. sairastuminen, kurssimaksua ei palauteta.

Huomioithan koronatilanteen

Osallistuthan tunneille vain täysin terveenä. Huomioidaan ryhmissä turvavälit ja hyvä käsihygienia. Ota tunneille mukaan omat salikäsineet, jumppa-alusta ja juomapullo.

Seuraamme tarkasti STM:n, THL:n, AVI:n ja VSSHP:n ohjeistuksia koronapandemiaan liittyen ja toimintaa sopeutetaan niiden mukaan. Lisätietoja ajankohtaisista suosituksista Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin Koronavirusepidemia 2022 -sivulta.

Liikunnanohjaus

Liikuntapalvelut järjestää kuntalaisille monipuolisesti erilaisia ohjattuja ryhmiä, sekä liikuntakampanjoita ja tapahtumia ympäri vuoden.

Pääpaino on erityisliikunnassa, mutta liikunnanohjausta on tarjolla myös kunto- ja terveysliikuntaryhmissä, sekä lasten ja nuorten liikuntaryhmissä.

Erityisliikuntaryhmiä ovat muun muassa erilaiset toimintakykyä ylläpitävät ryhmät: kuten tuoli-, vesi- ja kuivanmaan jumpat.

Liikunnanohjaajat opastavat kaikissa liikuntaan liittyvissä asioissa ja heiltä saa myös liikuntaneuvontaa. Kysy rohkeasti!