Elämää Loimaan kylissä

Kauniit, avarat jokien halkomat peltomaisemat metsien reunustamina. Tilaa hengittää ja ajatella. Vapaus elää oman näköistä elämää.

Hiljaisuus ja rauha kun haluat. Menoa ja ihmisiä kun on sen aika. Luonto läsnä, vuodenajat näkee ja tuntee. Aina löytyy tekemistä tai voi vain olla.

Loimaan kylät ovat täyttyneet nuorista perheistä, paluumuuttajista ja uusista kasvoista. Kyläyhteisöön on helppo päästä naapurien, kyläkoulujen, harrastus- ja yhdistystoiminnan sekä kylätapahtumien kautta. Tai nautit vain omasta rauhasta.

Nykyaikainen omakotitalo, rintamamiestalo, mummon mökki? Loimaan kylistä löytyy laadukkaita ja edullisia asumisvaihtoehtoja. Arki sujuu mukavan kokoisen kaupungin palvelujen lähellä sekä lapsilla on terveellinen ja turvallinen ympäristö kasvaa ja temmeltää.

Loimaalla on vielä pieniä, rauhallisia ja maanläheisiä kyläkouluja, joissa saa laadukasta opetusta ja hyvän pohjan koulutielle ja elämälle. Koulujen yhteydessä on päiväkoteja ja ryhmäperhepäiväkoteja leikkikenttineen, joissa hoitopäivät sujuvat mukavasti omalla kylällä.

Maaseudulla mahdollisuudet yritystoimintaan on vaikka omassa pihapiirissä. Etätyömahdollisuudet ja hyvät kulkuyhteydet Loimaalta Etelä-Suomen isoihin kaupunkeihin ovat kunnossa. Loimaan yritykset ovat täynnä monipuolisia työmahdollisuuksia lyhyen ja sujuvan työmatkan päässä ilman ruuhkia.

Myös kyliltä löytyy harrastusmahdollisuuksia kaikenikäisille: sählyä, tanssia, kahvakuulaa, joogaa, cheerleadingia, frisbeegolfia, maastoreittejä ja luontopolkuja, jääkaukaloita, ”höntsäporukoita”, metsästystä, kalastusta, melontaa, avantouintia, Martta-toimintaa, käsityöpiirejä, moottoriurheilua, golfia… Tai luo tai tuo mukanasi oma harrastuksesi!

Olisiko unelmasi maalla? Loimaalla.