Yrittäjän tietopankki

1.4.2020 seutukunnallinen koronarahoitus-webinaari

Loimaan kaupungin ja Auranmaan kuntien sekä Humak-ammattikorkeakoulun Creve-yrityshautomon järjestämässä webinaarissa oli parhaimmillaan kuuntelemassa noin 180 yritysten edustajaa useista eri kunnista.

Huomaathan, että tilaisuuden esitysmateriaalit ja tallenteet ovat 1.4. tilanteen mukaisia. Linjauksiin ja ohjeisiin saattaa tulla päivityksiä, muutoksia ja tarkennuksia 1.4 jälkeen.

Seminaarin esitysmateriaalit:


Elinvoimaa-lehti

Loimaan kaupungin Elinvoimaa-lehti julkaistaan kaksi kertaa vuodessa ja se jaetaan osoitteellisena loimaalaisiin yritystoimipaikkoihin. Ellet jostain syystä ole saanut lehteä, ota yhteyttä yritysneuvojiin. 

Elinvoimaa 2/2020 – vain sähköinen lehti
Elinvoimaa 1/2020
Elinvoimaa 2/2019
Elivoimaa 1/2019
Elinvoimaa 2/2018
Elinvoimaa 1/2018
Elinvoimaa 2/2017
Elinvoimaa 1/2017
Elinvoimaa 2016


Yritystarinoissa on voimaa

Tutustu Loimaan seudun nuorkauppamarin 2016 julkaisuun intohimoisista yritystarinoista.   


Tutkimuksia

Loimaan Strategiakysely 2018

Loimaan Mielikuvatutkimus 2018 

Loimaan Yritysmyönteisyyskysely 2015

Loimaan seutukunta sijoittui VTT Timo Aron kasvukäytäväverkostolle tekemässä selvityksessä toiseksi elinvoimaisimpaan ryhmään Seutukaupunkianalyysissä vuonna 2018.


Verkostot ja sidosryhmät

Loimaa tunnetaan yhteistyöstä ja verkostoitumisesta. Paikallisia yrittäjiä löydät yrittäjäyhdistysten kautta, yrityskummit ja erilaiset julkiset tahot auttavat ja naapurilta saattaa saada hyvän vinkin. 

Alastaron Yrittäjät  
puheenjohtaja Juuso Hulmi
s-posti: alastaron@yrittajat.fi 

Loimaan Kauppa ja Palvelut ry
Loimaan Seudun Nuorkauppakamari ry  
Loimaan Seudun Yrittäjänaiset  
Loimaan Yrittäjät ry  
Turun kauppakamari / Loimaan kauppakamariosasto   


Yrityskummit

Loimaan kaupunki liittyi Suomen Yrityskummit ry:n jäseneksi vuonna 2018. Jäsenyyden myötä yrittäjämme voivat hyödyntää kummiverkostoa maksutta. Kummitoiminta perustuu vapaaehtoisuuteen ja luottamuksellisuuteen.  


Mentorisi.fi -palvelu

Suomen yrittäjien valtakunnallinen, kaikille yrittäjille avoin matalan kynnyksen palvelu, josta yrittäjä voi löytää ammattilaisen sparraamaan liiketoimintaansa.


Neuvontaa

Yritys-Suomen puhelinpalvelussa valtakunnalliset yritysneuvojat vastaavat arkisin työaikana, puh. 0295 020 500.  

Talousapu – neuvontapalvelu  auttaa ja neuvoo talous- ja maksuvaikeuksissa olevia yrityksiä maksuttomasti ja luottamuksellisesti. puh. 029 502 4880 

Yrittäjän tukiverkko -nettiportaali on kaikille yrittäjille suunnattu maksuton valtakunnallinen palvelu. Varsinais-Suomen palvelussa voit myös keskustella asiantuntijan kanssa, puh. 02 275 7112.


Yhteistyötä

Teemme yhteistyötä sekä valtakunnallisesti Seutukaupunkien yritysneuvojaverkostossa että paikallisesti lähialueen muiden toimijoiden kanssa (esim. Creve, Spark Up, Business Turku, YritysSalo, Forssan Yrityskehitys, Huittinen, Auranmaan kunnat).