Tapahtumat ja näyttelyt

Kirjastot järjestävät tapahtumia ja näyttelyitä ympäri vuoden yhteistyössä eri tahojen kanssa. Pääkirjastossa ja Alastaron kirjastossa on näyttelyitä varten tilat. Tapahtuman järjestämisestä tai näyttelyn pitämisestä saa lisätietoa ottamalla yhteyttä kirjastoon.

Ajankohtaista

Kirjastossa kokoontuvat lukupiirit

Avoimessa lukupiirissä luetaan kirja etukäteen ja keskustellaan siitä. Lukupiirin vetäjänä toimii Tarja Nikander. Lukupiiri kokoontuu pääkirjastossa kerran kuukaudessa tiistaisin klo 12.

Kirjavinkit kiertoon -lukupiirissä annetaan ja saadaan lukusuosituksia. Lukupiirikerroille päätetään yhdessä teemat, joiden mukaan valitaan esiteltävät kirjat. Lukupiirin vetäjänä toimii kirjastovirkailija Katja Isotalo. Lukupiiri kokoontuu kerran kuukaudessa keskiviikkoisin klo 18 pääkirjastossa.

Säännölliset tapahtumat

Studia Generalia -luentosarja

Studia Generalia -luentosarja järjestetään pääkirjaston lehtisalissa torstaisin klo 17.30. Luennoille on vapaa pääsy, ei ennakkoilmoittautumista. Luennot toteutetaan pääkirjaston ja Loimaan työväenopiston yhteistyönä.

Novellikoukku

Novellikoukkuja järjestetään pääkirjastossa ja Hirvikosken kirjastossa. Novellikoukussa tehdään käsitöitä ja kuunnellaan novelleja. Novellikoukkuun voi tulla myös pelkästään kuuntelemaan. Jokaisessa tapaamisessa on vaihtuva lukijavieras, joka lukee valitsemiaan novelleja tai muita tarinoita.

Satuhetket

Satuhetkiä voidaan pitää kaikissa kirjastoissa erikseen sovittuina aikoina esimerkiksi päiväkotiryhmille. Ota yhteyttä kirjastoosi!

Säännölliset näyttelyt

Loimaan Taideseuran kuukauden kuva on esillä pääkirjastossa.