Luonnonrauhaa

Loimaalla luonto on läsnä — Loimijoen halkomat avarat peltoaukeat rauhoittavine metsineen.

Loimaan metsissä on useita luontopolkuja ja hyvinvointipolkuja. Metsät ja reitit tarjoavat mukavat maastot polkujuoksuun, maastopyöräilyyn, samoiluun, sienestykseen, joogaan ja rauhoittumiseen. Peltoaukeiden halkomat hiekkatiet maalaismaisemissa tarjoavat vaihtelua liikkumiseen. Loimijoki sivujokineen kutsuu melomaan, suppailemaan ja kalastamaan.

Pikku-Lapiksikin kutsutulla Harjureitillä liikut ja nautit luonnosta ympäri vuoden: talvisin hyväkuntoiset ja monipuoliset reitit hiihtoon, keväästä syksyyn vaellusta, juoksua ja pyöräilyä sekä syksyisin marjastusta ja sienestystä. Hiljaisessa kangasmaastossa unohtuu aika ja paikka.

Virkisty uimassa ja rannalla Melliläjärven hiekkakeitaalla. Melliläjärvi on tekojärvi, jossa on puhdas kimalteleva vesi. Uimarannalta löytyvät hyppytorni, lastenallas, pukukopit ja ulkosuihku sekä kesäkioski. Ota hiki irti rannan läheisyydessä beach volley -kentillä, 18-väyläisessä DiscGolfParkissa tai järven ympäri kulkevalla kuntoradalla ja pulahda viilentävään veteen!

Harjureitti
Säkyläntie 717,
32560 VIRTTAA
puh. 0500 826 359

Kanniston Kotieläintila /
hyvinvointipolku

Kannistontie 172,
32440 ALASTARO
puh. 040 716 3945

Melliläjärven keidas