Anna palautetta

Voit antaa palautetta Loimaan kaupungin palveluista, toiminnasta ja päätöksenteosta. Palautteeseen ei tule kirjoittaa arkaluonteista tietoa, kuten henkilötunnuksia tai pankkitilinumeroita. Palautetta voi antaa myös nimettömänä, mutta vastaamme ainoastaan palautteisiin, joissa on yhteystiedot. Vastaamme palautteeseen mahdollisimman pian.

Mikäli havaitsette ympäristössä tai Loimaan kaupungin kiinteistöillä jotain, joka voi aiheuttaa välitöntä vaaraa, pyydämme, että otatte yhteyttä suoraan joko Kiinteistömestari Sami Riuttaan tai kaupungin kiinteistöpäivystykseen.

Uimaveden laatuun tai ympäristöterveyteen liittyvissä asioissa voi ottaa yhteyttä Liedon kunnan ympäristöterveydenhuoltoon.

HUOM! 1.1.2023 lähtien sosiaali- ja terveyspalveluiden sekä pelastuslaitoksen palautteet tulee antaa osoitteessa www.varha.fi/palaute  

Palautelomake

  • Valitse valikosta parhaiten palautettasi kuvaava aihealue.
  • * Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia. Lomakkeella lähettämiäsi tietoja käsittelevät Loimaan kaupungin kirjaamo sekä viranhaltijat, joille palautteen aihe kuuluu. Annettuja tietoja käytetään vain palautteen käsittelyyn. Hallinnon sivuilta löytyvät asianhallintajärjestelmän tietosuojaselosteet.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.