Melliläjärven rantasauna ja takkatupa

Melliläjärven rantasauna ja takkatupa sijaitsee omassa rauhassaan kirkasvetisen tekojärven rannalla Mellilässä. Paikka sopii hyvin esimerkiksi pieniin perhejuhliin tai työpaikkojen tyhy-päivän virkistyskäyttöön.

Lähimaastossa järven ympäri kiertää noin kilometrin pituinen kuntorata sekä täysimittainen 18-väyläinen frisbeegolf-rata.

Vuokrattavana on joko rantasauna tai takkatupa erikseen tai molemmat yhdessä. Vuorot ovat päivävuoro klo 9-16 tai iltavuoro klo 16.30-23.00.

Vuokraushinnat löytyvät oheisesta liitteestä ja myönnetyistä vuoroista ilmoitetaan viranhaltijapäätöksellä.

Käyttövuorojen hakeminen

Kesäajan 1.5.-31.8 väliselle ajalle ajoittuvien vuoroille on keskitetty haku, joka päättyy 31.3.23. Kesä-ajalle vapaaksi jääneiden ja muulle ajalle (1.1.-30.4. ja 1.9.-30.4.) sijoittuvat vuorot ovat jatkuvassa haussa ja nämä vuorot myönnetään saapumisjärjestyksessä.

Melliläjärven rantasaunan ja takkatuvan käyttövuorojen haku kesäsulun aikana

Kesäsulun välisenä aikana Melliläjärven rantasaunan ja takkatuvan varauksista voi tiedustella kaupungin vaihteesta p. 02 76 110. Kaupungintalon puhelinvaihde on avoinna sulkuaikana arkisin klo 8 -11 ja 12 -15.

Kesäsulun ulkopuolella käyttövuorot haetaan kirjallisesti liikuntasihteerille osoitetulla oheisella hakulomakkeella ja toimitetaan sähköpostitse liikunta@loimaa.fi.

Melliläjärven rantasaunan ja takkatuvan varaustilannetta voi tarkastella varausohjelmasta. Ohje varausohjelma käyttöön: Valitse viikko, jota haluat tarkastella sen jälkeen tilatyyppi- pudotusvalikosta virkistysalueet niin näet varaustilanteen. Varauksia ei kuitenkaan voi tehdä ohjelman kautta, vaan ne tehdään oheisella hakemuksella.