Melliläjärven rantasauna ja takkatupa

Melliläjärven rantasauna ja takkatupa sijaitsee omassa rauhassaan kirkasvetisen tekojärven rannalla Mellilässä. Paikka sopii hyvin esimerkiksi pieniin perhejuhliin tai työpaikkojen tyhy-päivän virkistyskäyttöön.

Lähimaastossa järven ympäri kiertää noin kilometrin pituinen kuntorata sekä täysimittainen 18-väyläinen frisbeegolf-rata.

Vuokrattavana on joko rantasauna tai takkatupa erikseen tai molemmat yhdessä. Vuorot ovat päivävuoro 9.00-16.00 tai iltavuoro 16.30-23.00.

Vuokraushinnat löytyvät oheisesta liitteestä ja myönnetyistä vuoroista ilmoitetaan viranhaltijapäätöksellä.

Käyttövuorojen hakeminen

Kesäajan 1.5.-31.8 väliselle ajalle ajoittuvien vuoroille on keskitetty haku, joka päättyy 8.4.21. Kesä-ajalle vapaaksi jääneiden ja muulle ajalle (1.1.-30.4. ja 1.9.-30.4.) sijoittuvat vuorot ovat jatkuvassa haussa ja nämä vuorot myönnetään saapumisjärjestyksessä.

Melliläjärven rantasaunan ja takkatuvan käyttövuorojen haku kesäsulun aikana 5.7.-25.7.21

5.7.-25.7. välisenä aikana Melliläjärven rantasaunan ja takkatuvan varauksista voi tiedustella kaupungin vaihteesta p. 02 76 110. Kaupungintalon puhelinvaihde on avoinna sulkuaikana ( 5.7.-25.7.) arkisin klo 8 – 11 ja 12 – 15.

Kesäsulun ulkopuolella käyttövuorot haetaan kirjallisesti liikuntasihteerille osoitetulla oheisella hakulomakkeella ja toimitetaan sähköpostitse liikunta@loimaa.fi.

Melliläjärven rantasaunan ja takkatuvan varaustilannetta voi tarkastella varausohjelmasta. Ohje varausohjelma käyttöön: Valitse viikko, jota haluat tarkastella sen jälkeen tilatyyppi- pudotusvalikosta virkistysalueet niin näet varaustilanteen. Varauksia ei kuitenkaan voi tehdä ohjelman kautta, vaan ne tehdään oheisella hakemuksella.