Ruoka- ja siivouspalvelut

Ruokapalvelut

Ruokapalvelut tuottavat ravintosuositukset huomioivia, laadukkaita ja monipuolisia ateriapalveluita Loimaan kaupungin asiakkaille. Ruokapalvelu tuottaa vuosittain hieman alta miljoona ateriaa. Nämä ravitsevat ja maukkaat ateriat valmistetaan kahdessa eri toimipisteessä. Ruokapalveluiden 21 ammattilaista huolehtivat aterioiden valmistuksen lisäksi aterioiden tarjoilusta sekä astiahuollosta. Asiakkainamme ovat koulut ja päiväkodit.Siivouspalvelut

Loimaan kaupungin siivouspalvelut tuottavat siivouspalveluita ja siihen läheisesti liittyviä oheispalveluita taloudellisesti, tehokkaasti, hygieenisesti ja turvallisesti kaupungin eri toimipisteissä.

Siivouspalvelumme vastaa yli 41 000 neliön puhtauspalveluista Loimaan alueella 21 ammattilaisen voimin.

Pitkä kokemuksemme erilaisten kiinteistöjen ja tilojen puhtaanapidosta luo edellytykset asiakastyytyväisyydelle ja toiminnan kehittämiselle asiakaslähtöisesti.

Siivousmenetelmät valitaan poistettavan lian, tilojen käyttötarkoituksen ja käytön sekä pintamateriaalien mukaisesti huomioiden veden ja siivousaineiden tarkoituksen mukainen käyttö. Siivousaineiden, -välineiden ja -koneiden valinnassa kiinnitämme huomiota ympäristöystävällisyyteen.