Ruoka- ja siivouspalvelut

Ruokapalvelut

Ruokapalvelut tuottavat ravintosuositukset huomioivia, laadukkaita ja monipuolisia ateriapalveluita Loimaan kaupungin asiakkaille. Ruokapalvelu tuottaa vuosittain hieman alta miljoona ateriaa. Nämä ravitsevat ja maukkaat ateriat valmistetaan kolmessa eri toimipisteessä. Ruokapalveluiden 33 ammattilaista huolehtivat aterioiden valmistuksen lisäksi aterioiden tarjoilusta sekä astiahuollosta.

Asiakkainamme ovat koulut, päiväkodit ja palvelutalot sekä kotona asuvat ikäihmiset.

Kartanonmäen palvelukeskuksen ruokasali on kuntalaisille avoinna klo 11.15–13.15, osoite Kartanonmäki, Juvantie 1, Loimaa, puh. 050 311 5018.

HUOM ! Kartanonmäen ruokasali suljetaan 22.12.2021 alkaen toistaiseksi ulkopuolisilta asiakkailta.

Siivouspalvelut

Loimaan kaupungin siivouspalvelut tuottavat siivouspalveluita ja siihen läheisesti liittyviä oheispalveluita taloudellisesti, tehokkaasti, hygieenisesti ja turvallisesti kaupungin eri toimipisteissä.

Siivouspalvelumme vastaa yli 62 000 neliön puhtauspalveluista Loimaan alueella 32 ammattilaisen voimin.

Pitkä kokemuksemme erilaisten kiinteistöjen ja tilojen puhtaanapidosta luo edellytykset asiakastyytyväisyydelle ja toiminnan kehittämiselle asiakaslähtöisesti.

Siivousmenetelmät valitaan poistettavan lian, tilojen käyttötarkoituksen ja käytön sekä pintamateriaalien mukaisesti huomioiden veden ja siivousaineiden tarkoituksen mukainen käyttö. Siivousaineiden, -välineiden ja -koneiden valinnassa kiinnitämme huomiota ympäristöystävällisyyteen.