Ruoka- ja siivouspalvelut

Ruokapalvelut

Ruokapalvelut tuottavat ravintosuositukset huomioivia, laadukkaita ja monipuolisia ateriapalveluita Loimaan kaupungin asiakkaille. Ruokapalvelu tuottaa vuosittain 1,1 miljoonaa ateriaa. Nämä ravitsevat ja maukkaat ateriat valmistetaan kolmessa eri toimipisteessä. Ruokapalveluiden 36 ammattilaista huolehtivat aterioiden valmistuksen lisäksi aterioiden tarjoilusta sekä astiahuollosta.

Asiakkainamme ovat koulut, päiväkodit ja palvelutalot sekä kotona asuvat ikäihmiset.

Kartanonmäen palvelukeskuksen ruokasali on kuntalaisille avoinna klo 11.00–13.00, osoite Kartanonmäki, Juvantie 1, Loimaa, puh. 02 761 2523.

KARTANONMÄEN RUOKASALI ON SULJETTU TOISTAISEKSI ( 18.3.2020 LÄHTIEN ) KAIKILTA MUILTA PAITSI ASUKKAILTA.

Kartanonmäen ruokasali avataan ulkopuolisten asiakkaiden käyttöön 1.11.2021 alkaen.

Siivouspalvelut

Loimaan kaupungin siivouspalvelut tuottavat siivouspalveluita ja siihen läheisesti liittyviä oheispalveluita taloudellisesti, tehokkaasti, hygieenisesti ja turvallisesti kaupungin eri toimipisteissä.

Siivouspalvelumme vastaa yli 62 000 neliön puhtauspalveluista Loimaan alueella 32 ammattilaisen voimin.

Pitkä kokemuksemme erilaisten kiinteistöjen ja tilojen puhtaanapidosta luo edellytykset asiakastyytyväisyydelle ja toiminnan kehittämiselle asiakaslähtöisesti.

Siivousmenetelmät valitaan poistettavan lian, tilojen käyttötarkoituksen ja käytön sekä pintamateriaalien mukaisesti huomioiden veden ja siivousaineiden tarkoituksen mukainen käyttö. Siivousaineiden, -välineiden ja -koneiden valinnassa kiinnitämme huomiota ympäristöystävällisyyteen.