Etsivä nuorisotyö

Loimaa - Koski - Marttila - Oripää

Etsivä nuorisotyö tarjoaa kaikille alle 29-vuotiaille mahdollisuuden henkilökohtaiseen ohjaukseen ja tukeen. Ensisijaisesti etsivät nuorisotyöntekijät palvelevat koulutuksen tai työelämän ulkopuolella olevia nuoria sekä niitä, jotka toivovat apua johonkin itseä askarruttavaan asiaan. Etsivät auttavat nuoria rakentamaan oman näköistä elämää – olosuhteita, joihin voi olla itse tyytyväinen ja joiden avulla voi jatkaa luottavaisin mielin eteenpäin.

Etsivä nuorisotyöntekijä on rinnalla kulkija, joka auttaa selvittämään, miten ottaa seuraava askel. Mikään asia ei ole liian pieni tai liian suuri yhdessä ratkottavaksi! Jos tunnet olevasi yksin tai et tiedä keneltä jotain asiaa kysyisit, on etsivä nuorisotyöntekijä se henkilö, jonka puoleen kannattaa kääntyä. Etsiviin voi aina ottaa yhteyttä helposti, luottamuksellisesti ja ilmaiseksi.

Ei ole asiaa, josta et voisi etsivältä kysyä, eikä ole asiaa, johon et yhdessä etsivän kanssa löytäisi vastauksia! Etsivä nuorisotyö tukee niissä asioissa, jotka nuori itse kokee tärkeäksi. Tapaamiset järjestetään siellä, missä nuori toivoo ja missä hänen on hyvä olla. Paikkana voi hyvin olla esimerkiksi kahvila, puisto, etsivän nuorisotyön toimitilat, tai vaikkapa nuoren oma koti.

Citynuokkarilla avoimet ovet etsivän työn asiakkaille perjantaisin klo 12-15.30. Tarjolla ruokaa, kahvia ja juttuseuraa.

Kurkkaa video, niin tiedät mitä me tehdään!


ota seurantaan Instagramissa #entloimaa