#

Näkyvyyttä Loimaalla tuotteitaan valmistaville yrityksille

Tervetuloa tutustumaan huippulaatuun ja kotimaiseen osaamiseen. Made in Loimaa tuo tunnetuksi loimaalaisia yrityksiä ja tuotteita ja tietysti myös Loimaata. Tulemme näkymään kesän aikana niin digimarkkinoinnissa kuin perinteisessä printtimediassakin, joten bongaa Made in Loimaa! Lue linkistä lisää.

#

Mukana olevat yritykset

Loimaan kaupungin lisäksi mukana on 11 Loimaalla toimivaa yritystä. Yritysten tuotevalikoima on laaja, mutta ennen kaikkea Charmia tunnetaan keittiöistään, Hunajayhtymä hunajasta, JMJping kehittää ohjelmistoja, Juup valmistaa kiukaita, Kieku on tunnettu kananmunistaan, Korte Design huonekaluistaan. Pemamek tunnetaan hitsausautomaatioistaan, Robotmation puolestaan robottisoluista ja tuotantolinjastoista, Suomen Kasviöljykierrätys uudelleen käyttää rasvat, Timberwise tunnetaan parketeistaan ja Vallox ilmanvaihtokoneistaan. Klikkaa linkkiä ja tutustu tarkemmin yrityksiin ja niiden tuotteisin.

#

Osallistu kilpailuun!

Miten hyvin tunnet loimaalaisia yrityksiä ja niiden tuotteita? Osallistu kilpailuun ja näytä osaamisesi! Jokaisesta yhteistyöyrityksestä on kilpailukysymys liittyen joko itse yritykseen, osaamiseen tai tuotteisiin. Oikein vastanneiden kesken arvomme loimaalaisia tuotteita!