Made In Loimaa -kampanjan banneri

15.5.2024

Made in Loimaa

Made in Loimaa esittelee rinta rottingilla loimaalaista osaamista, yrityksiä ja tuotteita. Loimaan kaupungin ja 11 Loimaalla tuotteitaan valmistavan yrityksen kanssa yhteistyössä toteutettu kampanja kertoo ylpeästi paikallisesta osaamisesta ja huippulaatuisista kotimaisista tuotteista.

Loimaalaisilla yrityksillä on osaamista monella eri alalla. Kotimainen, laadukas ja luotettava vaihtoehto on siis syytä tuoda näkyviin. Siksi Loimaan kaupunki ja yhteistyökumppanit Charmia Group Oy, Hunajayhtymä Oy, JMJping Oy, Ab Juup Oy, Kieku Oy, Korte Design Oy, Pemamek Oy, Robotmation Oy, Suomen Kasviöljykierrätys Oy, Timberwise Oy ja Vallox Oy lanseeraavat Made in Loimaa -kampanjan.

Yritykset esittelevät toimintaansa videoiden kautta. Sivustolla on myös kilpailu, joka perustuu jokaisen mukana olevan yrityksen kysymyksiin. Löytyykö sinulta riittävästi osaamista? Käy testaamassa – oikein vastanneiden kesken arvotaan loimaalaisia tuotteita.

Samalla kun kerrotaan monipuolisesta yritysosaamisesta, tuodaan tunnetuksi myös Loimaata, sen sijaintia, luontoa, elämää ja ihmisiä – Loimaan kaupunki toteuttaa oman kampanjavideon.

Kampanja näkyy eri muodoissa: toukokuun ajan Turun paikallisbussien kyljessä; 15.-31. toukokuuta Sanoman somessa nostoina sekä Ruudussa ja samoissa medioissa uudestaan heinä-elokuussa 24.7.-11.8. Kampanjan loppuhuipentumana 7.8. Made in Loimaa näkyy Helsingin Sanomien etusivulla. Kampanja ja kisa päättyvät 11.8.2024.

Lisätietoja kampanjasta:

Heidi Cavén
Markkinointi- ja viestintäsuunnittelija, Loimaan kaupunki
heidi.caven@loimaa.fi
p. 040 191 8292