Frisbeegolfradat

Loimaalla on neljä, eri puolilla kuntaa sijaitsevaa frisbeegolfrataa. Ratoja löytyy niin aloittelijalle kuin jo edistyneemmällekin heittäjälle.

Alastaron Frisbeegolfrata 10-väyläinen
Lenkkipolku 1, 32440 Alastaro

Uusin talkoilla rakennettu frisbeegolfrata sijaistee Alastarolla pururadan läheisessä maastossa. Rata on kumpuilevaa ja siellä on jonkin verran korkeuseroja. Alkuun helpompi, loppua kohden haastavampi rata.

Tarkemmat tiedot Alastaron radasta
Alastaron ratakartta
Alastaron tuloskortti

Keskuskoulun frisbeegolfrata 6-väyläinen
Hossinkatu, 32200 Loimaa

Keskuskoulun 6-väyläinen frisbeegolfrata tarjoaa lähiliikuntapaikkana hyvän harjoittelu mahdollisuuden aloittelijoille ja ensikertalaisille sekä lapsille. Maastoltaan rata on tasainen vähäisine korkeuseroineen.

Tarkemmat tiedot Keskuskoulun radasta
Keskuskoulun ratakartta
Keskuskoulun tuloskortti

Melliläjärvi DiscGolfPark 18-väyläinen
Huovintie 1, 32300 Loimaa

Melliläjärven frisbeegolfrata sijaitsee kauniissa ympäristössä järven rannalla kierroksen jälkeen voi nauttia virkistävästä uinnista kirkkaassa vedessä.

Rata tarjoaa monenlaisia haasteita korkeuserojen ja vesielementin myötä. Ensikertalaisille tai muutaman kerran pelanneille suositellaan väyliä nro 14-18, toki muuallakin saa pelata, mutta kiekot saattavat karata järven pohjaan. Kannattaa rohkeasti jättää väyliä pelaamatta, mikäli tuntuvat liian haastavilta.

Tarkemmat tiedot Melliläjärven radasta
Melliläjärven ratakartta
Melliläjärven tuloskortti

Metsämaan DiscGolfPark 9-väyläinen
Metsämaantie 618, 32270 Loimaa

Metsämaan 9-väyläinen frisbeegolfrata on aloittelijaystävällinen kokonaisuus. Pinnanmuodoiltaan tasainen ja vähän korkeuseroja.

Tarkemmat tiedot Metsämaan radasta
Metsämaan ratakartta
Metsämaan tuloskortti