Seniorikortti

Liikuntaa ja kulttuuria yhdellä kortilla

Alkusyksystä käyttöön otetun Seniorikortin hinnoittelu ja palvelutarjonta muuttui 1.1.2024 alkaen vastaamaan keväällä 2023 toteutetun liikuntakyselyn toiveita, jossa ikääntyvät toivoivat maksuttomia ja/tai edullisia palveluja laajemmin.

Seniorikortin voi hankkia itselleen loimaalaiset yli 65-vuotiaat ja työkyvyttömyyseläkeläiset. Seniorikortin tavoite on palvella ja aktivoida seniorikohderyhmää omatoimiseen liikkumiseen ja kulttuurin hyödyntämiseen osana henkilökohtaista hyvinvointia.

Kortti oikeuttaa sisäänpääsyn kerran päivässä seuraaviin paikkoihin:

  • Vesihovi
  • Hirvihovin kunto- ja voimailusali
  • Taidetalo ja Alpo Jaakolan Patsaspuisto, museoiden aukioloaikoina (ei sisällä tapahtumia).

Lisäksi Seniorikortti tulee myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana tarjoamaan mahdollisuuden maksuttomiin salivuoroihin, kuten sulkapallovuoroihin, kun liikuntapalvelut kartoittavat vapaaksi jääviä vuoroja. Tätä kartoitusta suunnitellaan aloitettavan keväällä 2024.

Seniorikortin hankinta

Seniorikortin voi ostaa virkistysuimala Vesihovista. 6 kk Seniorikortin hinta on 60 €, (voimassa 6kk, Vesihovin kesäsulkuaika hyvitetään) ja 12 kk Seniorikortin hinta 100 € (voimassa 12 kk). Kortti on voimassa ostopäivästä alkaen. Lisäksi kortin lunastus 6€.

Korttia ei lunasteta takaisin, mahdollisia muita sulkuaikoja ei hyvitetä eikä voimassaoloaikaa muuteta. Korttia hakiessa tulee todistaa henkilöllisyys tai työkyvyttömyystodistus.

Seniorikortti kokeiluun kirjastosta

Tammikuusta 2024 alkaen Seniorikortin voi myös lainata pääkirjastosta kokeilua varten viikoksi. Näin Seniorikorttia harkitseva ikäihminen voi kokeilla liikunta- ja kulttuurimahdollisuuksia viikon ajan. Seniorikortin lainaaminen edellyttää voimassa olevaa Loisto-kirjastojen kirjastokorttia.

Alla olevien linkkien kautta voi tutustua palveluihimme, joissa Seniorikorttia voi hyödyntää.

Virkistysuimala Vesihovi
Hirvihovin kuntosali
Kulttuuripalvelut