Maahanmuuttopalvelut

Loimaalle muutetaan eri lähtökohdista, kuten opiskelun, työn, avioliiton tai perheen yhdistämisen takia sekä pakolaisena. Vuonna 2021 Loimaalla asui 618 vieraskielistä henkilöä. Yleisimpiä kieliä ovat viro, venäjä, ukraina, romania ja turkki.

Palvelut yrityksille

Loimaan kaupungin maahanmuuttopalvelut tarjoaa alueen yrityksille tukea ja neuvontaa kansainvälisiin rekrytointeihin liittyvissä asioissa.

Jos yritykselläsi olisi tarjota työtä maahanmuuttotaustaisille tekijöille, ota yhteyttä! Maahanmuuttopalvelujen avulla työt ja tekijät löytävät helpommin toisensa. Autamme myös lupa- ja viranomaisasioiden hoitamisessa, joten rekrytointi on yritykselle vaivatonta.

Voit myös ilmoittaa meille yrityksesi rekrytointi- ja koulutustarpeista sähköisellä kyselyllä.

Lisätietoja: rekrytointikoordinaattori Teiju Tammi, 040 156 3283, etunimi.sukunimi@loimaa.fi

Palvelut maahanmuuttajille

Maahanmuuttajille Loimaan kaupungin maahanmuuttopalvelut tarjoaa seutukunnan kotoutumista tukevia palveluja sekä ohjausta ja neuvontaa suomalaiseen yhteiskuntaan, palvelujärjestelmään sekä arkielämään liittyvissä asioissa.

Voit soittaa ja varata ajan neuvontaan maahanmuutto-ohjaajalta. Tapaamisen lisäksi voit saada ohjeita ja neuvoja myös puhelimitse tai sähköpostitse.

Lisätietoja: Maahanmuutto-ohjaaja/projektikoordinaattori Maarit Tiittanen, 040 182 8501, etunimi.sukunimi@loimaa.fi