27.9.2022

Tilamuutoksia ja uusia henkilöitä varhaiskasvatuksessa

Syksyn aikana on tullut hieman muutoksia kaupungin varhaiskasvatuksen henkilöstön muuttaessa uusiin tiloihin sekä uusia henkilöitä on tullut erityisvarhaiskasvatukseen.

Varhaiskasvatuksen toimistotilojen muutoksia

Varhaiskasvatuksen palvelusihteerit ja varhaiskasvatuksen ohjaajat sekä palveluohjaus ovat nyt entisessä vesilaitoksen toimistossa, osoitteessa Kanta-Loimaantie 2. Erityisvarhaiskasvatuksen väki on myös muuttanut Hirvikoskelle, heidän toimistonsa sijaitsee entisen Mahlapuiston päiväkodin 2. kerroksessa.

Konsultoiva varhaiskasvatuksen erityisopettaja

Uutena erityisvarhaiskasvatuksen parissa on aloittanut Kaisa Fomin, ja Annikaisa Mykkänen, jotka ovat molemmat konsultoivia varhaiskasvatuksen erityisopettajia.

Loimaalla on nyt 4 konsultoivaa varhaiskasvatuksen erityisopettajaa (veo) ja yksi S2 (suomi toisena kielenä) varhaiskasvatuksen erityisopettaja. Varhaiskasvatuksen erityisopettajat miettivät yhdessä vanhempien ja henkilöstön kanssa pedagogisia menetelmiä ja ratkaisuja lapsen kasvun, kehityksen sekä oppimisen tueksi. Tarvittaessa veo ohjaa lasta ja perhettä tuen, tutkimuksen ja kuntoutuksen piiriin.

Erityisvarhaiskasvatuksen yhteystiedot sivulla Erityisvarhaiskasvatus

Muutoksia Metsämaan päiväkodissa ja uusi päiväkoti Metsämarjat

Metsämaan päiväkoti on 5.9. alkaen siirtynyt takaisin Nahuntuvalle remontin jälkeen.

Metsämaan päiväkodin alaisuudessa, satelliittiryhmänä aiemmin toiminut Metsämaan Metsämarjat muuttui elokuusta 2022 omaksi päivähoitoyksiköksi ja sai nimen päiväkoti Metsämarjat. Päiväkoti sijaitsee Loimaan keskustan tuntumassa Savipellonkadulla. Ja siellä on yksi alle 4-vuotiaiden ryhmä. Lasten kanssa toimii yksi varhaiskasvatuksen opettaja ja kaksi varhaiskasvatuksen hoitajaa.

Hirvimetsän päiväkodin avajaisia ja avoimia ovia vietetään ke 28.9. 2022 klo 16-18

Uuden Hirvimetsän päiväkodin toiminta on täydessä vauhdissa, ja lapset ovat päässeet nauttimaan uudesta päiväkodista sen avarista tiloista ja tilavasta leikkipihasta jo yli kuukauden ajan. Tervetuloa tutustumaan uuteen päiväkotiin!
Uutinen Hirvimetsän päiväkodin avajaisista ja avoimista ovista

Varhaiskasvatuksen sivuille