4.1.2023

Uusia liikuntakursseja ikäihmisille tammikuussa

Uusia liikuntakursseja ikäihmisille, SenioriCirkuit ja Liikkuva minä -opintopiiri alkavat tammikuussa. Tule mukaan!

SenioriCircuit ryhmät

SenioriCircuit kevyt

Hirvihovin kuntosali
Ti klo13-14.15, 17.1.23 alkaen

Turvallinen tapa harrastaa kuntosaliharjoittelua ohjaajan opastamana. Tunnin alussa on yhteinen lämmittely ja lopussa yhteinen loppuvenyttely. Tämä ryhmä sopii heille joille kuntosaliharjoittelu ja laitteet on jo ennestään tuttuja. Tunti sopii sekä naisille & miehille. SenioriCircuit hinta: 30€/ kurssi (sisältää ohjauksen) + omavalintainen kuntosalikortin hinta.

SenioriCircuit teho

Hirvihovin kuntosali
ke klo 15-16.15,  18.1.23 alkaen

Lihaskuntoa, kestävyyttä ja tasapainoa parantava monipuolinen tunti, jossa siirrytään harjoitteesta ja laitteesta toiseen. Tunti sisältää yhteisen alkulämmittelyn ja palauttavan loppuvenyttelyn. Tämä tunti sopii sinulle, jos saliharjoittelu ja laitteet ovat ennestään tuttuja. Tunti sopii sekä naisille & miehille. Jos haluat sinulle laaditaan oma harjoitusohjelma.

SenioriCircuit kurssin hinta 30€/kurssi (sisältää ohjauksen) + omavalintainen kuntosalikortin hinta.

Ilmoittautuminen ryhmiin

Ennakkoilmoittautuminen: Ohjattu liikunta -etusivulla, linkki aukeaa 11.1.23 klo12. Molempiin ryhmiin mahtuu 12 henkilöä. Ilmoittautuminen sulkeutuu kun ryhmä on täynnä.

Liikkuva minä-opintopiiri

Mellilän nuokkari,Asematie 7, 32300 Mellilä
ti klo 9.30 -11.00, 17.1.23 alkaen

Liikkuva minä -opintopiiri on 14 tapaamiskerran kokonaisuus, jonka tavoitteena on kannustaa vähän liikkuvia ikäihmisiä lisäämään arkiliikuntaa ja liikuntaharjoittelua.
Opintopiiri on tarkoitettu ”Kiikun kaakun” kotona asuville ikäihmisille” jotka ovat kiinnostuneet hyvinvointinsa kohentamisesta ja joilla voi olla ennakoivia merkkejä liikuntakyvyn heikkenemisestä.

Opintopiirin tavoitteena on saada tietoa arkiliikunnan, ulkoilun sekä voima- ja tasapainoharjoittelun merkityksestä. Motivoitua huolehtimaan liikkumiskyvystä ja innostua ottamaan liikunta osaksi elämäntapaa.

Jokainen tapaamiskerta sisältää ohjaajan pitämän alustuksen, keskustelua, tehtäviä sekä liikuntaosuuden. Opintopiiri on maksuton.

Opintopiiri kokoontuu joka tiistaisin, 17.1.2023 alkaen klo 9.30- 10.30 Mellilän nuokkarilla (Asematie 7, 32300 Mellilä).

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset 13.1.2023 mennessä sähköpostitse: tarja.maki@loimaa.fi. Lisätietoja liikunnanohjaaja p. 040 5718620.