7.6.2022

Loimaan kesä -tili Instagramissa aktivoituu jälleen kesäksi

Kotimaan matkailu on edelleen hyvässä nosteessa ja Loimaan kaupungin viime kesänä avaama Loimaan kesä -tili on jälleen aktivoitunut kesäksi.

Tilillä esitellään kesän ajan Loimaata erityisesti matkailunäkökulmasta. Tavoitteena on näkyvyyden lisäksi houkutella Loimaalle lisää kävijöitä ja asukkaita sekä innostaa loimaalaisia lähimatkailuun omalla paikkakunnalla. Instagram-tili tukee myös Loimaan matkailusivustoa sekä matkailuesitettä.

Monipuolista sisältöä

Loimaan kesä -tilille pyritään löytämään joka vuosi eri sisällöntuottaja, jolloin saadaan aina hieman erityyppistä sisältöä, näkökulmaa ja toteutustapaa. Sisältösuunnitelman päälinjat tehdään yhteistyössä kaupungin markkinointiyksikön kanssa.

Kesäksi 2022 sisällöntuottajaksi on valittu loimaalainen Anna Mäki-Punto, joka on osoittanut kiinnostusta lähimatkailuun, ollut kaupungin suuntaan aktiivinen matkailuasioissa sekä lisäksi hän toimii itse sivutoimisena luontomatkailuyrittäjänä.

”Pitäjän maisemia, luontoa, kulttuuri- ja urheilutapahtumia ja palveluita tuodaan esiin viime vuoden tapaan, mutta tekijänsä näköisesti saappaat savessa. Viihtykäähän mukana Loimaan kesässä 2022!”, kuvailee Anna Loimaan kesä -tilin tarjontaa tälle kesälle.

Matkailutilillä julkaistaan monipuolista sisältöä – kuvia, videoita ja kohokohtia – elokuun loppuun asti. Mukana on Loimaan tunnettuja kohteita mutta myös piilossa olevia helmiä ja mielenkiintoista tietoa Loimaasta.

Pysy kartalla Loimaan kohteista, bongaa suosikkejasi ja uusia helmiä!
Seuraa Instagramissa @loimaankesa ja tägää #loimaankesä