16.8.2022

Loimaalla on aktiivisia kyliä, joissa on hyvä yrittää

Yhtenä esimerkkinä Virttaan kylä, joka toivottaa yritykset ja uudet asukkaat tervetulleeksi sadan talkootyötunnin lupauksella.

Virttaan kylä toivottaa uudet asukkaat ja yrittäjät tervetulleiksi raikkaalla ja vaivaa kaihtamattomalla tervetuliaispaketilla. Kylän yrittäjät ja ammattilaiset ovat kyläyhdistyksen johdolla luvanneet luovuttaa sata tuntia ilmaista työtä kylään rakentavalle uudelle asukkaalle tai toimijalle.

-Virttaa on tunnettu yhteisöllisyydestään ja sen aikaansaannoksista, joten tämä lupaus istuu luontevasti yhteisömme jatkumoon, taustoittaa kyläduunari Pentti Jussilainen, joka toimii myös 100 tuntia -hankkeen yhteyshenkilönä. Virttaan vahvuuksiin kuuluvat paitsi yhteisön sataprosenttinen tuki, myös edulliset rakentamiskustannukset hiekkamaaperän ja kohtuullisen tonttineliöhinnan ansiosta sekä loistava sijainti kantatie 41:n varressa.

-Täältä löytyvät juuri ne palikat ja se kehityksen tahtotila ja syke, joilla rakentuu menestyvä yritys tai hyvinvoiva asukas. Me kylällä uskomme sataprosenttisesti Virttaan kasvupotentiaaliin, ja siksi olemme valmiita näyttämään sen myös teoin pelkän sanahelinän sijaan, kyläduunari tiivistää.

Lue lisää Virttaan kylän kotisivuilta