Kuvitukuva.

11.1.2024

LiikU talvella kampanja starttasi 10.1.2024

LiikU talvella -kampanja järjestetään 10.1.-31.3. välisenä aikana.

Lajeina: hiihto, kävely, sauvakävely, juoksu, lumikenkäily, potkukelkkailu, luistelu, retkiluistelu, pyöräily, maastopyöräily ja soveltava liikunta.

Soveltava liikunta: Kampanjan liikuntalajeja voi suorittaa käyttäen apuvälineitä, kuten pyörätuolikelaus, sekä hiihto- ja luistelu kelkan avulla. Avustaja / huoltaja voi myös kirjata suoritukset yhteiseen mobiiliin ja liikuntalajiksi Soveltava liikunta.

Huono talvi tai lumitilanne ei siis estä osallistumista, ja kaikki voivat osallistua kampanjaan omien kilometritavoitteiden mukaan.

Kuntakisassa on kolme sarjaa, alle 5000 asukkaan, sekä alle ja yli 10 000 asukkaan sarjat. Pääsääntöisesti kirjaukset tehdään mobiili- tai nettikirjauksina, mutta osassa kunnissa on käytössä liikuntakortti, joka toimii hyvänä vaihtoehtona, jos mobiilisovelluksen kokee haasteellisena.

LiikU talvella -kampanja järjestetään yhteistyössä LiikUn sekä kampanjaan osallistuvien kuntien liikuntatoimien kanssa. LiikU ja kunnat arpovat kaikkien osallistujien kesken palkintoja, joista ilmoitetaan voittajille erikseen.

Uusi Liikkuen läpi vuoden mobiilisovelluksen voi ladata ilmaiseksi Google Play tai App Store mobiilikaupoista tai se löytyy myös nettiversiona osoitteesta Liikkuen läpi vuoden sivuilta.

Henkilöt, jotka ovat käyttäneet aikaisemmin Talviliikkuja tai Haastepyöräily mobiileja, saavat vanhalla koodilla tietonsa uuteen mobiiliin. Jos koodi on unohtunut, löytyy uudesta mobiilista koodin haku toiminta.

Voit myös tulostaa täytettävän suorituskortin.
Suorituskortti
Palauta liikuntakortti Vesihoviin 2.4.24 mennessä niin osallistut arvontaan.

Tarkemmat kampanjan tiedot sekä mobiili- ja nettikirjausohjeet löytyvät
LiikU talvella -kampanjan sivuilta.