5.1.2023

Liikkuen läpi vuoden kampanja alkaa 10.1.

Loimaan kaupunki on mukana Liikkuen läpi vuoden kampanjassa. Se on LiikUn ja Lounais-Suomen osallistuvien kuntien uusi kolmen kampanjan kokonaisuus, joka sisältää Talviliikkuja, Haastepyöräily ja Syysliikkuja kampanjat.

Tällä kokonaisuudella kannustetaan kaiken ikäisiä ja tasoisia lounais-suomalaisia liikkumaan läpi vuoden pääsääntöisesti eri ulkoliikuntalajeissa. Tietojen kerääjänä toimii ilmainen Liikkuen läpi vuoden -mobiilisovellus, joka toimii älypuhelimessa, tabletissa ja tietokoneella. Sovellus kerää ja tallentaa henkilön omat suoritukset, sekä lähettää merkatut kilometrit suoraan kampanjan nettisivulle kuntarankingiin, josta näkee kuntien suoritusmäärät reaaliajassa.

Lähde siis mukaan keräämään kirjauksia Loimaan kaupungille ja kisaamaan muiden kuntien kanssa! Viime vuonna pärjättiin hienosti Talviliikkujassa.

Talviliikkuja kampanja starttaa siis 10.1.2023

Talviliikkuja -kampanja järjestetään 10.1.-31.3. ja kirjauksia voi tehdä talven ulkoliikuntalajeista; hiihto, kävely, sauvakävely, juoksu, lumikenkäily, potkukelkkailu, luistelu, retkiluistelu, pyöräily ja maastopyöräily, sekä soveltava liikunta.

Eli huono talvi tai lumitilanne ei estä osallistumista ja kaikki voivat osallistua kampanjaan omien kilometritavoitteiden mukaan.

Kuntakisassa on kolme sarjaa, alle 5000 asukkaan, sekä alle ja yli 10 000 asukkaan sarjat. Pääsääntöisesti kirjaukset tehdään mobiili- tai nettikirjauksina. Loimaalla on myös käytössä liikuntakortti, joka toimii vaihtoehtona, jos mobiilisovelluksen kokee haasteellisena.

Talviliikkuja -kampanja järjestetään yhteistyössä LiikUn sekä kampanjaan osallistuvien kuntien liikuntatoimien kanssa. LiikU ja kunnat arpovat kaikkien osallistujien kesken palkintoja, joista ilmoitetaan voittajille erikseen.

Uuden Liikkuen läpi vuoden -mobiilisovelluksen voi ladata ilmaiseksi Google Play tai App Store mobiilikaupoista, se löytyy myös nettiversiona osoitteesta Liikkuen läpi vuoden sivuilta.
Henkilöt, jotka ovat käyttäneet aikaisemmin Talviliikkuja tai Haastepyöräily mobiileja, saavat vanhalla koodilla tietonsa uuteen mobiiliin. Jos koodi on unohtunut, löytyy uudesta mobiilista koodin haku toiminta.

Voit myös tulostaa täytettävän liikuntakortin tästä.
Liikuntakortteja on saatavilla myös Vesihovista ja Loimaan kirjastoista. Palauta liikuntakortti Vesihoviin 5.4.23 mennessä niin osallistut arvontaan. Mobiilikirjaukset osallistuvat arvontaan automaattisesti.

Tarkemmat kampanjan tiedot sekä mobiili- ja nettikirjausohjeet löytyvät Talviliikkuja sivulta.

Liikuntapalveluiden oma kampanjasivu Tapahtumat ja kampanjat.