Urheilukentällä auringon paisteessa ryhmäliikuntatuntilaisia rentoutumassa. Kentän pinta on sininen, taivas on sininen, kirkas ja aurinkoinen.

24.5.2024

Kesän 2024 ohjatut liikunnat

Kesällä liikutaan taas kesäliikuntojen parissa 3.6. alkaen. Katso itselle sopiva tunti ja tule mukaan!


Kesällä ohjatut liikunnat pidetään ajalla 3.6.–20.6. Osa tunneista jatkuu myös juhannuksen jälkeen heinäkuulle saakka, 25.7.asti. Tuntien perässä, ohjelmassa on maininta mitkä ryhmät jatkavat heinäkuulle. Alla kesän viikko-ohjelma. Ohjaukset alkavat maanantaina 3.6.

Ota mukaan tunneille: sään mukainen varustus, aurinkolasit, vesipullo ja tarvittaessa jumppa-alusta (kuntoliikuntaan). Pieni sade ei menoa haittaa, mutta kovalla sateella tunnit on peruttu, paitsi Hirvihovin kentällä pidettävä kuntoliikunta voidaan siirtää sisälle. Tunnit ovat maksuttomia. Tule mukaan!

Hyvän olon liikunta

 • ma klo 9–10 Alastaro halli, jatkuu 22.7. asti
 • to klo 10-11 Hirvihovi, jatkuu 25.7. asti

Voimaa ja kehonhallintaa, jumpataan sinisen taivaan alla, pilke silmäkulmassa, iloisessa tunnelmassa.

Katsomo- ja tuolijumppa

 • ma klo 11–12 Hirvikosken yleisurheilukentän katsomo, jatkuu 22.7. asti
 • ma klo 14–15 Kalliohovi, jatkuu 22.7. asti
 • ke klo 11–12 Loimaan pesäpallostadionin katsomo (Sammonkatu 6)

Tuolijumppa kehittää lihaskuntoasi ja liikkuvuuttasi, nostaa sykettä myös kevyesti. Sopii kaikille! ->paikalle pääsee myös apuvälineen kanssa. Paikan päällä myös muutamia tuoleja.

Sauvakävely/porrastreenit ja jumppa

 • ti klo 13–14 Porrastreeni ja kävely, keskusta Vesitorni (Vesitorninkuja 11) kokoontuminen kuntoportaiden luona, jatkuu 23.7. asti.
 • ke klo 13–14 Kimppakävelyt, lähtö Hirvihovin liikuntakeskus.
 • ke klo 14.15–15.15 Sauvakävely ja jumppa Mellilä. Kokoontuminen kuntosalin edustalla, jatkuu 24.7. asti.

Kävelylenkin lomassa teemme jumppaliikkeitä ja venyttelyjä. Ota mukaasi omat kävelysauvat, säänmukainen varustus ja juomapullo. Ohjaajalla muutamia sauvoja mukana. Pieni sade ei menoa haittaa, mutta kovalla sateella tunti on peruttu.

Kuntosali- ja tasapainoharjoittelu

 • ti klo 10–11 Keskuspuisto, ulkokuntolaitteet, jatkuu 23.7.asti.
 • ti klo 11- 12 Keskuspuisto +70-vuotiaat, ulkokuntolaitteet.
 • ke klo 9–10 Ulkokuntosali Alastaro (Aapiskuja 5)

Tunnilla tehdään monipuolisia voima- ja tasapainoharjoitteita keskuspuiston kuntoilulaitteita apuna käyttäen.

Kuntoliikunta

 • ti klo 17–18 Kuntoliikunta Hirvikosken yleisurheilukenttä. Sään mukainen varustus; aurinkolasit, vesipullo, jumppa- alusta. Huom! Tämä tiistain kuntoliikuntaryhmä jatkaa 25.6.–23.7. klo 16.30–17.30.
 • to klo 17–18 Kuntoliikunta, Hirvikosken yleisurheilukenttä. Kuntoliikuntaa ei ole torstaina 20.6.2024.

Monipuolista liikuntaa välineillä ja oman kehon painolla. Mukaan juomapullo ja oma jumppa- alusta. Sateen sattuessa tunti pidetään sisällä.

Soveltava liikunta

 • to klo 11.30–12.30 Hirvihovi, jatkuu 25.7.asti.

Lavis

 • to klo 13-14 Hirvikosken yleisurheilukenttä.

Tervetuloa mukaan liikkumaan!

Huom. Loimaan virkistysuimala Vesihovin kesäsulku on 1.7.-13.8.2024 välisenä aikana.

Jos et löytänyt itselle sopivaa ohjattua tuntia tai ei sovi aikatauluusi, niin kurkkaa Liikuntavinkit -sivulta vinkkejä omatoimiseen liikuntaan ja ulkoiluun.

Katsomo- ja tuolijumppa
Tuolijumppa kehittää lihaskuntoasi ja liikkuvuuttasi, nostaa sykettä myös kevyesti. Sopii kaikille! ->paikalle pääsee myös apuvälineen kanssa. Paikan päällä myös muutamia tuoleja. Säänmukainen varustus ja vesipullo mukaan

Hyvän olon liikunta
Voimaa ja kehonhallintaa, jumpataan sinisen taivaan alla, pilke silmäkulmassa, iloisessa tunnelmassa. Säänmukainen varustus; päähine, jumppa- alusta ja vesipullo

Kuntosali- ja tasapainoharjoittelu Keskuspuisto
Tunnilla tehdään monipuolisia voima- ja tasapainoharjoitteita keskuspuiston kuntoilulaitteita apuna käyttäen. Säänmukainen ulkoliikuntavarustus, päähine ja vesipullo mukaan.

Porrastreeni ja kävely
Teemme sauvakävelylenkin ja venyttelyt. Ota mukaan omat kävelysauvat, jos sinulla on /haluat käyttää. Ohjaajalla on muutamia sauvoja mukana.

Kuntoliikunta
Monipuolista liikuntaa välineillä ja oman kehon painolla. Mukaan juomapullo ja oma jumppa- alusta. Sateen sattuessa tunti pidetään sisällä.

Ulkokuntosali Alastaro
Tunnilla tehdään voima- ja tasapainoharjoitteita ulkokuntolaitteita apuna käyttäen. Säänmukainen ulkoliikuntavarustus, päähine ja vesipullo mukaan.

Sauvakävely ja jumppa Mellilä
Kävelyn lomassa teemme jumppaliikkeitä ja venyttelyjä. Ota mukaasi omat kävelysauvat, säänmukainen varustus ja juomapullo. Ohjaajalla muutamia sauvoja mukana. Pieni sade ei menoa haittaa, mutta kovalla sateella tunti on peruttu.