Joulupuu-keräys.

29.11.2022

Joulupuu-keräys 2022 Loimaan kirjastoissa

Lahjoja otetaan vastaan 16. joulukuuta saakka

Loimaa on tänäkin vuonna mukana Joulupuu-keräyksessä, jonka tarkoituksena on koota lahjoja sellaisille paikkakunnan lapsille ja nuorille, jotka voivat muuten jäädä ilman muistamista.

Keräyksen toteuttaa MLL:n Loimaan kaupungin yhdistys yhteistyössä muiden MLL:n Loimaan seudun yhdistysten kanssa. Keräyspaikkoina toimivat kaikki Loimaan kirjastot eli Loimaan pääkirjasto sekä lähikirjastot Alastarolla, Hirvikoskella ja Mellilässä. Keräysaika on 1.12.–16.12.

Lisäksi mukana ovat Hurrikaani-Loimaa ja Jankko Lentopallo, sillä keräyspisteitä ovat Hirvihovissa järjestettävä Trombilandia-lastentapahtuma tiistaina 6.12. klo 10–14 ja Hurrikaani–Valepa-kotiottelu Loimaan Liikuntahallissa lauantaina 10.12. klo 17 alkaen.

Keräyksen ohjeet:

  • Ennen lahjan hankintaa nouda keräyspaikkojen joulukuusesta pakettikortti.
  • Pakettikortista ilmenee lahjan saajan ikä ja sukupuoli. Ota nämä kriteerit huomioon lahjaa hankkiessasi.
  • Lahjan tulee olla uusi tai itse tehty. Rahaa voi lahjoittaa ainoastaan eJoulupuun kautta sähköisesti. Lisätietoa Joulupuun sivustolla: https://joulupuu.org/. Ethän hanki arpoja tai muita Veikkauksen tuotteita taikka päihteitä.
  • Hanki lahjalle sopiva lahjakassi tai paketoi se. Kiinnitä kuusesta ottamasi pakettikortti lahjaan.
  • Toimita lahja viimeistään perjantaina 16.12. keräyspisteeseen. Huom! Alastaron ja Mellilän lähikirjastot ovat perjantaisin suljettu.

Loimaan Joulupuu-keräys 1.12.–16.12.2022