Kuvituskuva.

4.9.2023

Business Loimaa -sivusto ja yritysvierailukortit julkaistu

Business Loimaa -sivustolle on kerätty yhteen paikkaan yrittäjää hyödyntävät palvelut. Yritysvierailukortit helpottavat yritysvierailujen järjestämistä.

Business Loimaa -sivustolta löytyy helposti ja nopeasti linkit, joiden avulla yrittäjä tai yrittäjäksi aikova pääsee etenemään asiassaan. Oli kyseessä sitten uuden yrityksen perustaminen, liiketilan vuokraaminen, hallin rakentaminen, kansainvälistyminen tai julkisen rahoituksen mahdollisuudet, löydät apuja sivustolta.

Käy tutustumassa Business Loimaa -sivustoon. Jos sivustolta mielestäsi puuttuu jotain oleellista ja tärkeää, laitathan viestiä yrityspalvelut@loimaa.fi.

Yritysvierailukortit on laadittu helpottamaan perusasteen oppilaiden ja Novidan opiskelijoiden yritysvierailuja. Kortteihin opettajat ovat miettineet, millaisia asioita yritysvierailulla voitaisiin käsitellä, jolloin yrityksenkin on helpompi valmistautua vierailuun. Kortit on jaoteltu aloittain ja yrittäjä voi olla opettajaan yhteydessä ainekohtaisesti.

Yrittäjä, tutustu yritysvierailukortteihin ja ota rohkeasti yhteyttä opettajaan. Mikäli korteista ei löydy sopivaa tai et ehdi selata koko listaa läpi, voit ottaa yhteyttä myös sivun lomakkeella.