15.2.2024

Varhaiskasvatuspaikkojen haku ja ilmoittautuminen esiopetukseen 2024

Haku 1.8.2024 alkavalle toimintakaudelle ja ilmoittautuminen 15.8.2024 alkavaan esiopetukseen on 26.2-3.3.2024.

Haku varhaiskasvatukseen

Loimaalla on käytössä sähköinen varhaiskasvatushaku ja esiopetukseen ilmoittautuminen eDaisy-asiointipalvelu. Asiointipalvelun kautta haetaan varhaiskasvatuspaikkaa sekä ilmoitetaan muutokset.

Palvelun käyttö vaatii vahvan tunnistautumisen joko pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Jos et pysty tekemään palvelun vaatimaa vahvaa tunnistautumista, ota yhteyttä varhaiskasvatuksen palveluohjaukseen.

Haku yksityisiin päiväkoteihin

Haku koskee myös yksityisiä päiväkoteja Nappulapelto, Nappulakoski ja Touhula Alastaro. Ne löytyvät eDaisysta Yksityiset päiväkodit – valikosta.

Nappulan päiväkodin toiminta siirtyy 1.6.24 alkaen kaupungin järjestämäksi toiminnaksi ja päiväkodin nimi muuttuu Sammonkadun päiväkodiksi.

loimaa.fi > Haku varhaiskasvatukseen

Huomioitavaa:

  • Varhaiskasvatuksessa jo olevalle lapselle ei tarvitse hakea varhaiskasvatuspaikkaa, vaan hänen varhaiskasvatuksensa jatkuminen ilmoitetaan varhaiskasvatusyksikössä.
  • Varhaiskasvatuspaikan muutosta haluavien tulee tehdä muutosilmoitus -> toive hoitopaikan vaihdosta eDaisyssä.
  • Tulotiedot pyydetään myöhemmin.

Esiopetukseen ilmoittautuminen ja kuljetus

Esiopetukseen ilmoittaudutaan sähköisesti uuden eDaisy-palvelun kautta. eDaisy-palvelun käyttö vaatii vahvan tunnistautumisen joko pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Esiopetukseen ilmoittautumisen yhteydessä eDaisyssa tehdään samalla hakemuksella haku täydentävään varhaiskasvatukseen. Esiopetusta on päiväkotikohtaisesti kello 8.30–13.00 välisenä aikana 4 tuntia.

Esikoululainen on oikeutettu maksuttomaan kuljetukseen, mikäli koulumatka on yli 3 km. Kuljetus järjestetään ensisijaisena koulupaikkana osoitettuun esiopetuspaikkaan. Hakulomake on sähköinen ja löytyy Ilmoittautuminen esiopetukseen -sivuilta. Tiedustelut kuljetuksista: Maarit Ylenius p. 050 594 7743

loimaa.fi > Ilmoittautuminen esiopetukseen

Varhaiskasvatusta ja esiopetusta järjestävät yksiköt kaudelle 2024–2025 vahvistetaan kevään aikana. Alastaron alueella esiopetusta järjestetään Touhula Alastarolla ja Kirkonkylän koulun eskariryhmässä.

Lisätietoja ja neuvoja hakumenettelyyn liittyvissä asioissa varhaiskasvatuksen palveluohjaus: varhaiskasvatuksen ohjaaja Marja-Leena Mäkelä p. 050 096 3849, puhelinaika ma ja ti klo 9-11 ja to 13-16, sähköposti: vkpalveluohjaus@loimaa.fi.

varhaiskasvatuksen ohjaaja Miia Nummila p. 040 541 3996
varhaiskasvatusjohtaja Heidi Kauti p. 050 406 3659