15.1.2024

Hyvän mielen Nepsy-ryhmä

Varhaiskasvatuksen Hyvän mielen Nepsy-ryhmä aloittaa helmikuussa kuuden kerran ryhmätoiminnan. Ilmoittautumiset ryhmään 7.2. mennessä.

Keskiviikkoisin 14.2. alkaen klo 17.15.-19.15
Kanta-Loimaan seurakuntatalo, Loimaantie 13, 32210 Loimaa.

Hyvän mielen Nepsy -ryhmä on suunnattu perheille, joissa on nepsy -piirteitä omaavia, alle kouluikäisiä lapsia. Ryhmän toimintaan osallistuminen ei edellytä diagnoosia. Maksuttomassa ryhmätoiminnassa on mahdollisuus tutustua samassa elämäntilanteessa oleviin perheisiin; saada vertaistukea ja voimavaroja arkeen.

Tapaamiskertoja on yhteensä kuusi: 14.2., 28.2. 6.3., 13.3., 20.3. ja 27.3. Koululaisten talvilomaviikolla 8 ei ole tapaamisia.

Ryhmään on ennakkoilmoittautuminen 7.2. mennessä. Mukaan mahtuu viisi ensimmäiseksi ilmoittautunutta perhettä.
Lisätietoja ja ilmoittautumiset: Maria Uuppo, p. 050 476 2760

Hyvän mielen Nepsy -ryhmässä käydään läpi:

  • vanhemmuuteen ja lapsiperhearkeen liittyviä teemoja: mm. kuuntelua ja kohtaamista, toimivaa arkea, rakkautta ja tunnetaitoja sekä vahvuuksien huomioimista.
  • Toimitaan yhdessä lasten kanssa: mm. askartelua, vuorovaikutusleikkejä ja satuhierontaa. Vanhemmille myös mahdollisuus vertaistuelliseen keskusteluun.
  • Tapaamiset päätetään yhteiseen iltapalaan.

Ryhmä on maksuton ja toiminta on uskonnollisesti sitoutumatonta.
Ohjaajat: Maria Uuppo, varhaiskasvatuksen kuraattori/neuropsykiatrinen valmentaja, p. 050 476 2760. Heidi Heikkilä, varhaiskasvatuksen lastenhoitaja/neuropsykiatrinen valmentaja, heidi.heikkila@loimaa.fi.

Mutta mikä on nepsy? Nepsy eli neuropsykiatrisia erityispiirteitä omaava henkilö, esimerkiksi ADHD tai autismikirjo.

Varhaiskasvatuksen kuraattorityö -sivu