4.8.2023

Loimaan musiikkiopistossa vielä vapaita oppilaspaikkoja

Musiikkiopiston eri soitinryhmissä sekä muskariryhmissä on vielä muutamia vapaita paikkoja. Uutena alkaa myös lauluryhmä.

Musiikkiopistossa on vielä vapaita oppilaspaikkoja eri soittimissa ja ryhmissä ja ilmoittautumisaikaa on vielä 18.8.23 saakka.
Tilaa löytyy etenkin viulun ja alttoviulun, rumpujen ja lyömäsoitinten ryhmistä. Kontrabassoon, sähköbassoon, selloon, lauluun ja trumpettiin löytyy myös vielä pari paikkaa.

Piano ja kitararyhmät ovat nyt täynnä. Muita vapaita paikkoja voi tiedustella musiikkiopiston rehtorilta tai opistojen toimistosta.

Uusi lasten ja nuorten lauluryhmä

Uuten ryhmänä aloittaa lasten ja nuorten lauluryhmä n. 6-vuotiaista alkaen. Ryhmä kokoontuu perjantaisin musiikkiopistolla klo 17-18. Ensimmäinen kerta 18.8. Lauluryhmä on musiikkiopistolaisille ilmainen, muille maksu on 40€ / lukukausi. Opettajana J. Ferenz.

Lauluryhmän ilmoittautumiset opistojen toimistoon p. 050 311 469. Tutustumiskäynti elokuussa ilmainen. Rohkeasti mukaan!

Muskari

Muskari ryhmissä on myös tilaa aloittaa tutustuminen musiikin ihmeelliseen maailman. Ryhmiä on kaikille ikäluokille 3 kuukaudesta 6-vuotiaisiin. Alle 3-vuotiaat ovat tunnilla huoltajan kanssa. Ryhmä toteutetaan, kun neljä lasta on ilmoittautunut. Ryhmien enimmäiskoko 10 lasta.

Muskari ilostuttaa myös perheen arkea. Toiminta musiikkileikkikoulussa tukee lapsen kehitystä monipuolisesti. Muskari on perusta elinikäiselle musiikin harrastamiselle. 

Ilmoittautumiset

Ilmoittautumiset osoitteessa loimaa.eepos.fi

Lisätietoja musiikkiopiston rehtorilta Lotta Koponen p. 050 463 9000 tai opistojen toimistolta p. 050 311 469.

Ilmoittaudu mukaan ja tule opiskelemaan soittamista tai laulamista Loimaan seudun musiikkiopistoon!

Musiikkiopiston sivulle