20.4.2020

Unelmien liikuntapäivä 10.5.

Unelmien liikuntapäivänä kannustetaan ihmisiä liikkumaan. Osallistu kampanjaan, joka toteutetaan tänä vuonna somen välityksellä.

Unelmien liikuntapäivä toteutetaan tänä vuonna sosiaalisen median kampanjana, koska koronatilanteen vuoksi ei voida järjestää yhteisiä kokoontumisia ja tapahtumia.
Osallistu kampanjaan jakamalla somessa vinkkejä ja ideoita, miten voi liikkua erilaisissa olosuhteissa niin sisätiloissa kuin ulkoillen.

Vuoden teemana ”Kaveri mukaan.”

Haasta kaverisi mukaan somen välityksellä liikkumaan samaan aikaan! Samassa taloudessa asuvat voivat liikkua yhdessä. Kaikki tavat liikkua ovat hyviä, kunhan se tapahtuu vastuullisesti viranomaisten asettamien linjausten mukaisesti.

”Minä liikun näin, miten sinä liikut?”

Kannustetaan työkaverit, lapset, isovanhemmat, oppilaat ja kaikki mukaan liikkumaan! Unelmien liikuntapäivän voit rakentaa juuri sinulle sopivalla tavalla, kotitreenillä, pihaleikeillä, metsäretkillä tai virtuaalisista lajikokeiluista.  Jaetaan liikuntahetkemme muillekin, jotta jokainen voi tuntea kuuluvansa joukkoon ja innostua muiden esimerkeistä. 

10.5. on myös äitienpäivä – voit haastaa myös äidin ja mummin mukaan liikkumaan. Voit soittaa, vaikka videopuhelun ja näyttää miten liikut sekä haastaa heidät mukaan tekemään liikkeitä kanssasi puhelimen välityksellä.

Loimaan liikuntapalvelut mukana

Me Loimaan liikuntapalveluissa osallistumme kampanjaan jo ennakkoon, tekemällä omia vinkkejä viikoittain, mitä voit tehdä jo nyt ja 10.5. Unelmien liikuntapäivänä. Saatamme heittää haasteen juuri sinulle. Seuraamalla sivujamme ja liikuntapalveluiden facebook-sivustoa saat lisää liikuntavinkkejä.

Voit osallistua mukaan liikuntapäivään jakamalla kuvasi ja liikuntaideasi someen 10.5. tunnisteella #unelmienliikuntapäivä

Tätä tapahtumaa on toteuttamassa Suomen Olympiakomitea yhdessä monien muiden tahojen kanssa, lisätietoja löydät Unelmien liikuntapäivä -sivuilta.

Pidetään huolta toisistamme ja kunnostamme sekä liikutaan vastuullisesti ohjeiden mukaan!