6.3.2023

Ikiliikkuja -teemaviikko 13.3.-19.3.

Ikiliikkuja-viikolla Kevättanssit keskiviikkona Heimolinnassa 65+ -vuotiaille. Viikon aikana voi myös maksutta tutustua liikuntapalveluiden ohjattuihin ryhmiin.

Liikunnallinen teemaviikko 13.3.-19.3. muistuttaa arjen pienten valintojen merkityksestä hyvinvoinnille ja tarjoaa liikkumismahdollisuuksia yli 65-vuotiaille.

Kaupungin liikuntapalvelut järjestävät tällä Ikiliikkuja-viikolla teemaan liittyvät tanssit Heimolinnassa ja tarjoaa tutustumismahdollisuuksia ohjattuihin ryhmiin.

Ikiliikkuja viikon Kevättanssit 65+v

Tanssit ke 15.3. Heimolinnassa klo 13-16,
Väinämöisenkatu 2, 32200 Loimaa

”Muistojen tanssimusiikkia nuoruusajoilta” soittaa tanssiorkesteri Omat Pojat Säkylästä. Väliajalla esiintyy mm. työväenopiston kansantanssiryhmä Hupilaiset. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Puffetti,kahvia ja pullaa, käteismaksu. Tervetuloa!

Tanssi on mitä mukavin tapa kehittää kokonaisvaltaista kehonhallintaa ja nostaa peruskuntoa. Se parantaa tasapainoa, koordinaatiota, nivelten liikkuvuutta ja lihaskestävyyttä. Sen parhaisiin ominaisuuksiin kuuluu myös se, ettei se ole pelkkää kehon liikuntaa, sillä on myös positiivinen vaikutus mieleen.

Tutustu ohjattuihin liikuntatunteihin

Ikiliikkuja-viikolla voit tulla tutustumaan kaupungin liikuntapalveluiden maksullisiin tunteihin (ei koske ohjattuja kuntosaliryhmiä) joiden avulla voit löytää juuri sinulle sopivan tavan liikkua!

Maksulliset ryhmät jonne voi tulla tutustumaan teemaviikolla:
Kuntoliikunta ti ja to klo 18-19 Hirvihovissa

Hyvän olon liikunnat:

  • Alastarohalli ma klo 9-10
  • Ylistaronkatu 36 liikuntasali, ke klo 11-12
  • Tatami to klo 9-10 ja 10-11
  • Niinijoen koulu pe klo 13-14

Lavis ti 14.3. klo 15-16 Heimolinna

Teemaviikon pääviestinä kaikille on, että vähäinenkin liikkuminen parantaa elämänlaatua ja säännöllinen liikunta on paras tapa lisätä toimintakykyisiä vuosia elämään. Jokainen voi löytää itselle sopivan tavan liikkua.

Tervetuloa tanssimaan ja tunneille!

Ikiliikkuja on osa valtakunnallista Opetus- ja kulttuuriministeriön Liikkuvat-ohjelmakokonaisuutta.