Kuva tanssiesityksestä, jossa yksi henkilö istuu tuolilla, toinen makaa sen alla ja kolmas yrittää vedota tunteella istuvaan.

14.11.2023

Tanssityöpaja ja tanssiesitys 14.12. Heimolinnassa

Tanssia työpajassa ja esityksenä, harvinainen tilaisuus päästä tutustumaan tanssin ja kehollisen viestinnän saloihin.

Joulukuussa Loimaalle saapuu suomalais-saksalainen tanssiryhmä, joka pitää tanssityöpajan ja -esityksen Heimolinnassa tiistaina 14.12. Tapahtuman järjestää Loimaan kulttuuripalvelut yhdessä Varsinaista kulttuuria -hankkeen kanssa.

Molemmat tilaisuudet ovat maksuttomia ja osallista saa kumpaan tahansa tai molempiin. Ennakkoilmoittautumista ei ole.

Tanssityöpaja kello 16:00

Työpajassa pureudutaan keholliseen viestintään sekä siihen liittyviin tekniikoihin. Osallistuminen ei edellytä aiempaa tanssitaustaa. Työpajan vetää suomalais-saksalainen kolmihenkinen työryhmä, jonka jäsenet ovat alansa ammattilaisia. Sen kesto on noin 90 minuuttia.

Tanssiesitys kello 19:30

Ryhmä esittää ”Soup Opera” -nimisen poikkitaiteellisen tanssiteoksensa, jossa spontaanin läsnäolon ja hiotun artistisen ilmaisun yhdistelmänä syntyvä tanssi kohtaa tilan ja katsojansa – ihmiseltä ihmiselle.
Resepti:
Taidokasta liikettä
Unenomaisia jaksoja
hienovaraista huumoria
banaaleja elämän-tilanteita
selittämättömiä tunteita
eksistentiaalisia kysymyksiä
runollisia kuvia
Nautitaan tuoreeltaan, kuin mausteinen keitto, joka lämmittää vatsaa vielä pitkään aterian jälkeen.

Tanssityöryhmä

Valtteri Keinänen on suomalainen taiteilija, esiintyjä ja muusikko. Hän on opiskellut tanssia Ruotsin NEFCD:ssä ja Itävallan Salzburg Experimental Academy of Dance – akatemiassa.

Jonas Marx on Berliinissä asuva tanssija, runoilija ja muusikko, entinen Maya Carrollin taide-kollektiivin jäsen.

Beljana Metje on tanssija/ koreografi Saksasta. Hän on saanut koulutuksensa University of Music and Dance Cologne yliopistossa Saksassa. Hän on myös taiteilijaresidenssi Nangiliman (El Hierro) perustaja.