Kuvituskuva.

10.1.2024

Kirjastoissa tapahtuu keväällä 2024

Keväällä tiedossa on perinteisiä tapahtumia ja tilaisuuksia, kuten luentoja, lukupiirejä ja Novellikoukkuja. Yksittäisistä tulevista tapahtumista ilmoitetaan erikseen.

Avoimessa lukupiirissä luetaan kirja etukäteen ja keskustellaan siitä. Lukupiiri kokoontuu pääkirjastossa kerran kuukaudessa tiistaisin klo 12. Helmikuussa käsittelyssä on Antti Tuomaisen Pikku Siperia. Lukupiiri kaipaa lisää jäseniä, tule mukaan!

Kirjavinkit kiertoon -lukupiirissä annetaan ja saadaan lukusuosituksia. Lukupiirikerroille päätetään yhdessä teemat, joiden mukaan valitaan esiteltävät kirjat. Lukupiiri kokoontuu kerran kuukaudessa keskiviikkoisin klo 18 pääkirjastossa. Tapaamiset käynnistyvät 17. tammikuuta.

Studia Generalia -luentosarja järjestetään pääkirjaston lehtisalissa kerran kuussa torstaisin klo 17.30. Pääsy on vapaa, ei ennakkoilmoittautumista. Keväällä kuullaan Suomen teistä ja tienvarsien historiasta, keskiaikaisista linnoista ja Luntan Kaaposta. Luennot alkavat 18. tammikuuta.

Novellikoukussa tehdään käsitöitä ja kuunnellaan novelleja. Novellikoukkuja järjestetään kerran kuussa pääkirjastossa ja Hirvikosken kirjastossa: Novellikoukut pääkirjastossa keskiviikkoisin alkaen 10. tammikuuta klo 18 ja Hirvikoskella tiistaisin alkaen 23. tammikuuta klo 16.30.

Satuhetkiä voidaan pitää kaikissa kirjastoissa erikseen sovittuina aikoina esimerkiksi päiväkotiryhmille. Ota yhteyttä kirjastoosi.

Näyttelyt:

  • Loimaan Kamerat ry:n vuosinäyttelyn 2023 jatkot Menopeli-teemalla Alastaron kirjastossa 8.1.–15.2.2024.
  • Italialaisen Enrico Mazzonen Tarinoita muualta -näyttely pääkirjastossa 15.1.–15.2.2024.
  • Loimaan Taideseuran kuukauden kuva on esillä pääkirjastossa.
  • Oletko kiinnostunut näyttelyn pitämisestä? Ota yhteyttä kirjastoon!

Kirjastojen tapahtumat ovat maksuttomia ja kaikille avoimia. Ei etukäteisilmoittautumisia. Tervetuloa!

Lisätietoa tapahtumista ja niiden sisällöistä.