Kampanjassa mukana olevat yritykset

Mukana yksitoista Loimaalla toimivaa yritystä. Alla yritykset esiteltyinä.

Charmia Group Oy

Charmia tunnetaan kotimaisten, laadukkaiden keittiöiden tekijänä. Keittiö suunnitellaan aina mittatilaustyönä kotiisi toimivaksi ja haluamallasi designilla. Charmia on paljon muutakin – tutustu tuotteisiin ja ratkaisuihin


Hunajayhtymä Oy

Hunajayhtymä tuottaa puhdasta hunajaa suomalaisiin ruokapöytiin – jo yli 50 vuoden kokemuksella. Herkullinen hunaja on luonnon oma ihmeaine ja se sopii moneen käyttöön. Joko tunnet herkulliset hunajareseptimme? Tutustu hunajan ihmeelliseen maailmaan täällä


JMJping Oy

JMJping pitää bitit liikkeellä! Yritys kehittää ohjelmistoja ja tarjoaa luotettavia palveluja joka lähtöön. Tuotevalikoima onkin kasvanut asiakkaiden tarpeiden ja kysynnän mukaan. Kaipaako sinun bittisi asiantuntevaa pingausta?


Ab Juup Oy

Juupilta saat suomalaisena käsityönä ja kestävistä materiaaleista valmistetut kiukaat.

Artesaanikiukaat ovat käsityötä alusta loppuun ja ne tarjoavat monipuoliset ja nautinnolliset löylyt. Juupin kiukaissa on myös kompakti, erottuva design. Lämmitettäisiinkö myös sinun saunasi Juupin kiukaalla?


Kieku Oy

Kieku on vuonna 2007 perustettu kananmuna-alan yritys, jonka omistajina ovat 18 tuottajaperhettä. Kiekun kananmunat ovat laadukkaita ja niistä loihdit niin suolaisia kuin makeita, terveellisiä ja monipuolisia herkkuja helposti. Herkuttele sinäkin Kiekun tuotteilla.


Korte Design Oy

Kun laatu, käsityö ja design yhdistyvät, tuloksena on Korte Designin huipputuotteet. Korte Design on suomalainen yritys, joka valmistaa korkealuokkaisia huonekaluja intohimolla suunnittelu- ja käsityötaitoja kohtaan. Sopii jokaiseen kotiin, myös sinulle.


Pemamek Oy

Pemamekin ytimessä on rohkeus haastaa vallitsevia toimintatapoja ja kyky tuottaa mitattavaa lisäarvoa asiakkailleen. Yli 50 vuoden kokemuksella raskaan metalliteollisuuden hitsaus- ja tuotantoautomaatio­ratkaisuista, Pemamek on tällä alueella maailman ykkönen.


Robotmation Oy

Koneet, laitteistot sekä tuotantolinjat ”avaimet käteen” toimituksena. Robotmationin avulla nostat tuotantosi kapasiteettia ja kilpailukykyä. Robotmation valmistaa ohjausjärjestelmiä, pakkauskoneita, robottisoluja sekä tuotantolinjastoja


Suomen Kasviöljykierrätys Oy

Suomen Kasviöljykierrätys toimittaa rasvoja uudelleenkäyttöön jalostettuna muun muassa biologisesti hajoavien voiteluaineiden raaka-aineiksi. Kestävä kehitys, luonnonvarat, kierrätys – säästä luonto lapsillesi.


Timberwise Oy

Lattia on yksi kotisi suurimmista pinnoista. Se on läsnä joka huoneessa ja se tuntuu jalkojesi alla joka päivä. Hyvän parketin elinikä mitataan vuosissa ja parhaiden jopa vuosikymmenissä. Valitse sinäkin elämäsi lattia Timberwiselta.


Vallox Oy

Vallox huolehtii ihmisten hyvinvoinnista ja kiinteistöjen arvon säilymisestä älykkäällä ilmanvaihdolla. Vallox Oy onkin Suomen johtava ilmanvaihdon asiantuntija. Missä sinun on helpoin hengittää? Ota ensimmäinen askel parempaan ilmanlaatuun.


Loimaan kaupunki

Loimaan sijainti on yksi tärkeä sijoittumiseen vaikuttava asia. Monipuolinen yritys- ja elinkeinorakenne sekä paikallinen teknologiaosaaminen tarjoavat mahdollisuuksia myös uusille yrityksille ja toimialoille. Työpaikat houkuttelevat asukkaita ja asumisen vaihtoehdoissa on mistä valita. Tervetuloa tutustumaan. Olemme omassa rauhassa, mutta silti kaiken keskellä!