Huippulaatua ja kotimaista osaamista – siihen kaikki kiteytyy.

Loimaalaisilla yrityksillä on osaamista monella eri alalla. Osa yrityksistä tunnetaan kotimaan lisäksi vahvoina osaajina maailmalla. Täällä Loimaalla tehdään niin upeita tuotteita, että siitä on kerrottava myös muille. Tiesitkö muuten, että Loimaalla on lähes 1500 yritystä ja työpaikkoja eri tuotantoaloilla noin 6500?

Kotimainen, laadukas ja luotettava vaihtoehto moneen eri tarpeeseen niin kuluttajille kuin yrityksille on syytä tuoda näkyviin. Mukana kertomassa toiminnastaan ovat Charmia Group Oy, Hunajayhtymä Oy, JMJping Oy, Ab Juup Oy, Kieku Oy, Korte Design Oy, Pemamek Oy, Robotmation Oy, Suomen Kasviöljykierrätys Oy, Timberwise Oy ja Vallox Oy.

Käy tutustumassa Made in Loimaa -Youtube-kanavalla, jonne on ladattu yhteistyökumppaneiden videot tai katso ne alla olevan linkin kautta yhteistyöyritysten sivulta.

Loimaan monipuolinen yritys- ja elinkeinorakenne sekä paikallinen teknologiaosaaminen tarjoavat mahdollisuuksia myös uusille yrityksille ja toimialoille. Koneteknologia ja metalliala (joko tunnet Teknologiaklusterin?) sekä kauppa ja palvelut ovat merkittävimpiä toimialoja. Loimaa on myös merkittävä puhtaan, kotimaisen ruuan tuottaja-alue.

Asumisen vaihtoehtoja on mistä valita. Laakeiden peltojen keskellä on tilaa hengittää ja elää sujuvaa arkea lähellä kaikkea. Loimaalla on mahdollisuuksia toteuttaa itseään vapaa-ajalla ja töissä. Saat toimivat arjen palvelut ja samalla Etelä-Suomen suurten kaupunkien tarjoamat mahdollisuudet ovat ulottuvillasi. Asumiseen on monipuolisia vaihtoehtoja ja luonnonläheiset tontit ovat isoja ja edullisia. Lue lisää asumisesta kotiloimaalta.fi

Loimaalta löydät perinteisiä sekä uniikkeja ja mystisiä kulttuurielämyksiä. Vauhdin hurmaa, tanssin taikaa, jännittäviä kokemuksia. Maanläheistä tunnelmaa ja ystävällistä palvelua. Vapaa-ajalle löytyy paljon erilaista tekemistä, lue lisää kulttuurin, liikunnan tai vaikkapa matkailun mahdollisuuksista.

Loimaa on aina matkan varrella. Omassa rauhassa, mutta silti kaiken keskellä. Loimaa sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Etelä-Suomen kasvukolmion keskiössä. Loimaa on valtatien 9 varrella ja valtatie 2 kulkee kaupungin pohjoisosan läpi. Juna- ja bussivuorot takaavat joustavat kulkuyhteydet, mikäli oma auto ei ole vaihtoehto.

Tervetuloa kylään kaupunkiin!

Loimaan sijaintikartta

Ota osaa kilpailuun

Kaikkien kilpailuun osallistuneiden ja oikein vastanneiden kesken arvotaan Loimaa-aiheisia palkintoja.