Järjestäjä

Loimaan kaupunki, jäljempänä ”Järjestäjä”, järjestää Made in Loimaa -arvonnan, jäljempänä ”Arvonta”.

Sääntöjen soveltaminen

Näitä sääntöjä sovelletaan Järjestäjän Arvontaan liittyvällä sivulla.

Osallistumisen ehdot

Osallistumalla Arvontaan osallistuja myöntää Järjestäjälle kaikki oikeudet toimittamaansa aineistoon, edelleen luovutus- ja muunteluoikeus mukaan lukien. Osallistujalle jää Järjestäjästä riippumaton käyttöoikeus toimittamaansa aineistoon. Osallistuja vastaa siitä, että hänellä on oikeus myöntää edellä mainitut oikeudet Järjestäjälle, ja että hän on saanut suostumuksen aineiston lähettämiseen kaikilta aineistossa esiintyviltä henkilöiltä.

Henkilötietojen käsittely

Arvonnan yhteydessä kerättäviä henkilötietoja käytetään ainoastaan arvonnan tarkoituksiin. Osallistumisen yhteydessä annettuja puhelinnumeroa ja osoitetietoja käytetään voittajien tavoittamiseen ja mahdollisten palkintojen toimittamiseen. Kun kaikki voittajat on tavoitettu, arvontaan jätetyt yhteystiedot poistetaan.

Arvontaan osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he saattavat saada sähköpostitse tietoa liittyen Arvontaan.

Osallistuminen ja arvonta-aika

Arvontaan voi osallistua 29.4.-11.8.2024 välisenä aikana. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä arvontalomakkeeseen siinä pyydetyt tiedot, ja vahvistamalla osallistuminen painamalla Lähetä-painiketta. Arvontaan voi osallistua vain internetissä. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei huomioida.

Palkinnot ja voittajan valinta
Palkintona arvotaan (yksi kappale kutakin alla mainittua palkintoa):

  • Vuoden hunajat – Hunajayhtymän hunajapurkki jokaiselle kuukaudelle
  • Vuoden kananmunat – Kiekulta 30 kananmunaa jokaisena kuukautena toimitettuna asuinalueen yhteistyökauppaan
  • Timberwisen Twise seinäkello
  • Korte Designin Lyhty 160
  • Alastaro Circuitin ajoelämys arvoltaan 250 euroa (käytettävä viimeistään 30.9.2024 mennessä)