14.6.2022

Uimaan ja viihtymään Melliläjärven rannalle!

Melliläjärven uimarannalla uimakausi on alkanut. Rannalla ja sen läheisyydessä voi viettää aikaa perheen kanssa uiden, erilaisten harrastusten kuten rantalentopallon, frisbeegolfin tai suppailun parissa - vaikka koko päivän.

Melliläjärvi on ainutlaatuinen kohde ysitien varrella. Hiekkapohjainen, turkoosi tekojärvi on kirkasvetinen keidas keskellä kangasmetsää ja kesällä suosittu koko perheen uintipaikka.

Rannalla on aurinkotuoleja, pukukopit, wc-tilat ja ulkosuihku sekä hurjapäille uimahyppytorni. Lisäksi järveen on rajattu erillinen, matala ja turvallinen lasten uintialue. Hikeä pintaan voi vetää viereisellä kuntoradalla, frisbeegolfradalla tai rantalentistä pelaten, jota varten rannalla on kolme kenttää.

Rantakahvilan palvelut

Rantakahvila palvelee kävijöitä joka päivä kesäkaudella klo 11-20.  Juhannuksena 24-25.6.2022 kahvila on suljettu. Kahvilasta voi ostaa jäätelöä sekä pieneen nälkään suolaista ja makeaa. Vuokrattavana on pelejä ja vesiurheiluvälineitä kuten sup-lautoja, rantalentopalloja, Mölkky-peli ja frisbeegolfkiekkoja.
Lisätietoja palveluista ja tarjonnasta Mellilänjärven rantakahvilan Facebook-sivulta.

Kahvilarakennuksesta löytyvät myös wc-tilat, jotka ovat auki kahvilan aukioloaikoina. Muutoin rannalla on käytettävissä bajamajat.

Infoa rannan käyttäjille

Rannan parkkialueella on infotaulu, josta löytyvät rannan yhteystiedot ja ohjeita uimareille. Melliläjärven osoite: Huovintie 1, 32300 Loimaa.

Huomioithan, että koirien vienti yleisille uimarannoille on järjestyslain mukaan kiellettyä. Koirien ulkoiluttaminen kytkettynä kuntoradalla on sallittua, kun muistaa korjata jätökset asianmukaisesti pussiin ja viedä jäteastiaan.

Tupakointi ranta-alueella on kielletty 1.5.- 30.9. välisenä aikana. Viethän myös roskat roskikseen, älä heitä luontoon. Viihtyisä, siisti uimaranta ja virkistysalue ympäristöineen tuo iloa kaikille käyttäjilleen.

Melliläjärven kirkasvetisen tekojärven rannalla viihtyy koko perhe, tervetuloa!

Tutustu myös Loimaan muihin uimapaikkoihin.