Näkymä kirkkaana kesäpäivänä Pappisten järvelle.

26.6.2024

Rannalle, sannalle uimaan ja rentoutumaan!

Vesihovin ja Hirvihovin kuntosalin sulkeuduttua kesäsulun ajaksi 1.7.-13.8.välisenä aikana, voi viilennystä helteisiin päiviin hakea eri puolilla Loimaata olevista uimapaikoista.

Suomen kesäsäät vaihtelevat, mutta kelien salliessa kannattaa pitää Loimaankin hienot uimapaikat mielessä. Hyvää kesää ja rentouttavia päiviä uimarannoilla oleillen, leikkien ja liikkuen. Seuraavat uimapaikat ovat kaupungin ylläpitämiä virallisia uimapaikkoja.

Pappisten järven uimapaikka

Rauhallinen ja vehreä Pappisten järven uimapaikka Pappisten tanssilavan vieressä, Pappistenjärventie 42, 32300 Loimaa

Pappisten järven uimapaikka ja tanssilava.
Iloinen tyttö shorseissa ja t-paidassa leikkii rantavedessä Melliläjärvellä.

Melliläjärven uimaranta

Vauhdikkaampaa menoa tarjoava Melliläjärven uimaranta, jossa voi viettää perheen kanssa vaikka kokopäivän erilaisten aktiviteettien parissa, Huovintie 1, 32300 Loimaa.

Alastaron uimapaikka

Alastaron uimapaikka Loimijoen varrella tarjoaa rauhallisen ja hyvän paikan virkistäytyä, Ylimattilantie 3-5, 32440 Alastaro.

Loimikodin uimapaikka Alastarolla.
Kalikan uimaranta ja grillipaikka.

Kalikan Virkistysalue

Loimaan Kalikka on Pyhäjärven rannalla sijaitseva virkistysalue. Matala hiekkaranta on lapsiystävällinen ja rantasauna lämpiää saunojille tänä kesänä parittomilla viikoilla. Lue lisää virkistysalue Kalikan sivuilta.

Tutustu tarkemmin Loimaan kaupungin ylläpitämiin uimapaikkoihin Uimapaikat-sivulla.

Vinkkejä lomailuun ja virkistäytymiseen löytyy lisää seuraavista jutuistamme:

  • Loimaalta löytyy vielä paljon muutakin nähtävää ja koettavaa kuin edellä mainitut. Lue lisää mahdollisuuksista Loimaan matkailu -sivuilta.

Virkistäviä kesäpäiviä!