31.8.2023

Syysliikkuja kampanja alkaa 1.9.

Liikkuen läpi vuoden kampanjakokonaisuus päättyy Syysliikkuja kampanjaan, joka alkaa huomenna 1.9.

Uusi Syysliikkuja kampanja järjestetään 1.9.-30.11. Kirjauksia voi tehdä syksyn aikana seuraavissa liikuntalajeista; frisbeegolf, kävely, sauvakävely, juoksu, pyöräily, maastopyöräily, melonta, retkeily, rullahiihto ja -luistelu, uinti, suunnistus sekä soveltava liikunta.

Jokaiselle löytyy varmasti oma laji ja kaikki voivat osallistua kampanjaan omien kilometritavoitteiden mukaan.

Pääsääntöisesti kirjaukset tehdään mobiili- tai nettikirjauksina. Meillä on käytössä myös liikuntakortti, jos mobiilisovelluksen käyttö on hankalaa. Mobiiliversion voi ladata Google Play kaupasta tai App Store kaupasta seuraamalla LiiKun ohjeita.
Ohjeet netti- ja mobiilikirjaukseen
Tulostettava Syysliikkuja -kortti

Syysliikkuja kampanja järjestetään yhteistyössä LiikUn sekä kampanjaan osallistuvien kuntien liikuntatoimien kanssa. LiikU ja kunnat arpovat kaikkien osallistujien kesken palkintoja, joista ilmoitetaan voittajille erikseen.

Kuntakisassa on kolme sarjaa, alle 5000 asukkaan, sekä alle ja yli 10 000 asukkaan sarjat.

Tarkemmat kampanjan tiedot sekä mobiili- ja nettikirjausohjeet löytyvät osoitteessa www.liiku.fi/syysliikkuja.

Haastepyöräilykampanja päättyy

Haastepyöräilykampanja Loimaan omalta osalta päättyy 31.8. Ja kaupunki arpoo sen jälkeen osallistujien kesken palkinnot ja ilmoittaa voittajille erikseen.

Juhannukseen päättynyt kuntien yhteisen kampanjan aikana Loimaan kaupunki sai yhteensä 47810 km ja oli kuntarangin tilalla 4. asukaslukuun suhteutettuna, kilometrien mukaan sija oli 6. Hieno saavutus! Jatketaan samaan malliin.

Lisätietoja liikuntapalveluiden sivulla Tapahtumat ja kampanjat