2.3.2023

Vastaa brändiuudistuksen toisen vaiheen kyselyyn — pääset kommentoimaan mm. logoa ja värejä

Loimaan kaupungin brändiuudistus on käynnissä ja edennyt toiseen osallistamisvaiheeseen. Ensimmäinen kysely asukkaille toteutettiin tammikuussa ja saimme asukaslukuun nähden huimat 945 vastausta.

”Brändi selvästi kiinnostaa loimaalaisia ja olemme siitä erittäin iloisia. Brändiuudistukseen lähdettäessä pidimme tärkeänä, että uudistus tehdään loimaalaisia vahvasti osallistamalla. Se on ainoa ja oikea tapa saada tietoa, joka ammattimaisen toimiston käsissä muovautuu aidosti Loimaan näköiseksi ja erottuvaksi brändiksi”, toteaa kaupungin brändiprojektia vetävä markkinointi- ja viestintäsuunnittelija Anna Mustikkamäki.

Toisessa osallistamisvaiheessa haarukoimme omimpia ja ihailtavia piirteitämme. Katso siis tulevaisuuteen ja kerro mihin suuntaan kaupunkimme tulisi seuraavaksi navigoida. Luotammeko vanhaan, tyydymmekö jo saavutettuun hyvään, missä määrin uskallamme kurkotella kohti uutta? Pukeudummeko aina lempiväriimme vai valikoimmeko varusteet sään mukaan?

Vastaa kyselyyn 8.3. mennessä

Kyselyssä näkyvät brändikonseptit ovat alustavia versioita, joista saatujen kommenttien pohjalta mainostoimisto alkaa muodostaa lopullista brändiä. Mikään kolmesta versiosta ei tule olemaan lopullinen brändi.

”Versioissa ei ole yhtä oikeaa ilmekokonaisuutta, vaan haemme vastaajilta taustatietoa, mikä eri versioissa miellyttää. Millaisia visuaalisia ja konkreettisia asioita ja painotuksia pitää tulevassa brändissä tehdä”, kertoo mainostoimisto Staartin luova johtaja Juuso Kemi.

Annathan viisi minuuttia ajastasi kyselyn täyttämiseen. Vain vastaamalla voit vaikuttaa Loimaan brändi-identiteetin tuleviin äänensävyihin ja muotoiluvalintoihin. Kysely on avoinna 8.3. asti.

Vastaa kyselyyn

Tule käymään brändin pop up -ständillä 3.-4.3.

Brändikonsepteihin on mahdollista tutustua myös pop up -ständillä, jossa ne ovat esillä roll upeissa ja kyselyyn on mahdollista osallistua ständiltä löytyvillä tableteilla. Paikalla on kaupungin työntekijöitä, joilta saa tarvittaessa myös apua sähköiseen vastaamiseen.

Tervetuloa pop up -ständille:

pe 3.3. klo 10-18, K-Citymarket Loimaa (Aleksis Kiven katu 11)

la 4.3. klo 10-18, Prisma, Loimaa (Aleksis Kiven Katu 5)