Haastepyöräily.

29.6.2023

Haastepyöräily-kampanjassa pyöräiltiin taas yli miljoona kilometriä

Loimaalaiset polkivat kampanjan aikana 25 942 km

Tämän vuoden Haastepyöräily-kampanjan perusjaksolla vapusta juhannukseen poljettiin yhteensä 1 073 330 kilometriä. Loimaalla matkaa kertyi 25 942 kilometriä. Haastepyöräilyn suoritukset kirjattiin pääsääntöisesti mobiilikirjauksina, mutta myös pyöräilykortteja ja kirjausvihkoja oli käytössä.

Osa kunnista, kuten Loimaa, jatkaa Haastepyöräily-kampanjaa elokuun loppuun asti. Sovellus toimii ympäri vuoden.

Vapusta juhannukseen järjestettävässä perinteisessä Haastepyöräily-kampanjassa on mukana 41 kuntaa, jotka kisailivat kolmessa sarjassa. Tulokset ja sijoituksen määräävät poljetut kilometrit suhteutettuna kaupungin / kunnan asukaslukuun.

Haastepyöräily-kampanjassa alle 5 000 asukkaan sarjan voitti Karvia, yli 5 000 asukkaan sarjan Huittinen ja yli 10 000 asukkaan sarjan Eura.

Liikkuen läpi vuoden -mobiilisovellus on ympärivuotinen

Kampanjassa käytetty maksuton mobiilisovellus toimii vuoden ympäri Talviliikkuja-, Haastepyöräily- ja Syysliikkuja-kampanjoissa. Se sopii kaikenikäisille ja -tasoisille liikkujille, ja sinne voi kirjata kilometrisuoritukset 18 lajista. Ne jäävät talteen omaan historiaan.

– Uusi mobiilisovellusalusta on toiminut erittäin hyvin. Saimme taas paljon uusia käyttäjiä, joilta saimme positiivista palautetta mobiilin käytöstä, sekä hyviä kehittämisideoita jatkoon, LiikUn terveysliikunnan kehittäjä Juha Koskelo kertoo.

Palkinnot

Tapahtuma järjestettiin yhteistyössä LiikUn sekä kampanjaan osallistuvien kuntien liikuntavirastojen kanssa. LiikU ja kunnat arpovat kaikkien pyöräilijöiden kesken palkintoja, joista ilmoitetaan voittajille erikseen. LiikUn pääpalkintoina arvotaan kolme Firstbeat-hyvinvointimittausta (á 200 €).

Tarkemmat kampanjan tiedot löytyvät osoitteesta www.liiku.fi/haastepyoraily.

Kampanja jatkuu Loimaalla

Haastepyöräilyn kampanja jatkuu vielä osassa kuntia 31.8.2023 asti, myös Loimaa on mukana jatkokampanjassa. Tule mukaan, laitetaan pyörät pyörimään!

Loimaan kaupunki arpoo myös omia palkintojaan, ja pääpalkintona on Melliläjärven rantasaunan käyttövuoro.

Tutustu lisää kampanjaan, pyöräilykilometrien kirjauksiin ja arvontaan tästä: LiikUn Haastepyöräily-kampanja 2023 | Loimaa

Voit tarkistaa kaikkien kuntien pyöräilykilometrit täältä.

Loimaan yhteyshenkilönä toimii vs. liikuntasihteeri Anu Pitkänen, p. 0500826359, anu.pitkanen@loimaa.fi